Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 622
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, вчера попаднах на видео от влогърката Зорница Павлова (agleu).
https://www.youtube.com/watch?v=390tgnD7fJo

Във видеото показва терапия за коса от Brave new hair - бонбонена терапия. Някой използвал ли я е? Заслужава ли си да се вземе?
Има и код за отстъпка под видеото. Зорница казва, че е по-силно от Olaplex, която не съм използвала, но ми се искаше да видя и други мнения.

https://bravenewhair.com/product/bonbonena-vzstanovyavashcha-i-p … -terapiya-za-kosa

# 691
Момичета, вчера попаднах на видео от влогърката Зорница Павлова (agleu).
https://www.youtube.com/watch?v=390tgnD7fJo

Във видеото показва терапия за коса от Brave new hair - бонбонена терапия. Някой използвал ли я е? Заслужава ли си да се вземе?
Има и код за отстъпка под видеото. Зорница казва, че е по-силно от Olaplex, която не съм използвала, но ми се искаше да видя и други мнения.

https://bravenewhair.com/product/bonbonena-vzstanovyavashcha-i-p … -terapiya-za-kosa
Ползвала съм я и още я ползвам. Прави косата чудесна, препоръчвам я силно.

# 692

Е, разбира се, че така ще каже, нали й плащат за рекламата. Аз лично не съм впечатлена. Предпочитам маската на Aussie 3 minute miracle reconstructor.

# 693
Разбира се, че й се плаща, затова съм предубедена за искреността на мнението й. Поради тази причина писах тук, за да видя дали има доволни потребителки, които няма да получат % от поръчката ми и ще бъдат честни.

# 694
Знаете ли в кое Лили в София зареждат Holika? Досега не съм ги виждала, а издирвам гела с алое. 🙄

За какво го ползваш?

# 695
Разбира се, че й се плаща, затова съм предубедена за искреността на мнението й. Поради тази причина писах тук, за да видя дали има доволни потребителки, които няма да получат % от поръчката ми и ще бъдат честни.

И аз затова ти написах, че маската за ме не е нищо особено като качество.

# 696
Не ми плащат, на Зорница знам, че като беше нормална и без ПР пратка(не ѝ плащат за мнение, а само ѝ пращат продуктите безплатно), още в самото начало си спомням, че ѝ допадаше. Беше поръчала и за някоя своя близка. След това компанията ѝ прати 1-2 ПР пратки. Смятам, че мнението ѝ е искрено. Аз ползвам продуктите, не следвам Кърли метода, но за моята коса (средна гъстота, силно третирана) се справят отлично и ги правя когато се сетя. Заслужава си. Излиза по-евтино, отколкото терапии при фризьор и за мен ефекта е по-дълготраен.

# 697
Предпочитам маската на Aussie 3 minute miracle reconstructor.
Тази маска я намирам в две различни опаковки, ти коя си ползвала и от къде я взимаш? Има ли ефект като на долната снимка?

# 698
Не ми плащат, на Зорница знам, че като беше нормална и без ПР пратка(не ѝ плащат за мнение, а само ѝ пращат продуктите безплатно), още в самото начало си спомням, че ѝ допадаше. Беше поръчала и за някоя своя близка. След това компанията ѝ прати 1-2 ПР пратки. Смятам, че мнението ѝ е искрено. Аз ползвам продуктите, не следвам Кърли метода, но за моята коса (средна гъстота, силно третирана) се справят отлично и ги правя когато се сетя. Заслужава си. Излиза по-евтино, отколкото терапии при фризьор и за мен ефекта е по-дълготраен.
Само да вметна, че когато беше закупила и за близка имаше код за отстъпка Wink Не мога да вярвам на мнението й, понеже косата й не е боядисвана и третирана топлинно от години. За мен също е прехвален продукт, но който желае да пробва.
Бих си дала парите за професионални продукти, с доказано качество Simple Smile

# 699
Моята е в такава опаковка, но миналата година поръчах няколко, може сега да са сменили опаковките.

Поръчах от Англия, но тези маски ги има и тук в Лили. Има много добър ефект върху косата, веднага се усеща по-жизнена и плътна. Чак като снимката не мога да преценя дали е, защото си личи, че косата на снимката е изправяна.

# 700

отзивите от нашата профи тема не бяха добри
аз поръчах тяхна маска за коса, като за 4-5 лв е ок, но като за 20 лв е срамно нищо невършеща
ползвам и профи, и дрогерийни продукти - имам опит и нямам предразсъдъци
също "златният" им мултифункционален продукт за нищо не става

кенгурските продукти за коса се предлагат и в магазини за паралелен внос с по-човеколюбиви цени

# 701
  • Чукарландия
Аз съм ползвала тази триминутна маска за коса, в Германия предлагаха марката  AUSSIE в магазин за 1€. Оттам я бях купила, всичко струваше по 1€, а същите продукти в дрогериите струваха по 4-5 и до 10€. Но не е нищо уау. Аз съм с третирана, изрусена, русо-пепелява коса и за мен тази маска е слаба. Върху нетретирани коси, може би ще има по-голям ефект.

# 702
Моята коса не е боядисвана, не използвам никакви преси и маши за коса, но си суша косата със сешоар, макар и на умерена температура и използвам термозащита. Въпреки това косата ми е много суха и исках да я подхраня с нещо.
Използвам шапкомаската на Doori, която има мигновен ефект. Очаквах тази бонбонена терапия да е по-силна като действие, но явно ще си остана на Doori.

# 703
Aussie има в Лили, за ДМ не знам.

# 704
Ползвах една шапкомаска на Doori, мисля, че писах и тук, аз ли съм смотана, не знам, но първо тая шапка едва я закрепих на главата си, после - никакъв ефект! Ама напълно никакъв!
Аз ползвам храната за коса с макадамия и като съм си вкъщи я ползвам преди душ, като я държа 2-3 часа на косата си. Ефектът е страхотен, но не е дълготраен. Ако на следващото миене на косата не сложа по-сериозна маска, положението е зле. Моята коса е много, много суха и третирана.
Сега ще ми донесат триминутната маска да я видим нея как е (поръчах я пътьом на мм).

Общи условия

Активация на акаунт