Парфюмни размисли и страсти - 244

• 40 247
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Дами, моята бутилчица е такава , а гледам на снимки, че краката са отгоре!

На 30мл краката са така, като висулка. На по-големите са отгоре

# 676
  • Чукарландия
Дами, моята бутилчица е такава , а гледам на снимки, че краката са отгоре!

Вдигай твоите крака нагоре и всичко ще е наред! 😂
Трийсетичките са по-различни от по-големите флакони.

ПП Извинявам се, отговорили са преди мен. Но пробвай с краката! 😉
(шегувам се🥰)

# 677
  • Sofia
И на La belle 30-тичките са различни.  Нямат огърлица от рози, а само една розичка на кламер като на Агентите.

# 678
Химични ли са или по -меки
Пробвай Demeter Fragrances - the Library of Fragrance. Ето го кокосът: https://www.notino.bg/the-library-of-fragrance/coconut-odekolon-za-zheni/
Имат и портокал с мандарина. Може да се наслагват.
Бюджетни са и имат добри попадения. Аз си взех Salt Air, сега се точа на Pistachio Ice Cream и Fresh Brewed Coffee.

Врабчи, аз има сладоледа.😁 Мирише хубаво.😁

# 679
  • Бургас
Дами, дъщеря ми хареса Номад Абсолю, ако и взема Номад ЕДП дали ще е ОК, че е по-добра цената. Доближават ли се?

# 680
Дами, дъщеря ми хареса Номад Абсолю, ако и взема Номад ЕДП дали ще е ОК, че е по-добра цената. Доближават ли се?
За мен са супер различни. Обичам Абсолю и не понасям Номад. Не купувай нежелан, въпреки, че е по-евтин.

# 681
Не се доближават за мен. Абсолю е по-кожен, мъжкареещ.

# 682
Аз пак се надявам да ми дадете специфични предложения, ще се радвам и мъжете в темата да се включат - парфюм за моторджия! Simple Smile Къпе се редовно.. Satisfied Въобще супер пич е... Нямам представа какво ползва! Не слагам етикети на хората по принцип, но в случая ми се иска да е нещо интересно, специално.. Вероятно и комбинацията с ефектен флакон би била успешна, но така има и лек риск, та не е задължително..
В известна степен съм по темата, защото ми се струва, че дървесен ще е добре.. Но какво ли разбирам аз! Затова и питам вас! Two Hearts
Бюджет - неопределен засега (но не и безкраен, де Simple Smile). Ще лавирам според идеите, милилитрите..

# 683
  • Deutschland
Момичета, мнения за тази ванилия.
https://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Vanille-Exquise-4636.html

# 684
Много е хубава, но нетрайна. Не съм ваниломан. Носила съм една отливка преди сто години, но с голям кеф.  Всъщност освен ванилията на Серж тази е другата носима за мен.  От тази обаче трябват 100 мл според мен. Не че помогнах..
Някак въздушна е като Гутал, нехимични акварелни неща..

# 685
Аз пак се надявам да ми дадете специфични предложения, ще се радвам и мъжете в темата да се включат - парфюм за моторджия! Simple Smile ...
Моторджия или "рокер" ? Smile Мъж ми е моторджия,но не е рокер,обича предимно акватични неща! Рокерите обаче се кефят на тежки,кожени армати. За нещо средно предлагам L’Homme Ideal Guerlain  или лятната му версия L’Homme Ideal Cologne .Сравнително бюджетни са. За мен класическия е класа над летния! Също добри и бюджетни са Фераритата !

ПП.Забравих другия си герленски любимец- Guerlain Homme Intense,страхотен,би стоял добре на всеки мъж! За всеки сезон става. Аз си го взех за мен Blue Heart

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 14:42 от Ре

# 686
  • Чукарландия
Сиси ♥♥, погледни и този Be Exceptional S.T. Dupont,
 Deetron ми го препоръча, аз все още не съм го получила, но съм убедена, че е много хубав. Има си дървесни нотки, има си и кожа, и тонка си има... А бе, има си всичко!
И е супер бюджетен вариант!

# 687
Сиси ♥♥, погледни и този Be Exceptional S.T. Dupont,
 Deetron ми го препоръча, аз все още не съм го получила, но съм убедена, че е много хубав. Има си дървесни нотки, има си и кожа, и тонка си има... А бе, има си всичко!
И е супер бюджетен вариант!
За този и аз чакам отзиви още:) Дюпонт са ми слабост Smiley

SOTD: Escentric 01 Escentric Molecules- лимонени,,мускусни цветя.Жесток за лятото, от тези,които ти иде да изпиеш.И доста траен излезе Nerd

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 14:59 от Ре

# 688
Ре, не бих казала, че е рокер, макар в известна степен да слуша и такава музика, също самият той прави мотосъбори (на които не ходят само рокери всъщност).. Та типичен рокер със сигурност не е..

Благодаря ви много! Виждам страхотни предложения и със сигурност лесно ще избера нещо подходящо.. Cupid

# 689
Аз пак се надявам да ми дадете специфични предложения, ще се радвам и мъжете в темата да се включат - парфюм за моторджия! Simple Smile Къпе се редовно.. Satisfied Въобще супер пич е... Нямам представа какво ползва! Не слагам етикети на хората по принцип, но в случая ми се иска да е нещо интересно, специално.. Вероятно и комбинацията с ефектен флакон би била успешна, но така има и лек риск, та не е задължително..
В известна степен съм по темата, защото ми се струва, че дървесен ще е добре.. Но какво ли разбирам аз! Затова и питам вас! Two Hearts
Бюджет - неопределен засега (но не и безкраен, де Simple Smile). Ще лавирам според идеите, милилитрите..
Сиси от мен предложение за Ombre Leather Tom Ford или Bulgari Man in Black.
Иначе ако държиш да е нещо по темата коли и мотори- автомобилните брандове правят парфюми- Bentley, Jaguar, Ferrari, Mercedes и. т.н.

Общи условия

Активация на акаунт