Сигурна съм че каквато и дейност да извършваме пред тях те ще се кокорят
моят син примерно обожава да ме гледа как гладя
Това значи ли че и той иска да глади!?!? Дейзи, ако искаш да захранваш и да не се ошишкави госпожицата може примерно с плодови пюрета да почнеш - моето педи ме кара и аз да почвам след 6-тия с плодови пюрета, но аз като се сетя, че тъкмо ни минаха коликите и нещо... най-вероятно ще почна с морков
При вас коликите също бяха отврат
не знам за теб, но аз именно заради това изпитвам ужас от захранването 
От това, което четох, по-скоро за хората вършещи обратното мога да казвам разни думички, но не го правя и се дразня като другите не са толерантни също! Всеки е преценил кое е най-доброто за неговото си бебе и няма нужда според мен да охарактеризираме останалите!А пък ние на последната консултация бяхме 6650 гр. и 66.5 см. малък върви човека, ама то и аз и баща му на сме големи.
DessyM, наблюдавай и за други реакции - понякога повръщането може да е знак и за алергична реакция, въпреки че точно към заешкото и ориза надали де
Най-добре питай педито дали да продължаваш

Явно понеже като почина не можах да си изживея мъката, че бях в деветия месец и от време на време ме хващат дяволите, да не говорим че и депресия май ме гони от хормоните...
Сега минах на следващия размер, който е за над 7кг, нищо че нямаме още
на килограми не де Алекс миналия месец беше 6.650 кг. но беше 63 см. е аз съм нисичка ама баща му е 1.80см. Но не се притеснявам защото на мъжа ми брат му също е вървял нисичък и дребен а сега е 2 метра баща им също ,така че има време ще навакса.
не знам на какво се дължи,но видях че и Хъджис не е като,Хъджис в Америка.Уж все на една и съща марка,а разликата е от земята до небето.За сега не са ми пропускали както вие се оплаквате,случва се но рядко като се на пишкат да им се намокри под мишниците

Не знам дали това е причината и дали има някаква връзка. Но, като седнем в заведение и цялата маса е нейна
благодаря! Целувките на живо