Февруарски мами 2021

• 30 604
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Кажи му истината. Точно както е. Той няма да се зарадва, разбира се, защото на него му трябва човек за работа, но това въобще не трябва да те притеснява. Важно е да му кажеш, защото мисля, че можеш да го съдиш, ако знае, че си бременна и те уволни. И реално е добре шефът да помисли за твой заместник. И аз съм пълен парцал. Нищо не мога да свърша. Въобще не рискувай бремеността си заради работата. Разбира се, ако можеш да си го позволиш. Но, от опит съм разбрала, истината е най-добре. И всеки честен човек ще я оцени. Успех

# 601
По принцип съм съгласна, но им нямам доверие. Вече ме понижиха, заради болнични, които ми се е налагало да взимам за баткото (3.5г). Още повече, че уволниха бая народ по измислени причини покрай кризата. И накрая, закона не ме пази по никакъв начин, ако го уведомя устно Confused
Май ще търся друг гинеколог който просто да издаде някакъв документ...

Кажи му истината. Точно както е. Той няма да се зарадва, разбира се, защото на него му трябва човек за работа, но това въобще не трябва да те притеснява. Важно е да му кажеш, защото мисля, че можеш да го съдиш, ако знае, че си бременна и те уволни. И реално е добре шефът да помисли за твой заместник. И аз съм пълен парцал. Нищо не мога да свърша. Въобще не рискувай бремеността си заради работата. Разбира се, ако можеш да си го позволиш. Но, от опит съм разбрала, истината е най-добре. И всеки честен човек ще я оцени. Успех

# 602
Нали казваш, че си ходила на преглед. Не ти ли даде някакъв документ АГ? Той не е ли достатъчен?
По принцип съм съгласна, но им нямам доверие. Вече ме понижиха, заради болнични, които ми се е налагало да взимам за баткото (3.5г). Още повече, че уволниха бая народ по измислени причини покрай кризата. И накрая, закона не ме пази по никакъв начин, ако го уведомя устно Confused
Май ще търся друг гинеколог който просто да издаде някакъв документ...

# 603
Здравейте мами! Отново съм аз. Може би ставам нахална, но не знам защо ми е адски тревожно. Преди няколко дни бях на преглед бебчето е добре, спинкаше казаха ми, да се успокоя, че няма нищо. От вече два дни горе в корема имам ужасни болки, също до пъпа, не знам нормално ли е и н какво се дължи. Пак ли да търся лекаря за преглед не знам.... Иначе вместо да слагам вагинално утрогестан 2 пъти по 2, започнах да го пия. Дали пък не е от него не знам....

# 604
Здравейте мами! Отново съм аз. Може би ставам нахална, но не знам защо ми е адски тревожно. Преди няколко дни бях на преглед бебчето е добре, спинкаше казаха ми, да се успокоя, че няма нищо. От вече два дни горе в корема имам ужасни болки, също до пъпа, не знам нормално ли е и н какво се дължи. Пак ли да търся лекаря за преглед не знам.... Иначе вместо да слагам вагинално утрогестан 2 пъти по 2, започнах да го пия. Дали пък не е от него не знам....
Здравей!Защо си започнала да го пиеш?Моят доктор каза ,че ако ми спре течението е по-хубаво да го слагам вагинално.Болките ти подтоянни ли са ?

# 605
Моника, да не са от разтягане на матката? Или пък нещо в стомаха, червата( те май бяха по-надолу..)..? Все пак звънни на лекар, за какво да тези проследяващи, ако не да са налице като имаме притеснения. Аз им звъня, пиша смс-и, Вайбър и като не ми отговорят си правя изводи... Успех и спокойствие

# 606
Болките не са постоянни, днес ги няма. Не знам дали не е самият стомах, четох, че и от този утрогестан подувал корема. Започнах да го пия, тъй като го слагай, за да не ми е лошо и заради световъртеж, но пак ще започна да го слагам явно

# 607
Болките не са постоянни, днес ги няма. Не знам дали не е самият стомах, четох, че и от този утрогестан подувал корема. Започнах да го пия, тъй като го слагай, за да не ми е лошо и заради световъртеж, но пак ще започна да го слагам явно
Аз също имам болки ,но доколкото знам не бива да са постоянни.Имам леко течение,но мисля да започна да го слагам вагинално.Почивай си ,аз като усетя ,че започва да ме наболва и гледам веднага да легна .

# 608
  • Велико Търново
Здравейте, включвам се и аз тук. На 31г съм, от Велико Търново, термин 08.02.21, втора бременност. Доколкото се видя на ФМ очаквам момче, но просто е вероятно предположение, според позицията на половите органи.
Сега започвам да ви чета Simple Smile

# 609
Днес си пуснах ТСХ и стойността е 3.008. С вроден хипотиреоидизъм съм и цял живот съм на Еутирокс 25. Леко се притесних, тъй като ТСХ през 1 триместър трябва да е < 2.5. Веднага се консултирах с ендокринолог, вдигнахме дозата на 50, но исках да попитам, дали има сред вас жени с този проблем. Завишаването ми не е фрапиращо, за бебчето все още няма риск от забавяне в развитието, но пък това рефлектира върху задържането. Утре влизам в 12 седмица и тъкмо се бях поуспокоила.

# 610
Хриси, аз като си направих кръвен тест си пуснах и ТСХ . Резултата беше 4.6. Пиех л-тироксин 50 мг, веднага звъннах в клиниката, вдигнахме дозата двойно и само след 12 дни беше 2,18 . Сега даже падна около 1 и намалявам дозата. Бързо ще се коригира.

# 611
Днес си пуснах ТСХ и стойността е 3.008. С вроден хипотиреоидизъм съм и цял живот съм на Еутирокс 25. Леко се притесних, тъй като ТСХ през 1 триместър трябва да е < 2.5. Веднага се консултирах с ендокринолог, вдигнахме дозата на 50, но исках да попитам, дали има сред вас жени с този проблем. Завишаването ми не е фрапиращо, за бебчето все още няма риск от забавяне в развитието, но пък това рефлектира върху задържането. Утре влизам в 12 седмица и тъкмо се бях поуспокоила.

Здрасти Хриси,  аз съм на Л- тироксин  50, от 1 м на бременността. В 10 седмица съм .

# 612
Здравейте, момичета! Имам излишни 5 опаковки Утрогестан, които вече не са ми необходими, но се бях запасила, тъй като беше изчезнал в аптеките. Закупила съм ги на цена 14 лв, така че ако някоя от вас има нужда, мога да ги изпратя. За гр. Пловдив може и лично. Леко бременеене на всички! 😊

# 613

Аз съм от януарските бъдещи мами, но в края затова чета и при вас. 😊 Не се притеснявай аз съм също като теб, когато направих изследването ТСХ ми беше 4, но и аз увеличи дозата на 0.50 и за един месец паднах на 0.79. Бързо ще го свалиш и ти.

# 614
Притесних се, защото съм в края на 3 месец, а още повече се знае, че при мен има проблем. И затова се изненадам, че чак сега започват всички изследвания. Не е особено приятно, че ти казват да не бързаш да се радваш, а да изчакаш до към 12 седмица и чак тогава да те водят бременна. Но това е истината. Тук поне в България ни преглеждат повече отколкото биха в чужбина. Опитвам се да не се притеснявам. Въпреки, че предстоят още куп изследвания за какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт