Февруарски мами 2021

• 30 951
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Уви, и при мен не изглежда по план след първи преглед.
6 седмица и 2 дни, но не се видя протеиново тяло, отделно плодовото сакче ми е пред отлепяне...
По принцип лекарката каза, че не го е отписала още, пускаме тестове и всичко, и може да е станало по-късно, ама предвид, че теста ми излезе на 1 ден от закъснението, не съм оптимистка...

# 91
Dvs28, пожелаеам ти съвсем скоро да се запишеш в нова отчетна тема и всичко да бъде наред.
На всички пожелавам здрави бебчета.
Тази бременност хич не е като предната. Корема ми е много подут, както казвате. Странно, и в това си приличаме тук. Миналият път не съм се подувала така, а сега вярно съм като 5-ти месец поне. И то, като се има предвид, че с първото ми дете качих 30кг и бях огромна. За сега поне нямам такъв апетит и се опитвам да се ограничавам, да не стане като първият път.
Ще видя на прегледа какво ще ми кажат, но с първото дете не пих нищо. Фолиевата киселина е важна до 3-ти месец(по спомен, не съм сигурна, да не подведа някой) и аз докато разбера, че съм бременна, вече нямаше нужда. Витамини не ми изписваха и друго не е имало нужда. Помня от тогавашната ми отчетна, всички пиеха магнезий, на мен не ми изписаха и аз слушах лекарката. Но и като цяло не съм фен на лекарствата, ако може, предпочитам да мина без тях.

# 92
Scarlett, премахнаха ги след като смениха версията на сайта за пореден път. Ако помниш кодовете мисля че ги изписва.

DVS, другият месец пак ще се запишеш за мартенските майки, ще видиш ❤

# 93
Здравейте на всички! Нова съм, видях двете чертички на 6.06, края на месеца съм на преглед надяваме се да чуем сърчицето. Термин 14.02 Blush

# 94
Здравейте,

и аз видях двете чертички още на 29.05., но преди това усещах, че съм бременна, защото имах доста ранни симптоми като придърпване в яйчниците и сънливост през целия месец. Имахме късмета да успеем от първия опит. Имала съм преди 2 години биохимична бременност и отново много рано разбрах, че съм бременна, някак тялото ми много бързо реагира.
  Бях на лекар и всичко е наред, в 5+6 г.с. съм, а терминът ми е на 9.02 Heartpulse Единствените симптоми, които имам, са болки в гърдите и ниско в корема предимно вечер. Преди това имах и леко течение, но нищо притеснително. Все още нямам гадене и не посещавам тоалетната често, както повечето бременни Laughing Лекарката ми каза, че гаденето започва от 6-7 седмица. Изписала ми е за всеки случай природни медикаменти против гадене с джинджифил и сашета за засилване на имунната система. Дано се размина с тези неприятни моменти Grinning

Поздрави Simple Smile

# 95
Здравейте,

и аз видях двете чертички още на 29.05., но преди това усещах, че съм бременна, защото имах доста ранни симптоми като придърпване в яйчниците и сънливост през целия месец. Имахме късмета да успеем от първия опит. Имала съм преди 2 години биохимична бременност и отново много рано разбрах, че съм бременна, някак тялото ми много бързо реагира.
  Бях на лекар и всичко е наред, в 5+6 г.с. съм, а терминът ми е на 9.02 Heartpulse Единствените симптоми, които имам, са болки в гърдите и ниско в корема предимно вечер. Преди това имах и леко течение, но нищо притеснително. Все още нямам гадене и не посещавам тоалетната често, както повечето бременни Laughing Лекарката ми каза, че гаденето започва от 6-7 седмица. Изписала ми е за всеки случай природни медикаменти против гадене с джинджифил и сашета за засилване на имунната система. Дано се размина с тези неприятни моменти Grinning

Поздрави Simple Smile
И аз съм така като теб Grinning само май вече ходя до тоалетната малко по- често и гърдите ми са по- напрегнати, вечер не мога много много да спя по корем вече. На нас опита ни е около 3-4ти и когато минавах покрай аптеката си викам я да вляза бях на един ден закъснение, а никога не ми закъснява направих го и имах мноогоо бледа втора почти невидима, но я имаше след това направих и на 4ти и се видя по- ясно. Чакам с нетърпение да го видя Heart

Искам да ви питам нещо. Така и не успях да се наканя да се подстрижа, та вие вярвате ли в това, че щом си бременна не трябва да се подстригваш, защото режеш от късмета на бебето

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:02 от AnMary

# 96
Добре дошли при нас, момичета! 🌻

nelinna, аз се подстригах, но определено ще се подстрижа поне още веднъж. Не искам да ставам роб на суеверия и да си занемарявам косата. 😀
Освен дебели ,нека бъдем и красиви 😀

Евгения, 5+6 успя ли да видиш сърчице или по последен цикъл ти е термина? Много се надявам на 6+1 да видя нещо обнадеждаващо ☺️

# 97
Искам да ви питам нещо. Така и не успях да се наканя да се подстрижа, та вие вярвате ли в това, че щом си бременна не трябва да се подстригваш, защото режеш от късмета на бебето
С първата бременност се подстригвах кигато разбрах, че съм с момиче. Иначе казват, че ако е за момче, ще му отрежеш патката! Та тъй за всеки случай чаках докато разбера пола 😁😁😁

# 98
Хора, сериозно лии? 😂😂
Синът ми си е с пишка, а аз си ходех на фризьор. Малко ли са нещата, за които да се притесняваме. По-добре да си ги спестите нервите по суеверия.

# 99
Хора, сериозно лии? 😂😂
Синът ми си е с пишка, а аз си ходех на фризьор. Малко ли са нещата, за които да се притесняваме. По-добре да си ги спестите нервите по суеверия.
И аз така, рязах си косата преспокойно, роди се надарен младеж 🤣 Пак ще я режа без никакви притеснения. Вярно е, че тайничко се надявам този път на девойка, но дори и да не се надявах, пак нямаше това да ме спре да се подстригвам.

# 100
Момичета, чурката е ген😀
Веднъж от една бременна позната чух, че не трябвало да гледаш страшни филми докато си бременна, защото щяло да се роди грозно 😀 как филма променя гена. 😵
Поддържайте се, важното е да се чувстваме добре, а всяка жена се чувства добре ,ако изглежда добре ☺️

# 101
Всичко си правя както преди- коса- боядисам, подстригвам, а ноктите-гел. Мисля да спра само фотоепилацията, че не съм запозната как влияе 🤔

# 102
Аз съм чувала за това суеверие, но не вярвам и си се подстригах вече веднъж и мисля да продължа да се подстригвам.
Но се чудя за кола маска на триъгълник мога ли да ходя. Моя приятелка ми каза, че трябва да съм много безотговорна за да ходя по време на бременност и се зачудих.... 🙄

# 103
  • East Coast
добро утро от мен момичета и добре дошли на nelinna и Евгения
За коста... ъъ.. не невярвам. Всъщност не вярвам на такива които са лоши, на суеверията за късмет - вярвам Smile Wink

Кой ще се престраши първи за лентичка със due date в подписа? Revolving Hearts

# 104
добро утро от мен момичета и добре дошли на nelinna и Евгения
За коста... ъъ.. не невярвам. Всъщност не вярвам на такива които са лоши, на суеверията за късмет - вярвам Smile Wink

Кой ще се престраши първи за лентичка със due date в подписа? Revolving Hearts

Давам път на тези, минали преглед при лекар 😀 страх голям , пред себе си не признавам още 🤐

Общи условия

Активация на акаунт