Февруарски мами 2021

• 30 661
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Момичета как се справяте с гаденето ? Вечно се плюнча и ми се гади без да повръщам ?

# 451
Момичета на вас тежко ли ви е на корема и подут ли е?! Имам едно адски гадене от всичко и корема ми все едно има неразположение....

# 452
Здравейте, аз също с е записвам в темата с термин февруари. Живот и здраве, това ще е второ детенце за нас. Аз също ходя при Д-р Анна Богданова в Токуда. В кра Яна месеца съм при нея на БХС в Оскар. Леко бременеене пожелавам на всички 🥰

# 453
Момичета-вие ли сте в групата във facebook - "Февруарски бебета 2021- Мами с термин февруари 2021" Confused

# 454
Ами аз съм и в двете февруарски групи. Но тази, в която сме повечето от тук е Февруарски мами 2021

# 455
И аз се включвам  💜 С термин 19.02.2021🚼🚼 още не съм минала на видеозон имам час за 07.08 . също и за 24.08 за да видим дали ще ни покаже дали е момче или момиче 💟💟 кръвните изследвания са много добри .

# 456
Момичета как се справяте с гаденето ? Вечно се плюнча и ми се гади без да повръщам ?

В 11 седмица съм и започнаха да изчезват и гаденето и плюнченето 😀

# 457
Момичета на вас тежко ли ви е на корема и подут ли е?! Имам едно адски гадене от всичко и корема ми все едно има неразположение....
и аз съм по същия начин...дори през нощта се събудих от чувството за гадене....не можах да се успокоя много дълго време и съм като разглобена....

# 458
  • София
Някой знае ли дали д-р. Ани Богданова е наясно с тромбофилии? Ще звъня в Оскар в понеделник да си запиша час, че ми трябва коригиране на терапията. Препоръчаха ми нея, но виждам, че тя се занимава  с фетална морфология. Аз съм края на 8ма седмица и ми е рано за фетална.

Напълно наясно е с тромбофилиите и един от препоръчваните АГ-та за проследяване. Следи кръвотока и на всеки 3 седмици иска изследвания за коагулацията.

# 459
Здравейте момичета, все още не съм изчела всичко, тъй като съм още в шок, но се записвам с термин 19.02.2021. Имам бебенце на 10 месеца, което до преди две седмици кърмех ( все още имам кърма и се изцеждам).... така и още нямам цикъл след първото раждане. Съвсем случайно си направих тест, който се оказа положителен и днес отидох на лекар, който ми каза, че съм в 8сед и 3 дни.

# 460
Лелее, супер! Мисля, че такава възрастова граница между децата е чудесна. Но ако не стане случайно, рядко родителите се навиват.Като отмине първоначалният шок всичко ще е наред.

# 461
Здравейте момичета, все още не съм изчела всичко, тъй като съм още в шок, но се записвам с термин 19.02.2021. Имам бебенце на 10 месеца, което до преди две седмици кърмех ( все още имам кърма и се изцеждам).... така и още нямам цикъл след първото раждане. Съвсем случайно си направих тест, който се оказа положителен и днес отидох на лекар, който ми каза, че съм в 8сед и 3 дни.
Интересно как без цикъл сте забременяла ? Правилно ли разбрах?

# 462
Интересно как без цикъл сте забременяла ? Правилно ли разбрах?

Да, точно така, преди всеки първи цикъл след раждане явно има овулация, просто шокиращото при нас беше, че с първото ми дете правихме опити много време и накрая стана с инсеминация, а сега... и в крайна сметка си направих тест, защото ми казаха, че ми бил голям корема, а аз съм доста слаба. Сега не знам изобщо дали ще ми спре кърмата до следващото бебе😳

# 463
Страхотна новина, честито! Лека бременност ти пожелавам и да избуташ до финал със здраво бебе.

# 464
Момичета , чували ли сте за My Prenatal test на veritas? Много изгодни ми се струват цените? Някоя от вас правила ли го е?
https://prevista.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5% … tM82cfFX_rdvizVw8

Общи условия

Активация на акаунт