Февруарски мами 2021

• 30 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Момичета , чували ли сте за My Prenatal test на veritas? Много изгодни ми се струват цените? Някоя от вас правила ли го е?
https://prevista.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5% … tM82cfFX_rdvizVw8
Теябва да коригираш линка , не отваря

# 466
Момичета , чували ли сте за My Prenatal test на veritas? Много изгодни ми се струват цените? Някоя от вас правила ли го е?
https://prevista.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5% … tM82cfFX_rdvizVw8
Теябва да коригираш линка , не отваря

https://prevista.bg/за-бременната/

а сега ?

# 467
Антигона, благодаря и подобно🤗
Аз първия път правих тест на verifi. Доста бързо ми излязоха резултатите, изпращат ги в Америка, тогава правих разширен пакет и мисля, че цената беше около 1900, сега за второ бебе е 1600 ( пак разширен пакет). Не съжалявам, че направих защото БХС ми излезе с не много добър резултат в Плд, повторих го в Сф три дни по-късно и нямаше нищо общо с резултатите от Пловдив...

# 468
Здравейте и аз реших да се присъединя. Честито на всички бъдещи мами и ви пожелавам лека бременност. Предполагаемия ми термин е за 22 февруари. 😊😊
И има ли бъдещи мами от Монтана?

# 469
Здравейте, престрашавам се и аз да е присъединя. Сега съм в 7 г.с и 4 дни и днес бях на ехограф, имаме си чудесно развиващо се бобче и сърчице ❤ . Това ми е 5- та бременност, имам 2 миседа и 2 биохимични, сега съм бременна след симулация с Летрозол и за щастие засега всичко е наред. Термина е 26.02. Този път съм много спокойна и вярвам,  че ще гушкам бебче на термин, но то и досега никога не са се развивали както трябва. Ще се радвам да си споделяме.

# 470
Момичета, сега вземаха ли ви цитонамазка на първите прегледи?

# 471
Здравейте, престрашавам се и аз да е присъединя. Сега съм в 7 г.с и 4 дни и днес бях на ехограф, имаме си чудесно развиващо се бобче и сърчице ❤ . Това ми е 5- та бременност, имам 2 миседа и 2 биохимични, сега съм бременна след симулация с Летрозол и за щастие засега всичко е наред. Термина е 26.02. Този път съм много спокойна и вярвам,  че ще гушкам бебче на термин, но то и досега никога не са се развивали както трябва. Ще се радвам да си споделяме.

С един и същи термин сме ❤

# 472
На мен не. И аЗ се чудих, защото последната ми беше ноември 2019г.
Момичета, сега вземаха ли ви цитонамазка на първите прегледи?

# 473
Взеха ми сега, в 10та седмица.

# 474

С един и същи термин сме ❤

О, страхотно ❤

# 475
Момичета, за съжаление ви напускам. Днес в 10 +2 седмица се установи спряло сърчице. За втори път мисед в една и съща седмица. Успех на всички!

# 476
Съжалявам, Gerry. Дано ти пуснат изследвания, с които да се установи причината и да можете да вземете нужните мерки.

Не унивай!

# 477
Момичета, за съжаление ви напускам. Днес в 10 +2 седмица се установи спряло сърчице. За втори път мисед в една и съща седмица. Успех на всички!

Много съжалявам, пожелавам ти занапред всичко да е наред. Успех!

# 478
Съжалявам много, Gerry, знам какво ти  и аз имам два миседа и после две Бх, кураж! Запиши си час за репродуктовен специалист. Надявам се, че ще се намери причината и скоро ще бъдеш отново бременна този път успешно.

# 479
Много съжалявам, в такива моменти не знам какво да кажа, бъдете силна и мислете позитивно! На предишни прегледи не се ли е установило нещо, пулса на детето ясен и равномерен ли беше, като брой удари в минута отговаряше ли на седмиците си...

Общи условия

Активация на акаунт