Февруарски мами 2021

• 30 627
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • East Coast
лелеле Simple Smile не мога да смогна да ви изчета.

Момичетата които ни напускат- съжалявам, успех следващия път и много положителни мисли. Да се похвалите Heartpulse

Тази работа от вкъщи... аз имам чувството, че имам двойно повече работа, нищо че съм си у нас. И моя мъж като каже Е какво прави цял ден, хали си вкъщи....
 Rolling Eyes
Вчера официално получихме имейл от училище, че започваме онлайн тази уч.год. Weary Моята дъщеря трябваше да започне в ново училище (6ти клас, да учи френски и да бъде в оркестъра, нови дечица и лично шкафче в кородора) плака като разбра че няма да ходи

Аз направих моя пренатал (така ли се казва?) Всичко е наред.
Две приятелки знаят пола и организират baby gander revile със съответния цвят пълнеж на тортата и розови или сини балони  които са в голяма кутия... много се вълнувам. Стискам палци до край всичко да е наред.
Вие мисли ли сте за интересен начин да кажете на близките за пола? Искате ли да знаете ?

охх, ще пиша пак след малко да ви питам за феталната м.

Flowers Hibiscus

# 526
Много са ми лигави тия gender revials, така че нищо подобно няма да правим. Не искам и да знам пола, интересува ме да е живо и здраво и всичко да му е наред.

Аз утре съм на първа фетална, стискайте палци всичко да е окей. Ще ви пиша когато свърши прегледа как е минало и дали се развива добре.

Свито ми е и се притеснявам.

# 527
  • East Coast
Антигона стискам палци. Всичко ще е наред.

Защо да са лигави? То зависи как си го направиш.
Лигави неща се правят от лигави хора. В никакъв случай не мога да кажа, че съм лигав човек!
Wink

Бебо за сега върви 4 дни напред. Оставиха ми термин 1ви, февруари. На прегледа спеше, но се събуди и го видях как се върти и рита с крачета Smile

# 528
В повече ми идват американските изгъзици 🙂 то baby announcement, baby gender reveal, baby shower, baby-не-знам-си-какво.

Коя седмица си, Скарлет? И нашето върви напред, та засега съм два дни след теб по термин - 03.02.

Ох, не знам. Имам още 5 месеца, живот и здраве, а се чувствам бременна от една година. Много бавно ми минава времето.

# 529
Хахахях, и аз така се чувствам като бременна от една година, а трети месец не е минал още. Може би защото ми е зле постоянно и имах и разни притеснения. Сигурно се свиква по-натам Simple Smile

# 530
  • East Coast
В повече ми идват американските изгъзици 🙂 то baby announcement, baby gender reveal, baby shower, baby-не-знам-си-какво.

Коя седмица си, Скарлет? И нашето върви напред, та засега съм два дни след теб по термин - 03.02.

Ох, не знам. Имам още 5 месеца, живот и здраве, а се чувствам бременна от една година. Много бавно ми минава времето.

Ми те са си американски изгъзици Smile Обаче моите приятелки нямат търпение, дЯте също. Ако това ще донесе радост- защо не? Simple Smile
Аз съм в щатите. Сестра ми в Испания, зълва ми във Франция и родители в България. Искаше ми се да направя нещо и за тях.Клипче..не знам...нещо. На майка й е трудно. Иска да е при мен.

Аз първо бях на 3ти по овулация. 1ви пеглед ми преместиха датата на 1ви. Втори преглед на 29ти януари. Доктора каза, че първия ултрасаунд е най-точен и ще караме по него. Сега съм 12г.с 3д.
Бебето е с 170пулс и с много дълги крака
 Soccer

Тук никой нищо не ми е казал за фетална м. До сега изследвахме хромозоми. и на всеки преглед давам доста кръв за най-различни изследвания. Всеки път давам и урина. Малко ми е страно защото се следя в чужбина за първи път.
Харесвами, че няма паника и докторите а супер положителни и много спокойни.

p.s. За baby shower-a да кажа за бързо. Аз мисля, че е доста умна идея.Всъщност това е като нашата "пита" хали? Прави се обаче около месец преди раждането и на бъдещата майка се подаряват памперси, кошчета, количка, дрешки, шишета, помпа и др. Зависи ти какъв списък си направила. Доста е практично и се помага на майка доста нужни неща за бебето. Гостите пък пият шампанско с портокалов сок. Nerd
win-win

# 531
О, значи вървим заедно. Аз съм 12та и 2 дни по ехограф, по последна менструация трябва да съм 11та.

П.П: И питата не ме кефи 😄 аз не си падам по излишни неща, вероятно, защото не обичам да съм център на внимание, а и винаги съм била на принципа, че щастието обича тишината. Отделно имам и горчив опит вече, та съвсем нищо не искам да правя. Ако можех щях да съобщя на всички чак като родя. 😄

Интересно, че бая изследвания ти пускат, друга информация имах за проследяването в Щатите и винаги ми е било странно колко незаинтересовани са. Явно не стоят точно така нещата. Техните фетални май се водят scan, който е различен преглед от ultrasound-a.

# 532
Момичета, аз от почти 2г. буквално съм или бременна или кърмеща😁 този път ми е доста лошо, и това някак си ми влие психически, имам чувството, че още от първото раждане не съм се възстановила. Вие взимате ли нещо за гаденето? И случва ли ви се да ви се замайва главата на моменти, най-вероятно от кръвното.. 😕

# 533
sweet lie, да не би да си в чужбина? Стискам палци всичко да е наред! 🍀
Да и тук нещата стоят по друг начин. Което за мен е ужасно.
Ох даа и особено сега с този “вирус” всички са откачили
Мен не искаха да ме приемат за нов пациент нито в болницата,нито останалите 4 акушера в градчето дето живеем и сега пътувам в съседен град на 42 км всеки път за час и то добре,че се смили един доктор и ме взе,защото не ме приемаха. Не ги интересува и това е,че примерно на теб ти трябва доктор или както имах болки аз в началото,а една дори ми каза да дойда Ноември за час😱 благодарих й и й отговорих,че няма нужда,аз още малко и ще родя докато си запиша час да ме прегледат

# 534
Момичета някой чувам ли е за д-р Мартин Милев от Добрич-пращат ме при него на фртална от Варна . В нета нп не намирам за него. И аз вървя 5 дни напред с моя бебчо. Между другото онзи ден ми изтече карантината , бях положителна до вчера с корона без симптоми Simple Smile

# 535
Аз днес съм при него. Има профил във Фейсбук, там е качил сертификати от разни квалификации и курсове.

# 536
Момичета, напускам групата. Сърчицето на ембриомчето спря да тупти в 9г. с.
Искам тялото ми да се възтанови и да продължа опитите нататък, затова не бавих кюретажа, беше вчера.
З лекаря потвърдиха, че е спряло и по  лошото е, че аз самата видях липсата на сърдечна деиност където ясно я бях видяла преди това.

Успех ви пожелавам и пухкави февруарски бебета.Heart

# 537
Ех, Cinnamon cookie, съжалявам!
Дано следващия път е до финал!

Момичета, чета напоследък за доста спрели сърчица и това ме плаши много.
Защо се случва така?! Sad
Аз следващата седмица съм на преглед и ссе надявам да чуя сърчицата на двете ембриончетата, които миналата седмица видяхме, че са на мястото си. Но вече се притеснявам много ... Sad

# 538
И ние вървим седмица напред. Аз днес съм на пср за Корона, че в понеделник влизам в болница за серклаж. Леле, дано съм отрицателна, че няма да ме приемат иначе 🙈
сложно@е! теб като контактно лице ли те тестваха, че си разбрала че го имаш? Браво, че е минало и заминало. 😊

# 539
Ех, Cinnamon cookie, съжалявам!
Дано следващия път е до финал!

Момичета, чета напоследък за доста спрели сърчица и това ме плаши много.
Защо се случва така?! Sad
Аз следващата седмица съм на преглед и ссе надявам да чуя сърчицата на двете ембриончетата, които миналата седмица видяхме, че са на мястото си. Но вече се притеснявам много ... Sad

Оренда90,
Пожелавам ти първо 2 тупрящи сърчица.
Много разпитвах защо стана така понеже често на лекарите със ченгел трябва да им се вадят думите от устата. Обясниха ми, че при имунологични проблеми на майката се случва аборта в по ранни седмици, докато при мен доста напред се е развило но е спряло сърцето при органообразуването. Това говори за генетичен проблем, слъчвало се на всяка 4та бременна в ранни седмици и не зависи от годините. Аз също знам за момиче много по младо от мен първата и бременност беше мисед. Обаче тромбофилия мисля да проверя на своя глава и ще накарам гинеколога да ми ги направи при следващия контролен преглед.

Общи условия

Активация на акаунт