Февруарски мами 2021

• 30 626
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
И ние вървим седмица напред. Аз днес съм на пср за Корона, че в понеделник влизам в болница за серклаж. Леле, дано съм отрицателна, че няма да ме приемат иначе 🙈
сложно@е! теб като контактно лице ли те тестваха, че си разбрала че го имаш? Браво, че е минало и заминало. 😊
Мой близък излезе положителен със сериозно боледуване , затпва отидох сама платено.
Пазете се !

# 541
Много съжалявам за всички напускащи групичката, дано скоро пак се случат нещата и този път до финал.

# 542
И аз ви подкрепям момичета и прегръщам силно ! Помнете всяко зло е за добро . Когато аз съм забременяла ненадейно и изненадващо на моята майка красавица  49 г тъкмо и бяха отрязала ръката след тежко ПТП с колело и автобус . Господ взема едно дава друго . Чакаме си нашето чудо и се надявам само и единствено да е здраво . Всяко зло е за добро . Всеки понася това което му е писано за съжаление , за да съзрее повече и да получи желаното накрая . Желая на всички само много здраве ❤

# 543
Така е .Има две неща ,в които вярвам безрезервно,че всяко зло е за добро и че всичко се връща.

# 544
Момичета ходите ли на работа или сте в болничен. С това положение с короната малко се психирах, а и мои приятелки които са бременни и в болничен ме упрекват, че ходя на работа и подлагам бебето на риск. Май малко в повече се психирахме. Моля кажете при вас как е и какво мислите. Чувствам се добре и някак си ми е странно да изляза болничен.
@сложно@е! Ти усети ли някакви симптоми? За колко време стана отрицателна. Ходи ли на преглед след това ?Много се притеснявам, защото сега е органогенезата.

# 545
Момичета ходите ли на работа или сте в болничен. С това положение с короната малко се психирах, а и мои приятелки които са бременни и в болничен ме упрекват, че ходя на работа и подлагам бебето на риск. Май малко в повече се психирахме. Моля кажете при вас как е и какво мислите. Чувствам се добре и някак си ми е странно да изляза болничен.
@сложно@е! Ти усети ли някакви симптоми? За колко време стана отрицателна. Ходи ли на преглед след това ?Много се притеснявам, защото сега е органогенезата.
Имах близък положителен . Дадох 130 лв да видя положителен резултат и при мен вз никакви симптоми  . Затвориха ме за две седмици , единствено в началото бях машко отпаднала и без вкус и обоняние . Много се бях притеснила и аз в ранна бременност положителна проба , ама да се притеснявам и да не се само по-лошо ще стане . Моля се на Бог . По принцип страшен  за плода е не самият вирус с високата температура , която аз не съм имала за щастие . От всичкото четене това открих за мое успокоение . Можеше и по-лошо да бъде , моите близки дълго време не можах а да свалят от 39 градуса . Моля се страшно на Господ всеки ден само и единствено бебчо да е здрав  по всяка една линия , с мен каквото ще да става .на 15я ден от РЗИ ми дадоха направление за теста , ако е отрицателен те освобождават от карантина .

# 546
И аз се чудя какво да правя, не ми се излиза от сега болничен, но пък ме е страх честно казано, т.к работя с хора. От няколко дни се чувствам отпаднала и все едно съм изяла слон, а съм глааааднааа... Добре, че съм отпуска и лежа вкъщи покрай децата. Ако съм все така, май ще пусна болничен след отпуската. До колкото четох няма да се отрази на размера на майчинството после.

# 547
И аз работя с хора и то в сферата на здравеопазването и е меко казано опасно. Ще избутам другата седмица до отпуската ми и после ще му мисля какво да правя.

# 548
Досега все си казвах, че съм късметлийка и карам лека бременност, но ей сега, както чукнах 11 седмица, така започнаха и гаденето и повръщането. При някоя от вас да се е случило нещо подобно? Мислех, че вече е късничко за тези нещица.

# 549
На мен ми се гади от началото и все по-зле става, вече съм 11+6, а няма изгледи изобщо да минава. Дано не съм така цялата бременност 😬

# 550
Хриси, аз съм така и то за първи път, въпреки че ми е четвърта бременност (имам 2 успешни). Нищо ми нямаше до преди 2 дни, както при предните ми бременности се чувствах, без гадене и повръщане и изведнъж не мога да стигна до тоалетната... Точно като по филмите. Дано мине бързо, че не се търпи това...

# 551
Привет. Моята фетална мина вчера и за момента нещата са наред.

Единственият минус беше, че не допускаха повече от един човек в кабинета заради короната и мъжът ми не успя да влезе. Съветвам ви предварително да питате дали лекаря ще допусне още един човек заедно с вас, за да няма неприятно изненадани в последния момент.

# 552
Момичета , споделете с вагинален или обикновен ехограф ви гледат моля ?

# 553
Момичета , споделете с вагинален или обикновен ехограф ви гледат моля ?
Само с коремен Simple Smile

# 554
И мен само с коремен.

Антигона, къде беше на фетална? Може би си казала вече... И аз се подготвям да влизам сама за съжаление. Sad

Общи условия

Активация на акаунт