Математически турнири 1-4 клас. Тема №57

• 63 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой записал се онлайн получил ли е инструкции за провеждане на ЧХ?

Още по обяд. Имаше инфо от организатора да се пише, ако не са получени. Оставене е и e-mail адрес.

Благодаря:heart:
Писах преди няколко часа и не съм получила отговор.

# 301
  • Където морето целува небето...
Благодаря:heart:
Писах преди няколко часа и не съм получила отговор.

Пловдивския организатор беше писал за проблеми с мейлите, ако сте от там.

# 302
Отговорите от днешния ЧХ са качени в сайта http://www.math.bas.bg/ch/index.php

# 303
Някой има ли днешните задачи от ЧХ за 3-4 клас!

# 304
То хубаво, ама аз не помня на коя задача какъв отговор е дал. Оставих го съвсем сам в стаята и влязох 5 минути преди края да събмитна. Бегло ги погледнах, но за 3 Мин дори и аз не мога да реша всичките, на повечето видях, че са му верни отговорите, но имаше три задачи, които не мога да реша наум и сега не помня коя буква беше дал като отговор. Естествено събмитнах квото той е правил без промяна. И отговорите сега не помня, че да проверя. За 2 клас, на последната колко е отговора, колко деца са ходили и на трите събития? Другата е с цифрите от 1 до 20 отпред назад и отзад напред, май че беше отговорил 2, ама не помня коя буква е. И това с чиниите въобще пък не помня коя задача е било, беше дал отговор А, нямам идея вярно ли е, щот не помня условията. Само по диагонал ги видях задачите, преди да събмитна.

# 305
Момичета, в коя тема мога да помоля за помощ при решаване на задача за 2 клас?

# 306
  • София
Някой има ли днешните задачи от ЧХ за 3-4 клас!

# 307
Ивалета, браво на детето ти!

# 308
  • София
Ивалета, браво на детето ти!
Благодаря 😊 Доволна съм, но знам, че той може и по-добре.

# 309
То винаги може повече, но този резултат си е за медал. Лесно е да се каже, че може по-добре, а ние като деца колко можехме и колко медала имахме 😃😀😄 за съжаление и аз съм така, все казвам, че може и повече. Ужасни сме, всъщност,😄

# 310
  • Където морето целува небето...
Много хубаво, че изкараха отговорите, но детето е пратило всико, както беше описано и нямаме нито задачи, нито отговорите, които са дали (на МБГ ги получавахме на мейл веднага като копие на изпратеното от детето). Реално само явилите се присъствено могат да сверяват.
Иначе детето каза, че са били елементарни и всичко, което беше решавал от предни години е било по-трудно от днес. Ще видим!  Чета в нета, че и по-големи ученици споделят същото.

# 311
  • София
Татко Мецан,
На мен като ученичка математиката ми се удаваше доста, макар че сега състезанията започват в много по-ранна възраст. И като се има предвид, че мен на петата задача, която трябва да реша и да му обясня ме заболява главата, а той е решил 15 подобни вече, ме кара да си мисля, че май много изисквам от него. Но пък той си иска да се занимава с математика, така че явно му допада.

# 312
  • София
Mamma Susana,
И на мен тези задачи сега ми се виждат една идея по-лесно от предишните години. Да видим крайното класиране.

# 313
Благодаря!

# 314
МБГ кога ще изкарат резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт