СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ох, ston, много си приличат младежите. С тази разлика, че моят не ме обвинява, ако не го карам и май изобщо не се вълнува от резултатите. Как пък няма грам амбиция за нищо или поне неудобство да не се изложи. Винаги си намира извинения - изпитите на учителя му по математика нямали нищо общо с НВО според него. Давал трудни задачи в първи модул. Има деца, които не са амбициозни, но им е важно да се представят добре.

# 166
Amanda, той амбиции си има, ама ако може да не си мръдне пръста за осъществяването им. Ей тъй, да му падне от небето. Язък му, за акъла. Сто пъти съм му казвала, че с един гол талант, без труд, е за никъде, ама не вдява. Надявам се да поумнее някой ден.

# 167
Поне има амбиции. На моя син цел номер едно в момента му е да има весело лято. Училища имало достатъчно, все някъде ще учи:) Пък и нали нищо важно не се научавало в училище. Има си поне пет теории, че то създава скучни хора. И се навиват с приятели по темата. Досега познавал само един пълен отличник, който е умен и в училище, и в живота. Но пък той бил умен по някакъв "психопатски начин". Снощи до 23 часа ми говори за наблюденията му.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 10:01 от Amanda.D

# 168
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ston начинът да го осъзнае е да попадне в среда на също толкова умни, но много по-амбициозни деца. Като вземе да изостава от тях, ще се усети.

# 169
  • София
Родителска среща утре - по-добре късно, отколкото никога Simple Smile

# 170
Преразказ вкъщи, извън задължителен за училище, не иска да прави. Прави при учителката по БЕЛ. По нейни думи се справя, реално аз не мога да преценя. На мен все нещо не ми харесва.

Имам въпрос, който ме мъчи от тази сутрин. Различен от този дали е задължително детето да присъства при подаване на заявлението за участие във второ класиране, на който все още нямам ясен отговор  Simple Smile
При кандидатстване в две области - в нашият случай София и Плевен. Ако, хипотетично, е приет на първо класиране по първо желание в Плевен и се запише в училището, в което е приет, системата позволява ли участие във второ класиране за София или автоматично го 'отмята' като записан? Разсъждавайки логически би трябвало да може, защото областите са независими една от друга, но все пак не съм на 100% сигурна.

# 171
  • София
А защо нарушеното цветоусещане да е пречка за кандидатстване в ТУЕС?
Иначе вчера след поредния ПИ по математика и глупавите грешки, които допуска от невнимание и двамата с баща й решихме, че тази седмица ще й дадем почивка. Ще си учи уроците в училище, ще решава само леки задачи и дотам. А събота след последното Междучасие- пълен релакс.

# 172
Дикси, може.
Записвате се в Плевен, същевременно подавате в София заявка за участие във второ класиране. Като го приемат после там, си изтегляте документите от Плевен и се записвате в София. Това е, което аз съм разбрала от всички писаници тук.

# 173
Благодаря, ston! Flowers Four Leaf Clover
Хем и аз така съм разбрала, хем започвам да се поддавам на известна паника, която ми пролазва в главата.

# 174
Добро утро на всички. Да питам вие ще пускате ли децата си тази седмица на училище, че в нашия клас много деца май няма да ходят.

# 175
При нас си продължава дистанционното обучение. Нямат присъствено! Или не разбирам въпроса ти...?

# 176
  • София
Как така да не ходят - да не се логват в часовете?

# 177
А защо нарушеното цветоусещане да е пречка за кандидатстване в ТУЕС?
Toва важи за всички паралелки, свързани с работа с машини.. компютрите не правят изключение.
Така е още от преди 40г

# 178
Red, мисля че се прикача стандартно медицинско, в което е отбелязано и цветоусещане и важи за всички професионални гимназии. Поне преди 3г беше така.

# 179
И при нас си продължава дистанционното

Общи условия

Активация на акаунт