СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ще си присъства  обичайно в часовете, а има и контролни. Сутринта му беше класното по БЕЛ. Уж по формата на НВО първа част, но имало " Неразделни" , "Заточеници" и автобиографични данни. Миналата седмица пък преговаряли "Хайдути" . Въобще странен подход на класния. Преразкази е правил доста и като домашно за училище и по своя воля, но няма оценен нито един. Дори от ПИ, който правиха от училище, още не е оценен, а минаха вече седмици. Ние с брат му опитваме да го проверяваме, но не е същото, като учител да го оцени. На края ще му звънна на класния да го питам. То си дойде НВО.
Иначе през уикенда решава НВО тата от 2015, тези на които се явява брат му, и се е справил  отлично, по преценка на големия, дори по-добре от него по математика. Та да видим. Вече и на мен ми става все едно, само да минава.

# 181
Получихме си инструктажа преди малко.
Вие, разбира се го знаете, но ще ви споделя една част от нашия Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 182
Аз нещо се притесних за медицинското
Какво тряба да пише, какво е противопоказно за ТУЕС и събратята му? Светоусещане разбрах.
Иначе моят вече саботира моите опити да правим тестове. Има напредък с материала, но традиционно вероятно времето няма да му стигне. Каквото такова, събудих се с мисълта колко дни и часове остават.

# 183
Ох, бясна съм! Във входа ни (малък брой семейства сме) има 3ма седмокласници, но някой умен е решил, че е добре точно от днес да се започне смяна на дограма по стълбите! И е зверски шум, блъскане и прах.

# 184
Мерси за новата тема Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Тази седмица и при нас си продължава дистанционното обучение, единствено на родителската среща помолихме по другите предмети да не им дават много домашни, за да имат възможност да се подготвят по БЕЛ и Математика, класната уж обеща да говори с учителите, но да видим какво ще стане?
Днес ще им раздадат служебните бележки, моята госпожица продължава да си се притеснява (особено за изпита по математика), аз си пуснах 3 дни отпуск за следваща седмица уж да съм покрай нея, пък ще видя с какво ще успея да и помогна SmirkSmirk

# 185
  • София
На детето с нищо, но поне няма да те намразят колегите! Laughing

# 186
Нашето GP иска да си купим бланка.. Питах в книжарница до поликлиниката - нямало специална бланка .. Та каква трябва да е - за книжка, за работа ... ? Заверка в психото да съм проверяла дали ще му трябва?
Къде мога да видя за кое училище се иска заверка от психодиспансера?

# 187
За книжка сигурно, че там искат цветоусещане. 🙂
Психо не се търсеше, то е само за работа.

# 188
Кабелите имат значещи цветове. Това е съществено за тези дисциплини.

# 189
  • София
Ох, бясна съм! Във входа ни (малък брой семейства сме) има 3ма седмокласници, но някой умен е решил, че е добре точно от днес да се започне смяна на дограма по стълбите! И е зверски шум, блъскане и прах.
Как така някой е решил?
Това трябва да е съвместно решение на всички живущи, включително и времевото уточняване на ремонта.

# 190
  • София
Още 1 седмица! И аз си пуснах 3 дни отпуска другата седмица.   Въпреки че.  вкъщи. ще ми е много. по-притеснено, но поне ще си изтерясвам самичка, а няма да тормозя и другите около мен.

# 191
Трябва, Ред, ама не питат. И финансовата част трябва да се съгласува, защото парите от касата са общи, ама не! Имаме едно младо и нахаконо момче за домоуправител и явно се е изявил.

# 192
  • София
Уффф!
Понякога пионерският активизъм може да бъде много досаден.
Поне прозорци се сменят в рамките на един ден, та би трябвало да приключи бързо данданията.
В момента съм много чувствителна към такива неща.

# 193
И ние сме ДО, но родителите освобождават децата да не присъстват онлайн за да си починели и подготвят добре.

# 194
Здравейте да попитам пак, какво става ако се запише детето в паралелка която не събере максималния брой ученици? Чак след 4 класиране ли ще ви кажат, ако евентуално закрият паралелката?

Общи условия

Активация на акаунт