СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Мария, говори с нахакания господин! Обясни му, че такива решения не се взимат еднолично. Да се отложи ремонта!
Аз чакам на нисък старт съседите да започнат ремонта! Моля се, да не започне тази седмица..

# 196
Здравейте да попитам пак, какво става ако се запише детето в паралелка която не събере максималния брой ученици? Чак след 4 класиране ли ще ви кажат, ако евентуално закрият паралелката?
Паралелка може да бъде закрита, ако не събере минималния брой ученици, а не максималния.

# 197
И ние сме ДО, но родителите освобождават децата да не присъстват онлайн за да си починели и подготвят добре.
Хаха, ще падна! Не е истина просто Simple Smile

Мария, говори с нахакания господин! Обясни му, че такива решения не се взимат еднолично. Да се отложи ремонта!
Аз чакам на нисък старт съседите да започнат ремонта! Моля се, да не започне тази седмица..
Аз ходих да си оставя колата за смяна на ремъци и като се върнах вече зеят няколко етажа без прозорци, а новите са струпани във входа. Та няма как да го отложат. Наистина се надявам да е само за ден големият шум.

# 198
Аз паднах вече...🤪🙈

# 199
Оф, и на мен ми се ще да освободя ама не ще. Дано може да се наспи събота/неделя, че напоследък се буди нощем - явно нерви. Далеч съм от мисълта, че има смисъл да освобождавам за да учи - най-много да се панира ако си спретне скоростен прегевор. Ама ми се ще да има време спокойно да излезе, да не бърза и да не прави програми какво има да свърши.
Днес станах с горчив привкус в устата - явно шумотевицата наколо ми оказва влияие и аз започвам да да се изнервям. Пред детето го давам безхаберно, че ще се стегне още повече...

# 200
Аз също се освободих за двата дни, но не съм в отпуск. Работим на график и помолих да не съм в тези дни. При нас сякаш по-лежерно го карат откъм домашни от миналата седмица, по останалите предмети. По БЕЛ и математика си работят сериозно. Та не предвиждам освобождаване от ДО.

# 201
И аз да се "похваля". Съседът над нас започна от днес до 16-ти ремонт. Много уважителна бележка е сложил във входа, но .... Кърти комина в кухнята, после ще кърти тоя в хола. Аз се побърквам, моята се забавлява. На всичкото отгоре имаме нещо като летящи мравки в нейната стая. Напръскали сме и намазали с разни неща. Сутрин измитам една лопата измрели. Тя спи в хола. Дали не е на късмет? Thinking

# 202
  • София
Съседът ви, освен ако не е на първи етаж, няма право да кърти комини по закон. А явно не е, понеже е над вас.
По-добре вземете да го спрете някак.

# 203
Децата до сега ако не се научили, няма да научат за 5 дни..... по Бел няма да го закачам изобщо, по мат ще решаваме още малко задачи следобедите.
Не мисля и от часове да го освобождавам, от техните учители никой не създава напрежение, даже вече има оформени.

# 204
Red, на третия етаж е той. За кухнята няма проблем, на първия етаж коминът е избит, ще го направим и ние някога. За хола питал ММ ползваме ли го, той казал не. Не ми се разправя, а уж интелигентен е комшията. Знам, че всеки в някакъв момент прави ремонт, то точно сега...
Мойта направи последен пробен по математика в събота. Какви глупави грешки е допуснала, щом аз реших задачата, при условие, че съм на светлинни години от математика. Учителката от курса по БЕЛ им е казала в неделя само да разпускат. Аз се чудя във вторник между двата изпита дали да я оставя да не влиза в часовете. Но пък ако повечето решат така?

# 205
Това с освобождаването от училище последната седмица е останало от предни години, когато доста майки се страхуваха децата да не се разболеят или да не им се случи нещо в училище, което да ги извади от строя за НВО. Не че някой си е въобразявал, че за 5 дни ще научат всичко. При нас около половината отсъстваха.
Някои и при ДО са решили да карат така, по инерция 😁

# 206
  • гр.София
liani, защо" Хайдути" преговарят?

Ще си "ходи" на училище, и още как!

# 207
  • София
При дъщеря ми текат тестове и изпитвания тази седмица.
Ако я пуснем да почива, после ще се объркат нещата.

# 208
Сега прекарва времето до към 13ч пред лаптопа, "в час". Ако го освободя от училище, пак ще е пред лаптопа, с някоя игра или друга дивотия. Така че да си кара там часовете, не се е преуморил.

# 209
  • Отвъд алеята зад шкафа
При нас си се учи на пълни обороти. Даже днес имаше класно по БЕЛ девойката.

Общи условия

Активация на акаунт