СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Ох, бясна съм! Във входа ни (малък брой семейства сме) има 3ма седмокласници, но някой умен е решил, че е добре точно от днес да се започне смяна на дограма по стълбите! И е зверски шум, блъскане и прах.
Много добре те разбирам, вие поне сте малък вход и ще свърши бързо. Ние януари имахме събрание и взехме решение април да се смени дограмата (9 етажа) и да се направи ремонт на стълбището. Та като почнаха април сигурно 1-2 седмици нон-стоп блъскане и тропане. Свърши и след седмица съседът отдясно почна ремонт, пак 2 седмици, 1 седмица почивка, почна съседът отляво, сега в момента са съседите отогоре. Питайте ме как съм, главата ми вибрира вече. Принудиха ме като провеждам разговори по работа да стоя само с изключен микрофон, та не можех да задавам въпроси и да се изказвам, когато мога да съм "комптентна" Simple Smile Хубавото е, че на детето почти не му правеше впечатление. Иначе и сега тропат, чукат, ама тихичко, поне не са бормашините или каквото там беше.

По БЕЛ им мина класното, за съжаление 5 има, по МАТ е утре. Така че няма 'лабаво и тая седмица.

# 211
На детето с нищо, но поне няма да те намразят колегите! Laughing

Нямам предвид да и помогна с тестове, по скоро с говорене, за да се успокои малко!Относно колегите нямам проблем, имаме изготвен график и тези 3 дни съм ги писала още като разбрах датите за НВО Sweat Smile: sweat_smile:
Другата отпуска ще е живот и здраве през август (дотогава всичко трябва да е наред вече), така че всички да са доволни SatisfiedSatisfied

# 212
  • София
Момичета, ще споделите ли опит с маските на изпита на АК?
В крайна сметка с медицински ли е най-добре и имали ли са проблем децата?

# 213
Аз също взех отпуск, но за цялата седмица. След НВО ми се иска да изчезнем за няколко дни в планината.

# 214
Момичета, ще споделите ли опит с маските на изпита на АК?
В крайна сметка с медицински ли е най-добре и имали ли са проблем децата?
Ния беше с медицинска. Разрешили са им да си ги смъкнат надолу без да ги махат, но тя не я смъкнала. Изобщо забравила за маската от писане. Явно излишно се безпокоих. Дори на улицата я "намерих" с маската и чак като ѝ казах да я махне се сети, че е с нея. Някак се е абстрахирала.

# 215
А медицинското още за подаването на заявленито ли е нужно или само за записването?

# 216
При подаване на заявлението.

# 217
Значи другата седмица трябва да го вземем?

# 218
  • Някъде в Европа...
Нашите ги вика класната утре в училище да им дава служебните бележки. Пуснала е и инструктажа на МОН (стария, който си знаем), щяла да им го чете утре. Торби за вещите им били осигурени, маски трябвало да си носят, но утре щяла да каже. 
И аз съм вече на ръба си...Да минава...Другата седмица смятам да го освободя от уч занятия, денят между и след НВО. Както казва той - поне да се наспи. Оформен е по важните предмети вече...Каза ми, че родителите масово освободили съучениците му за 8 дни - следващата и по- другата седмица...И аз обмислям този вариант, но другата задължително ще го освободя...

# 219
Какво изискват сега в училище за освобождаване на детето от занятия?

# 220
  • София
Може ли някой да помогне с паролата за общата поща от първа страница тук? Благодаря предварително!

# 221
Значи другата седмица трябва да го вземем?
Нали заявления се подават след като излязат резултатите, не е спешно следващата седмица да се вземе 🙂

# 222
Обаче аз също съм отпуск на 15ти и 17ти, ако взема тогава въпросното медицинско, ще "изветрее" ли до класирането?  Joy И защо се прилага, заради цветоусещането ли, как да видя кои заболявания са противопоказни в някое училище Sad Нещо не съм наясно

# 223
Ако подаването на заявления е до 7.07, няма да изфиряса.
Ако в справочника или на сайта на съответната професионална гимназия не са упоменати кои заболявания са противопоказни, не се сещам къде може да се провери.
Никога не съм се интересувала при издаването на книжка дали заради медицинско може да ми откажат. За любителските вече даже не се ходи на очен лекар, ЛЛ подпечатва всичко.
Та нещо такова е и с тези медицински. Приложете, без да се вживявате много 😉

# 224
А, сетих се, че имам справочник, ще видя какво пише в него...съвсем съм изкукала вече.

Общи условия

Активация на акаунт