Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 885
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
   Честито на всички нови родители!! Разглеждах снимките ви и се умилих - всички сте много сладки! Прегръдки!

# 106
ЧЕСТИТ СИН НА КАБИВ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ НИКОЛА И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТИ! МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪСТАНОВЯВА И ДА НИ РАЗКАЗВА КАК Е МИНАЛО РАЖДАНЕТО! newsm51

# 107
ani-anisvet стискам ти палци.  Peace Всичко ще мине както трябва. Не се притеснявай.
ЧЕСТИТО НА ГЕРИ! МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА Й НОСИ МАЛКИЯ НИКОЛА!

# 108
  • София
Велмар ме е изпреварила GrinningЧестито,мила Гери,сега вече знаеш кое е най-голямото щастие на света Hug newsm51
Прекрасен старт на деня Heart EyesЧестито и на Елиона Heart Eyes
Чакаме ви да се приберете бързо,за да видим малките бебчета поне на снимки.Дано вие да сте добре и всичко да е минло леко и бързо
  love001

# 109
  • Марс
ЧЕСТИТО ГЕРИ, ЖИВ И ЗДРАВ ДА ТИ Е НИКОЛА И ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ  bouquet  bouquet  bouquet

Чакаме скоро да пристигнеш и да ни кажеш как е минало. Hug

# 110
Здравейте и от мен.
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕАТА. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!!!
Покрай малката почти не ми остава време да седна на компютъра. Не че ми отнема толкова много време, просто с нощното хранене не успявам да се наспя. И по цял ден съм почти като заспала. Нашия режим е малко объркан, но сърце не ми дава да я будя. Снощи тъкмо я изкъпахме и докато я подсушавахме тя се наака, измихме я, но това упражнение се повтори 3 пъти. Но добре че майка ми е тук. Ако не е тя не знам за къде съм. За коликите ние даваме чайче от копър и мисля че действа. А и нощно време след като се нахраним я слагам на спалнята между мен и тати и детето се успокоява и спи спокойно. Може би защото се стопля по-добре от нас.
Не съм прочела всичко, което сте изписали, но предполагам че ще ме разберете. Ще го направя когато имам повече време. Но не съм спряла да се вълнувам от вашите емоции.
За сега ви пожелавам приятен ден и много целувки.

# 111
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТО НА КАБИВ - МНОГО РАДОСТ ДА И НОСИ МАЛКИЯ НИКОЛА   bouquet

аНИ-АНИСВЕТ като влезеш в болницата ще те проверят дали имаш разкритие. Ако нямаш сигурно ще ти включат система или други медикаменти. Когато достигнеш добро разкритие ще ти пукнат водите. Това е по преценка на екипа в кой момент да стае. При мен не беше болезнено - ще почувствап една топлина - все едно се напишкваш Laughing
Няма страшно, стискаме ти палци всичко да мине леко.

# 112
  • у нас
Честити малки съкровища на мама Елиона и мама Кабив
На мамите желая бързо възстановяване,а на бебчетата,много късмет в живота

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 113
4estito na Kadivmnogo radost da i nosi malkiq sladur  bouquet,4estito i na mama Eliona.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
  • София
Поздравления за Кабив! Много щастие на новия човек в семейството!  newsm32 

# 115
 smile3525ЧЕСТИТ бебок на Кабив.Да ви е жив и здрав,а мама бързо да се въстановява.
Днес бях на преглед и най после имам лек напредък.Има един сантиметър разкритие.Док се надява до 30ти да стане нещо ,че и е последен ден.
Като ви чета другите мами имате по-голям напредък и с тапите.Пожелавам на всички ни скоро да е голямото събитие Praynigи всичко да мине О.К.

# 116
velmar разглеждах снимките на бебоците и вашата Дария май ще бъде металистка. Joy smile3503 И дълга коса си пуска от сега.  Joy Как само сте я хванали на снимката.
Иначе всички бебоци са много сладки и си ги гледам всеки ден.
Lorexa малката Кари е пораснала много и какви хубави бузки си има вече. Само да ги целуваш. Hug

# 117
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ОБЕБИЛИТЕ СЕ !!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСЯТ

Мили момичета, които сте още в очакване, струва си и усилията и чакането. Пожелавам ви скорощно появяване на малките съкровища.

# 118
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА KABIV ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ С НЕГО

smile3525 smile3525 smile3525

Добре дошла отново на ОБЪРКВАЦИЯ и като намери време да разказва за раждането  Hug Hug Hug

Korn4e -разгледах снимките ти много са хубави,а пък ти все едно,че не си раждала-изглеждаш страхотно  smile3501 smile3501 smile3501
Приятна вечер на всички
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
ЧЕСТИТ СИН НИКОЛА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА КАБИВ!!!

Ние днес излязохме на първата си разходка, поплакахме малко и после заспахме. Laughing Ние също сме с Памперс 3-6 кг и няколко пъти пропуска, но аз си мисля, че се случва когато вдигнем тестисите нагоре както ни каза педи-то. Затова вече въобще незнам къде точно трябва да стоят... newsm78

ani-anisvet , наистина пукането на водите не е болезнено, дори аз не усетих нищо освен изтичането им...а и тогава ще си с контракции така че всичко останало вече не ти прави впечатление Mr. Green Хайде успех и стискам палци... Peace

Общи условия

Активация на акаунт