Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на предстоящото раждане?
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на предстоящото раждане?
-
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
Майките споделят различни преживявания след раждането, включително емоционални моменти, изпитвайки болки, проблеми с кърменето и радостта от срещата с новородено. Важно е да търсите подкрепа и насоки от близки хора и специалисти. Майките споделят преживявания след раждането, включително изразяване на безпокойство, стрес и умора. Те споделят лични преживявания, които подчертават значението на подкрепата и грижите за новородените.
-
Какво споделя една от майките за своето раждане?
-
Каква информация споделят майките за раждането и адаптирането на бебетата?
ЧЕСТИТА бебка на Eliona.ДА ви е жива и здрава и много послушна.На мама бързо въстановяване.

Явно бебчето е чакало леля да си дойде и тогава да излиза.

Имах огромно желание, но не се получи. велмар и васиа бяха свидетели на първите ни трагични опити в Шейново. Да ви кажа момичета, много по-леко се понася всичко като имаш познат - аз лично много се радвам, че се оказахме заедно там.
По препоръка на други мами взех капки бейбинос, защото саба нещо не ни помагат. То май нищо не помага.
Ето- тази нощ например,реши да мрънка и да се върти- абе- колкото да ме държи нащрек.И така- аз прекарах нощта в полудрямка.И в резултат на това- сутринта бях живия труп
,и не поменх колко пъти съм я хранела
- камо ли в колко 4аса.По едно време ве4е не издържах и я пренесох в другата стая при майка ми и отидох да спя.
Решихме 4е ще променяме коренно режима й,защото не ни устройва .Дария сутрин от 7 до 11 е будна и й се играе.А после спи цял следобед непробудно.Каквото и да правиш- не можеш да я събудиш.Тази но щ майка ми реши 4е ще спи при нея и ще въвежда новия режим,тъй като аз нямам волята и не мога да й издържа на пла4а или другите капризи
.Относно коликите- ве4е втори ден сме на еспумизан- не знам дали си втълпявам,но - мисля 4е има макар и малко облек4ение.Надявам се да е така,4е ми се къса сърцето като я видя как се свива,милата.( а как се преструва и глези за да я носим на ръце........
.