Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 893
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
 baloniЧЕСТИТА бебка на Eliona.ДА ви е жива и здрава и много послушна.На мама бързо въстановяване. Heart Eyes baloni

# 91
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА Eliona! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА С ТАТИ!  newsm51

Ето че днес си имаме бебче! newsm68 newsm44

Преди малко със сигурност ми падна тапата.  newsm44 Определено не беше течение. Довечера си пристига и сестра ми от чужбина и съм много щастлива че ще ме види и с корема, а после и с бебето. Hug Явно бебчето е чакало леля да си дойде и тогава да излиза.
Това е засега от нас.

# 92
[color=red]ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ELIONA, ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО ДЕТЕ[/color]

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

KAILI радвам се за теб,дано скоро си гушнеш и ти рожбичката,надявам се и аз скоро да се запътя към родилния дом,че вече тези болки не се издържат.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лека вечер и дано утре да си имаме пак бебче  newsm10 newsm10 newsm10

# 93
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ELIONA! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕБЧЕТАТА НА НОВИТЕ МАМИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

Kaili , дано скоро и ти се похвалиш с новинка... Hug

А emelle е права -- предстои ви нещо страхотно и всяка минута очакване си заслужава.

# 94
хайде  Kaili   стискаме палци всичко да мине бързо и по леко
Честито на всички новообебили се мами .Да са им живи и здрави бебоците и брзо възстановяване  bouquet
Ние с Ивка сме добре долу горе само дето много трудно акаме.Наистина денят ти минава почти неусетно покрай бебока.А аз от два дена съм сама без бабички около мен и май даже се чувствам и по добре-по пълноценна майка  но и доста повече съм уморена
Хайде успех на всички 2 в 1

# 95
  • Марс
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕЛИОНА. ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ  bouquet

Kaili мен тапата ми падна преди почти 4 дни и пак нищо, но дано при теб стане по бързо стискам палци и тези на краката дори  bouquet

# 96
Ей мамчета нямах нет цяла седмица и не съм честитила на всички нови мамчета родили свойте беборанчета  newsm51

На останалите мамчета 2 в 1 желая съвсем скоро да гушнат малки, здрави, сладки бебчета 
smile3525

# 97
  • гр.Добрич
[color=magenta]ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕЛИОНА - МНОГО ЩАСТИЕ И ЦЕЛУВКИ[/color]

tEDY79 и ние сме с Памперс, но 2 за деца от 3-6кг, но също сме вечно мокри и най0интересното е че само от дясната страна. Вчера 3 пъти сменяхме дрехи.

А пък имам проблем с гърдата. Не му бях давала 1 ден от бнея, защото ме болеше зърното и тя вчера ато се наду и втвърди, направо ужас. Много ме боли, постояно слагам топли компреси да разбия твърдостта, за да я изцедя, обаче почти нищо не мога да иззцедя. И естествено в събота няма кой да ти обърне внимание, нито джипито, нито гинеколога. Ако някой е имал същия проблем, моля да сподели.

На бъдещите майчета лека вечер, пък утре може да ни изненадате.

# 98
  • София
Честито бебенце на Елиона! Много се радвам!   bouquet Да ти е жива и здрава и бързо възстановяване! На Кайли, както и на всички, които им предстои - леко раждане!  Peace
spinki, и аз взех вече да слагам 2 размер, но пак прави номерца. Странното е, че и при нас пропуска само отдясно.  Thinking
А за кърменето какво да ви кажа - не се получи - малкия просто истерично отказва да ме захапе. И след рев от моя и негова страна реших да се изцеждам и даваме шише. И понеже не стига пак - дохранваме с НАН.  Sad Имах огромно желание, но не се получи. велмар и васиа бяха свидетели на първите ни трагични опити в Шейново. Да ви кажа момичета, много по-леко се понася всичко като имаш познат - аз лично много се радвам, че се оказахме заедно там.  Hug
emelle , снимките са страхотни! Интересно ми беше да видя как горе долу и изглежда всичко на орецаионната маса.  Peace
Ние днес бяхме на разходка и малко опищяхме парка - гадните колики не ни подминават.  Cry По препоръка на други мами взех капки бейбинос, защото саба нещо не ни помагат. То май нищо не помага.
Хайде, чао от мен! Много целувки и спокойна нощ!   bouquet Heart Eyes

# 99
  • Някъде там...
Честито на всички новообебили се мами.
Нека малките ви слънчица ви радват и слушкат много.
На мамите бързо възстановяване.

Кайли пожелавам ти лесно и безболезнено раждане. Скоро ще си гушнеш малкото съкровище и ти Simple Smile Peace

Аз досега с памперса нямам проблем и ние сме с 2 номер.
tedi79 и при мене първо неискаше да засуче още в болницата , но аз много бях упорита и просто буквално му набутвах главата и една акушерка даже ми помагаше с това. Накрая свикна и сега си суче . Аз дори не се изцеждам, хубаво че поне не се набутах с помпа , както мислех да взимам някаква хубава:) А като усетя ,че имам някакво напрежение в гърдите просто му давам да суче от тази , която е твърдата и ме наболява и той си е изцежда сам.
Иначе ние сме добре , бебчо е толкова лаком , че имам чувството , че ще ми изяде гърдите Joy Joy Joy

Айде лека нощ! 

# 100
Здравейте и от нас! Насй-сетне намерих  време  и спокойствие да седна и да драсна 2 реда.Цял ден минавам покрай компютъра ,с надеждата да седна ,по4ета и напиша нещо,но- все нещо изниква.Сложих Дария да спи и - ето ме! HugПърво искам да 4еститя на Елиона и останалите мам4ета раждането на техните рожби! Да са ви живи и здрави .А на вас,мам4ета- бързо възстановяване! О4акваме ви отново в нашите редици.
При нас- нещата си вървят в един кръговрат...ОТ време на време има малко разместване в грфика- за разнообразие  GrinningЕто- тази нощ например,реши да мрънка и да се върти- абе- колкото да ме държи нащрек.И така- аз прекарах нощта в полудрямка.И в резултат на това- сутринта бях живия труп Crazy,и не поменх колко пъти съм я хранела ooooh!- камо ли в колко 4аса.По едно време ве4е не издържах и я пренесох в другата стая при майка ми и отидох да спя.
Майка ми само ми я води за кърмене после.И така- аз се наспах  до ...по4ти 11 ч. BlushРешихме 4е ще променяме коренно режима й,защото не ни устройва .Дария сутрин от 7 до 11  е будна и й се играе.А после спи цял следобед непробудно.Каквото и да правиш- не можеш да я събудиш.Тази но щ майка ми реши 4е ще спи при нея и ще въвежда новия режим,тъй като аз нямам волята и не мога да й издържа на пла4а или другите капризи Rolling Eyes.ДОри се е амбицирала да й премахне нощното хранене...Ще видим какво ще стане. Thinking
Говорите за памперси- и ние използваме на Памперс.НОмер 1 ни умаля и сега сме на номер 2 ( 3-6 кг).Не е имало пропуск досега newsm78.Относно коликите- ве4е втори ден сме на еспумизан- не знам дали си втълпявам,но - мисля 4е има макар и малко облек4ение.Надявам се да е така,4е ми се къса сърцето като я видя как се свива,милата.( а как се преструва и глези за да я носим на ръце........ ooooh!Голяма е хитруша- още от сега.Искахме лъв4ета- ето ни ги - с целия си блясък- сега  ще им угаждаме за да са те в центъра на вниманието!
Ох- малко дълго се полу4и,но... Blush
Спирам до тук! Желая на вси4ки ви лека и спокойна нощ!ПОне ще е прохладна! До писане!

# 101
4естито беб4е на Елона много да я радва малката принцеса  bouquet

# 102
Здравейте момичета,наистина доста рядко пишем напоследък!
При мен нищо ново, от време на време ме стяга кръста, но нищо! Утре влизам в болница за предизвикване, доста ми е притеснено! Да ви попитам след като не са ми изтекли водите и не пи е паднала тапата, в болницата като ми предизвикат раждането тогава ли изтичат водите или ги пукват като настъпи момента  Blush. Изобщо не съм наясно и незнам какво да очаквам!
Обещавам да пиша когато всичко свърши! Успех на всички които са още 2 в едно! Peace

# 103
НОВО БЕБЕ, НОВО БЕБЕ, НОВО БЕБЕ ....Здравейте,момичета! Имам огромното удоволствие да ви съобщя радостна вест от Гери ( Kabiv).
Току що полу4их смс от нея,който гласи:" Имаме си сладък бебо НИкола Джуниър- най-красивия мъж на света". HugРодил се е тази сутрин в 9.30ч. 3,450кг 51см
Честито Гери! Да ти е живо и здраво син4ето и смао  хубави моменти заедно оттук нататък!
А на теб- бързо възстановяване и скорошно завръщане в нашите редици !   bouquet

# 104
Здравейте момичета,
bouquetЧестито на Елиона и др. новообебили семайчета, да са ви живи и здрави рожбите и да ви носят мн. радост.   bouquet
А на тези , к` още са 2в1, скоро да си прегърнат рожбите Laughing

spinki, теди, и аз имам този проблем с Памперс и с 1 и с 2, затова си купувам, Канбебе, с такъв бяхме в родилното и вече трети пакет си купуваме от 2-5 кг. и сме доволни, не ни пропуска и не ни зачервява дупето, Съвета ми е да пробвате др. марки памперси, защото вс. дупе си е специфично Laughing /голямо изказване направих/. 
При нас нещта са си нормално и хапваме, и плачем, и спим, нямаме сериозни колики за сега, но не се знае Wink.
лек ден от нас с Крис  bouquet
Сега прочетох новината, Laughing
Честито Kabiv, и от теб щастлива новина. Да ти е жив и здрав Никола, и мн. да те слушка [/size]  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт