Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 897
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
Добре до6ли на заварналите се маи4ета Hug,сас сладките бебоци.Ели хаде мила,твоя унак не иска да излиза Joyьаресжава му в корем4ето на мама Simple Smile.

# 76
Здравейте!
Днес няма ли бебета?
Ralka Balka добре дошла!  Laughing Най-сетне и ти се разписа в нашата тема. Ще видиш че ще ти хареса.
Момичета може ли да ми помогнете малко - Как да намаля снимките за да ги кача в албума. Съжалявам за невежеството, но наистина незнам как да го направя. Всички снимки са над 2 МВ. Благодаря предварително!  Peace

# 77
Еmelle трябва да се намали резолюцията на снимката от самия апарат.И моите винаги ги правим над 2,но за да ги кача във форума ги намалям както са в апарата.Дано да съм обяснила разбрано,че хич ме няма в тези неща. Joy

# 78
Това беше в старата темичка от karaqiozovam. Чак сега са я заключили. Копирах го за да го видят всички, но виждам че Блу селди внимателно и допълва списъка. Hug Благодаря за което!  bouquet

"Здравейте всички, ето ме и мен най после.
Kabiv, съжалявам че се загубих толкова време, ама прекарах 2 седмици в Майчин дом и както можеш да се сетиш там нямаше ни компютър ни Интернет  Smile
Та да се отчета, родих на 18.08.2006, момиченце, 3.750 кг, кръстихме я Елена. Измъчиха ме 12 часа да раждам нормално и накрая тоновете на бебето паднаха и се наложи да го извадят със спешно секцио. Измъчиха ме и мен и бебето #Cussing out. Горкото е имало недостиг на кислород и е седяло известно време в реанимация след раждането. Добре че всичко се е оправило и сега малката ми кукличка е вече здравичка. И добре че тогава не съм знаела, че сигурно щях да се побъркам от притеснения. Не знам как е по другите болници, ама в Майчин дом дори с показатели за секцио пак те мъчат първо нормално да раждаш #2gunfire Аз съм с тесен таз, бебето е голямо, ама онези "умни тикви" решиха че ще излезе все пак нормално  #Cussing out. Естествено не можа да излезе. Та това е, много съм разочарована от болницата, да не споменавам мизерията там, но поне сега и двете сме добре и вече сме си в къщи  Hug"

Днес май няма бебета. Или още никой не се е отчел. Wink

# 79
Здравейте на всички мами !! Честито на родилите , а на останалите леко раждане . !!!
 И нас вчера ни изписаха от болницата и вече сме в къщи . Бебока се казва Йоан  и малко ни е трудно да влезем в ритъм , но надявам се скоро и това да стане . Не иска да суче , а се налага да се изцеждам и да му давам със шише , а това е ад . Но имам много кърма и няма как. Той се роди 2.500 и за него е най-добре кърма .
 Вече ще бъда редовна с четенето и писането. Къде на друго място пишете ? Няма ли да си останем пак заедно както преди да родим ?

# 80
Ето ги снимките - Моето секцио:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56908
Надявам се да ви харесат!  Laughing

# 81
Привет момичета!
Честито на всички мами които гушкат своите рожби-да са ви живи и здрави и много да ви радват.
При мене настъпиха доста усложнения и се наложи отново да постъпя в болница 15 дни след раждането.
Състоянието ми беше наистина сериозно ,но слава богу вече се възстановявам.
повече няма да пиша за да не плаша малкото мами които все още не са родили Wink

И искам да помоля irka_london да си освободи малко място в кутията с лични.
Няколко дни се опитвам да ти пиша ,но кутията ти е пълна.

# 82
  • София
Здравейе и от нас Grinning
Честито на всички мами с нови бебчета!!!Днес е по-хладно,така че почвайте да се разхождате,за да стигнете до другата тема в Родени 20006 LaughingНие с Ина продължавама да се гледаме и да растем(особено тя).В петък сме на консултация и ще видим как наддава принцесата.
На всички ви много стискам палци и ви пожаелавам всичкия късмет и кураж на земята Hug

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 12:50 от bubcheto15

# 83
Здравейте и от мен. Браво Emеllе страхотен албум  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Момичета пишете,много сте пасивни,радвам се,че и родилите вече мами намират време да пишат тук,хайде още малко остана и ние чакащите ще се прехвърлим при Родени 2006   Hug Hug Hug

Приятен ден и после пак ще вляза да прочета какво сте написали

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 84
Emelle снимките са много хубави.  Wink А кой ви ги прави? Таткото или някой от персонала.

vanina надявам се бързо да се възстановиш напълно и да си гушкаш двете кукли.  Hug

miss_74 Наистина има голямо затишие при нас. Никой не иска да пише и ми е много самотно. Свикнах с всички вас да споделяме и сега накрая ми липсвате. Не че има нещо ново което да споделя, но очакването е доста изнервящо. Имам си леки болки, но нерегулярни. Мисля че и тапата ми падна ама не съм много сигурна. Ако не родя до понеделник, ще ходя на преглед в болницата, че моя доктор е в отпуска.

Лек ден на всички!

# 85
Emelle снимките са много хубави.  Wink А кой ви ги прави? Таткото или някой от персонала.
Таткото няма как да присъства на секциото. Прави ги една акушерка.
Момичета разбирам колко са напрегнати последните дни в очакване. Но сега като се сетя за тях ми става някак си мило. След това животът ви ще бъде различен.  Laughing
Хайде стискам палци и чакам скоро да се похвалите с вашите слънчица.  Peace

# 86
Vanina изчистих си кутията, извинявай, не съм обърнала внимание - със сънения си мозък ...

Къде изчезна Кabiv????  newsm78 , стискам палци да е на хубаво:)  newsm10

честито на всички нови мами! да са ви живи и здрави бебоците и само да ви радват:) по-малко безсънни нощи и повече гукане!

# 87
Здравейте Stop
Да се разпиша и аз.Нищо ново за сега,утре ще видим как са нещата.
Kabiv и ev4o се загубиха,чакаме хубави новини от тях Peace
Наистина много скучно стана,ама няма как.Доста поуредяхме мамите  2в1 LaughingА и обебилите се мами с тези грижи покрай бебоците не са много активни.Но с времето надявам се .всички ще влязат в ритъм и ще си пишем редовно. Flutter
Хайде целувки и лека вечер на всички  love001

# 88
  • Марс
Аз съм си тук, дано поне Кабив има хубави новини. На прегледа се оказа, че съм с 2см. разкритие, но това е вече от три дни и не мърда със сантиметър даже. Вече ме хванаха лудите и съм ужастно нервна. болки си имам постоянно от няколко дни но нищо, а тъкмо се бях настроила за петък, но НИЩО Cry

Лек ден и успех на запътилите се към родилното  bouquet

Да се надявам до Вторник да се включа с хубави новини.

# 89
Eliona днес в 15.50 часа е родила момиченце - куклата тежи 3150 гр и е висока 50 см!

newsm44  newsm44  newsm44
Да и е жива и здрава!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт