Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на предстоящото раждане?
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на предстоящото раждане?
-
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
Майките споделят различни преживявания след раждането, включително емоционални моменти, изпитвайки болки, проблеми с кърменето и радостта от срещата с новородено. Важно е да търсите подкрепа и насоки от близки хора и специалисти. Майките споделят преживявания след раждането, включително изразяване на безпокойство, стрес и умора. Те споделят лични преживявания, които подчертават значението на подкрепата и грижите за новородените.
-
Какво споделя една от майките за своето раждане?
-
Каква информация споделят майките за раждането и адаптирането на бебетата?
Ние си имаме режим на хранене и през останалото време спим. Та за сега имам време... поне малко
За мизерията няма да говоря, за липасата на отношения от страна на акушерките също. Не пожелавам на никой да попада там, особено в първите часове , след като е родил. Но слава Богу ме измъкнаха. Велев ми уреди и ВИП. На 3я етаж е друго... просто разликата е от небето до земята. Не говоря само за стаята с климатик, хладилник, телевизор и само моето легло. Говоря за отношението на персонала. Верно е, че "Царица е парица" както е казал Константинов, но съм склонна да дам още 2 пъти по толкова, за това да се чувствам спокойна и сигурна за бебка и за мен.

Така че велмар - пробвай ако искаш. Наистина много съм затъпяла, а и дните и нощите са ми еднавки, така че мисля е нормално да се обърквам. (не знам дали е баш нормално, но поне се оправдавам)

Хей, Kabiv, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕЕЕЕЕ! САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ И ДА ВИ СЛУША МНОГО
!!!!