Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 873
  • 237
  •   2
Отговори
# 135
Останаха ли момичета с кореми в тази тема освен мен? Simple Smile
Темата "раждане" за повечето от вас сигурно е безинтересна вече, но на мен все още тази магия ми предстои.

Днес ми е термина.
Доктора преди малко каза, 4е имам сантиметър и половина разкритие и иска в сряда сутринта да отивам в болницата да ми пука водите и да ме слага на система.
На мен обаче много ми се щеше всичко само да си се случва без да се предизвиква...
и сега съм в чуденка да ходя ли както той предлага в сряда или да задържа нещата сами да се случат...
Вие какво бихте ме посъветвали?

И на мен днес ми е термина, а имам само леки болки в кръста и то от време на време. Утре ще ходя на преглед да видят поне дали имам някакво разкритие и до кога ще чакам. Обаче ще ходя без багажа. Ако се наложи ще се върнат да ми го донесат. Искам да има някави признаци на раждане преди да ме сложат на система. Thinking
Тъкмо днес си мислех за теб и че не си писала отдавна и може да си родила вече. Simple Smile

# 136
Гвендолин,не го мисли това с на4ина на раждане.Аз отидох в болницата с признаци за запо4ващо раждане,но- в хода на нещата пак се наложи да ми сложат система.( 4е даже се наложи и секцио при запо4нало нрмално раждане Rolling Eyes,но- това няма зна4ение).Доктора знае кое  е най-добре.А и тези системи само ускоряват нещата- нали искаш 4ас по-скоро да си гушкакш беб4ето GrinningТова е най-важното- крайния резултат.така 4е- не мисли за това.

# 137
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТО НА АНИ-АНИСВЕТ!

МамаЖени и ние сме още с жълтеница, но доктора каза че вече се изчиства. Ние днес правим 20 дни, но я хванахме още в болницата и правихме 2 облъчвания, но той се роди много малък 2850гр. Още му давам глюкоза, въпреки че сега аблягаме на чая защото ни морят големи колики. Чувала съм че жълтеницата може да стигне и до 30 дни защото има различни видове.

# 138
СПинки,ти колко процентна глюкоза даваш?И има ли някаква норма по кол ко трябва да изпива?А ина4е жълтеницата може да стигне и до над 30 дни Rolling EyesПлеменника ми  я изкара доста тежко - около 40 дни.ДОри му правиха някакви по-сериозни изследвания,но - в крайна сметка- физиологи4ната жълтеница при бебетата е нещо нормално.Всяко дете я кара по разли4ен на4ин.

# 139
   Велмар, благодаря за отговора . Спинки , на нас не са ни казвали за глюкоза, дори вода не препоръчват , но аз му давам вода със захар , на 120мл. една равна чаена лъжичка . Казват , че последно се изчиства лицето . И ние се родихме малки , дори като гледам списъка на форума сме най-малки 2500 .

# 140
$естито на Ана  bouquet,много хубаво име Peaceмного да ги радва,папка и слу6ка малката принцеса.Ели стискам паци момента наближава Peace

# 141
  • у нас
Честита ти малка кукличкаAни-Aнисвет !!!!!!!
Нека расте здраво,красиво,послушно и усмихнато дете

Ааааааа mamajeni,и ние не оставаме по-назад---2,500 и само 47см се родихме Mr. Green

# 142
  • София
ЧЕСТИТО НА АНИ-АНИСВЕТ  bouquet! Да ви е жива и здрава малката сладурка!

# 143
  • София
Честит рожден ден на AndyB !Желая ти много здраве и щастие!  bouquet

# 144
chestito na vsichki novi mami i gi chakame s netarpenie da razkajat za malkite slanca Simple Smile
chestit rojden den AndyB vsichko nai prekrasno
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

# 145
ЧЕСТИТО НА ani-anisvet!
Да расте здраво и послушно дете!

newsm51  newsm51  newsm51
velmar на нас ни изписаха 5% глюкоза и педито каза че трябва да изпива по 125 мл за 24 часа, за да хидратираме кожата. Нали се преносихме и кожата ни е много суха - мажем с зехтин и пием глюкоза (не че на детето му харесва, но колкото изпие толкова не го тормозя). Пък и на мен с глюкоза ми е по лесно отколкото с преварена вода.

# 146
newsm59 на  AndyB! Много здраве и любов! Най-прекрасния подарък е вече в твоите прегръдки! newsm51

Всички ли отидоха да раждат вече? newsm78 Аз сега се връщам от преглед и резултата е скъсена шийка и 2 см. разкритие. Слаби контракции и нерегулярни. Ще чакам развитие днес и утре и ще видим как ще действаме после.

Лек ден на всички!

# 147
Здравейте Stop
И аз все още съм тук.Утре съм пак на преглед и ще видим какво да правим.
 bdbaloniна AndyB.Много щастие и любов и още много малки сладурчета. baby_neutral

# 148
  • у нас
Здравейте момичета,нося ви прекрасна новина -- miss74 е родила своята малка кукличка днес в 11,30часа.Принцесата се казва Даяна,тежи 3,320 и е 48см.

Честита ти дъщеричка miss74[/color],да ти е жива и здрава,да папка и слушка,да расте щастливо,умно и послушно момиче за радост на цялото ви семейство.

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 18:03 от Lorexa

# 149
  • София
Здравейте, мили мамчета! Честито бебче на Анисвет! Да ви е живо и здраво! Много радост да ви носи! Честит рожден ден на АндиВ! Желая ти от сърце много здваре, щастие, късмет и любов с мъжете около теб!    bouquet Heart Eyes
Ние сме добре, да не казвам голяма дума, но тези капки бебинос май помагат. Ивчо е странно спокоен след като му ги дам, хили се даже и изглежда като упоен. Дори се стряскам понякога. Някоя от вас ползвала ли ги е?  newsm78 На мехлемчето за коремче със същото име пише, че може да се ползва чак след 5-тата седмица, а тук не пише такива неща, а и педито каза че може да му ги давам.
Друг проблем, който имаме е - пъпчици по лицето.  Cry Д-рката каза, че са запушени пори, които са се възпалили и изписа Тридерм. Като му прочетох упътването се уплаших - какви ли не странични ефекти има. Чудя се какво да правя.  Rolling Eyes Има ли някоя от вас същия проблем?
За водичката - нашата д-рка каза да е под 100мл на ден. Дозата на захарта - да е на 100мл 1 ч.л. захар. Пробвах да давам чайче на ХИП против колики няколко дни вместо вода, не го иска. И се върнахме към водичката. Ох, много свързано се получи  Crazy
Да ви кажа - преди се дразнех много на изказвания от рода, че бременността и раждането са нищо, в сравнение с това, което те чака после. Но сега почвам да се убеждавам, че има голям процент истина. Много е хубаво да си мама, но е трудно. Не ми се сърдете за изказването!  Praynig
Хайде, стискам палци на момичетата, които останаха! Забравя се всичко! Целувки от нас!   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт