Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на предстоящото раждане?
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на предстоящото раждане?
-
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
Майките споделят различни преживявания след раждането, включително емоционални моменти, изпитвайки болки, проблеми с кърменето и радостта от срещата с новородено. Важно е да търсите подкрепа и насоки от близки хора и специалисти. Майките споделят преживявания след раждането, включително изразяване на безпокойство, стрес и умора. Те споделят лични преживявания, които подчертават значението на подкрепата и грижите за новородените.
-
Какво споделя една от майките за своето раждане?
-
Каква информация споделят майките за раждането и адаптирането на бебетата?
Да ви е жива и здрава дъщеричката! Много да слушка и расте щастливо детенце!
На моето бебче явно му е хубаво вътре и не му се излиза. Обаче вече като ми званне телефона ще почвам с думите " Не съм родила".
Само един ден е минал след термина, а ме проверяват и викат че е време. Дразнещо е! 
Анди!
тя даваше последни инструктажи на ошашканата си дъщеря....Аз кимах разбиращо и я успокоявах 4е вси4ко ще е н аред,но.....30 мин. по-късно ве4е не бях на това мнение
,като взе да п ла4е,4е и да се захласва ве4е от рев...И аз - с нея
Ужас 
Леле- не знам какво ми беше станало.Не 4е сега се 4увствам експерт в бебешката област,но..поне мисля да не изпадам в подобни състояния.Аз като съм разстроена, и бебка ме усеща ,и съответно и тя нервни4и.Ох- това явно е някаква закъсняла следродилна депресия.Та- с 2 думи - полудях през днешния ден.Надявам се да съм достатъ4но стабилизирана ве4е,4е- няма кой.Трябва да се оправяме сами4ки.Стискайте палци и за тазве4ершнто къпане
,но - имах нужда да споделя с някого.Сега Дария най-сетне спи,4е цял следобед беше будна покрай коликите и лудата си майка
Целувки от нас! До писане
[/size][/color] 
(без шоколад) и една малка
, защото е много полезна за кърмата... :lol