Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 865
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито на miss74!   bouquet Да ви е жива и здрава дъщеричката! Много да слушка и расте щастливо детенце!

# 151
 newsm51 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТА бебка на miss74 Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!

# 152
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА miss74! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТИ! newsm51

Ето че ме изпревари! Mr. Green Но няма проблем.  Wink На моето бебче явно му е хубаво вътре и не му се излиза. Обаче вече като ми званне телефона ще почвам с думите " Не съм родила".  smile3514 Само един ден е минал след термина, а ме проверяват и викат че е време. Дразнещо е! Crossing Arms
Лека вечер на всички и се надявам да пишете по често.  Grinning Hug

# 153
Честито на новите мами и на рожденничката  bouquet.Да са живи и здрави и да имат най послушните бебчета

# 154
Честита дъшери4ка на Мiss 74 HugДа ти е жива и здрава малката принцеса!
 bdbaloni Анди!  bouquetЖелая ти много  здраве и щастие !
Днес ходих да взема акта за раждане на Дария! дадоха ми и удостоверение за семейно положение,което да послужи пред социалните,но...те се намират някъде на съвсем друго място от общината.Аз си мислех 4е с едно отиване ще свърша работата,но- явно ще трябва да се разкарвам друг път за тези неща.Както и да е .Минах през работа да свърша малко зада4ки Embarassed( леле- наистина не ме свърта без работа).И - после се прибрах вкъщи,за да изпратя майка ми Cryтя даваше последни инструктажи на ошашканата си дъщеря....Аз кимах разбиращо и я успокоявах 4е вси4ко ще е н аред,но.....30 мин. по-късно ве4е не бях на това мнение Rolling EyesМайка ми остави малката спяща,но по едно време се разбуди детето да яде.до тук - добре,но после като запо4на да се превива от пустите колики.... ooooh!,като взе да п ла4е,4е и да се захласва ве4е от рев...И аз - с нея newsm45Ужас #Crazy
Изпаднах в едно безумно умопомра4ение.!Говорих с мъжа ми по телефона  хлипайки  ,и накрая той  си дойде за отрицателно време вкъщи.Ужас ooooh!Това не съм аз.Като запо4наха едни драми и терзания- каква лош амайка съм,как детето реве от мен.......Тпй успокои положението( и нея и мен),и - отиде да си приклю4и работния ден.Аз - ве4е по-успокоена,се "взех връце",събрах си разума,и ..уж ве4е си обещах 4е няма да правя така PeaceЛеле- не знам какво ми беше станало.Не 4е сега се 4увствам експерт в бебешката област,но..поне мисля да не изпадам в подобни състояния.Аз като съм разстроена, и бебка ме усеща ,и съответно и тя нервни4и.Ох- това явно е някаква закъсняла следродилна депресия.Та- с 2 думи - полудях  през днешния ден.Надявам се да съм достатъ4но стабилизирана ве4е,4е- няма кой.Трябва да се оправяме сами4ки.Стискайте палци и за тазве4ершнто къпане Peace
Ох- много дълго се полу4и,за което моля да бъда извинена Blush,но - имах нужда да споделя с някого.Сега Дария най-сетне спи,4е цял следобед беше будна покрай коликите и лудата си майка CrazyЦелувки от нас! До писане smile3525

# 155
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МИСС74!!!ДАНО ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА!!! newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ Б!ДАНО ДА СЕ СБЪДНЕ ВСИЧКО,ЗА КОЕТО НЯКОГА СИ МЕЧТАЛА
happy bd hbday[/size][/color]

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 20:16 от bubcheto15

# 156
Честитo miss74!
Да ти е жива и здрава и да ти носи много радост малакат кукла!

Kaili не се ядосвай. Знам че е много изнервящо. И при мен беше така, не можех да отида до тоалетна спокойно, че ако звънне телефона и не го вдигна решаваха че съм тръгнала да раждам. И при другите момичета е било така. Ама тези хора изобщо не се съобразяват.   #Cussing out

# 157
Благодаря на всички за милите пожелания...много ме трогнахте... Hug

Виртуално ви черпя с   party023 (без шоколад) и една малка  beer, защото е много полезна за кърмата... :lol

miss74, честита бебка! Да е жива, здрава и много щастлива!

tedi79, точно днес си говорихме с майка ми по повод биологичните родители и осиновяването, че едва бремеността и раждането са нищо пред това, което следва после -- наистина чувството е страхотно, но и натоварването също.

Ние днес бяхме сравнително спокойни само сутринта към 10 бебчо започна истеричен рев и свиване и явно започваме коликите. Освен това може би сме го простудили и нослето му е студено почти постоянно и има малко сополи... Sad

Лека вечер от нас Heart Eyes

# 158
  • София
Честито на miss74!Много да ви радва малкото съкровище !

tedi79 , и моето бебче имаше пъпчици по лицето.Използвам триколобактер.Една супена лъжица се разтваря в 1 л вода. Намазваш, изчакваш малко и изплакваш. За два дни изчезнаха.

# 159
Днес никой не иска да пише.
Аз все още съм 2 в 1 и се опитвам да не се изнервям. Надявам се до петък вече да си гушкам бебчето. Сутринта направих една дълга разходка но усещам само леко стягане в кръста. Вчера ми викаха ако искам да ходя да ми предизвикват раждането, но предпочетох да тръгне само. Все пак си имам достатъчно околоплодни води и плацентата си е наред. Явно бебчо още не е готов за външния свят. Wink

Лек ден на всички мами и бебоци!
На тези които сме още 2 в 1  леко раждане. Hug

# 160
kak ti zavijdam za kuraja. men ako me izvikat - hukvam. ama ne me 6tat. terminat mi be6e 25/08/2006

# 161
Здравей  anabel10 !

Не че много ми се чака, но все още не е минало много време от термина. А пък и предпочитем ако ще ме включват на система да е през деня, а не вечерта когато има само дежурен лекар.
Стискам ти палци да се похвалиш скоро с бебче. И да си пишем и в Родени 2006.
Ти имаш ли някакви контракции? Защото моите са много леки и както казвам при цикъл ме е боляло повече. Винаги се страхувах от болката, а сега се моля да ме заболи вече Mr. Green

# 162
На мен това ще ми е второ раждане. Първият път дъщеря ми се роди десет дни след термина, но тогава съм била достатъчно млада да не ми пука. За разлика от сега. Имам някакви контракции, но са неефективни и безболезнени, просто ми се стяга корема.Мен най-рано ще ме приемат за индукция в петък, и даже си мисля че може и да ме върнат. А аз много се притеснявам на бебо да не му стане нещо, че вече минаха пет дни …

# 163
Не се притеснявай. По принцип изчакват най много 10 дни. Следят ли ти тоновете на бебето и количеството околоплодна течност? При мен вчера всичко си беше наред и нямаше смисъл да се бърза. Нищо че на мен ми се иска вече да раждам. А пък може и да дочакам моя доктор да се върне от отпуска и тогава да раждам. Не съм го ангажирала лично но се надявам да го хвана на смяна. Mr. Green
От къде си и къде смяташ да раждаш?

# 164
icq 275080288

Общи условия

Активация на акаунт