Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 851
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Party
И аз съм си все още 2в1.И днес ме върна докторката.Ще си почакаме още малко.Бебчо много инатест излезе LaughingКакто върви ще си имаме септемврийски -августинчета.
Kaili ти може да си дачакаш док Rolling Eyes,а пък моята утре е отпуска SadБебоците май си правят сами плановете без да ги интересува какво искаме ние Joy Joy Joy Дано имаш късмет да е на смяна Peace
Е това е засега,ще продължаваме да си чакаме Whistling

# 166
Мамчета идвам да си ви почерпя и вас виртуално послучай именните дни на мойте най-любими същества слънцето и звездичката  Heart Eyes Имаме си още една радост днес Али става на 40 дни Simple Smile Така, че заповядайте  Grinning

miss74 , честита ти принцеска да ви носи само радост и щастие   bouquet

elli78, аз днес чаках смс с радостната новина от теб бе мила  Grinning но няма значение, бебчо сам ще си прецени кога да излезе.Стискам палци  Peace
Стискам палци на всички мамчета 2 в 1, все още имате време да родите сладките си августинчета   Heart Eyes

# 167
Здравейте, момичета! Днес ни изсписаха от болницата!
Малката принцеса е добре, но е много слабичка! Едва днес ми тръгна кърмата, гърдите ще ми се пръснат, адски ме болят и бебо дърпа, дърпа и заспива на цицката! Изобщо незнам колко се е нахранила!
Да Ви разкажа всичко набързо!
В неделя следобед бяхме на разходка със съпруга ми към 15,30 започнах да усештам леки контракции, но доста продължителни към 30-40 мин. След час започнаха на 10 мин. Към 18,00 часа вече бяха на 7-8 и тапата падна! Разбрах, че моментът настъпва! Отидохме в болницата, в 19,30, там вече контракциите станаха на 4-5 мин. Адски болки в кръстта! Докато попълним документите за приемане вече бях на 2 мин. и разкритие 2 см. Веднага на системи и слушане тонове на бебето! Нещо не бяха добри, доки се притесни вляха ми доста ампули във вената, и може би след 30 мин. ми изтекоха водите! Болката беше адска! След като изтекоха разкритието вече беше 6 см. След това вече не бях на себе си! Имах чувството че ще родя всеки момент, преместиха ме на родилната маса, напъвах доста, но не съвсем правилно! Заклещихме бебето в таза, та се наложи доки да скача върху корема ми 3-4 пъти! Все пак бебка се роди жива и здрава в 21,27 проплака за първи път! Болката си струва, въпреки всичко, като видях малкото съкровище се забравя и най-голямата болка!
И така момичета родих буквално за 2 часа! Имам три вътрешни и 2 външни шева, адски ме болят ако знаете нещо за облекчаване, пишете моля ви!
Днес ме избива само на плач, след малко смятам да дам на бебчо на суче, пък дано успее да хапне малко! Целувки на всички мамчета и бебчета!

# 168
ani-anisvet , добре дошла отново...  bouquet

За шевовече аз си правих промивки със смрадлика и лайка и след това се пръсках с Бивацин...облекчават малко, но първите дни ужасно боли. Незнам дали ще ти прозвучи успокояващо, но след 2-3 дни вече болката ще понамалее и почти няма да ги усещаш.

val_stef , да са ти живи и здрави именниците и много да нацункаш Али!!! Hug

# 169
Здравейте,августовски мами!
Пиша ви,за да съобщя,4е днес - 30 август,в 15.40h, Gvendolin e родила бебе Ивелин - 2.650кг.
Да е жив и здрав! Grinning Grinning Grinning
Поздравявам вси4ки майки и прекрасните им бебета   bouquet
Пожелавам ви леко майчинство,преизпълнено с много любов и нежни грижи за малките човечета! Hug

# 170
  • София
ЧЕСТИТО GVENDOLIN!!!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ИВЕЛИН И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ,А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
[/size][/color] newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 171
ЧЕСТИТО НА GVENDOLIN! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ИВЕЛИН! БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА! newsm51

# 172
  • Някъде там...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ.
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.  БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ani-anisvet  добре дошла. За шевовете аз се промивах с компрес от риванол още от болницата. Така ми каза доктора и наистина има облекчение от този риванол. Като се прибрах продължих с него и с промивки със смрадлика. А за Бивацина доктора ми каза да не се пръскам с него , защото много изсушавал и повече боляло и така ми стои сега неотворен, само където дадох 10 лв Rolling Eyes Сега 2 седмици след раждането нямам и спомен за шев.

# 173
Gvendolin Честито миличка! Д ви е жив и здрав малкия ИВЧО  smile3525

ani-anisvet, аз си поставях обезболяващи свещички "Профенит", ползвах ги първите дни когато болките бяха ужасни и смея да кажа, че ми свършиха отлична работа  Peace
Пръсках се с Оксикорт - за зарастване и постоянни тоалети си правех със смрадлика, тя също ми помогна  Peace Успех!

# 174
Вал да ти е жива и здрава имени4ката,по-малко колики,много да папка и слу6ка.Добре до6ла на Ана и малката принцеса.GVENDOLIN 4ESTOTO ,да ти е жив и здрав малкия юнак  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 175
ЧЕСТИТО GVENDOLIN!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ИВЕЛИН  bouquet

# 176
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТО НА ГВЕНДОЛИН МАЛКИЯ МЪЖ.
ДОБРЕ ДОШЛА НА АНИ-АНИСВЕТ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
бЛАГОДАРИМ ЗА ПОЧЕРПКАТА НА ВАЛ_СТЕФ.[/b]

# 177
 smile3525 smile3525 smile3525
ЧЕСТИТО мъжле на Гвендолин.Да ви е жив и здрав малкият бебчо и много послушен.
Хей какво става с мамите 2в1,само аз ли останах  Sad Sad Sad
Благодарности на обебилите се мами ,че пишат и тук иначе съвсем ще е скука  bouquet
Целувки на всички малки бебчета и дано и аз скоро имам това щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Привет на всички все още чакащи мами. На родилите честито да са им здрави бебоците и много да слушкат.
 Благодаря на всички за пожеланията. Специални благодарности на Kaili, за това че ми беше Щъркелче.
 Ние сме си в къщи от неделя, но едва сега минавам да се отчета на бързо, защото времето все недостига с тези две бебета. Бебчо за сега е много кротък, не мога да се оплача изобщо. Само яде и спи. Има си малко колики, но явно са леки или той леко ги понася. Само се свива и скимти милия, но не реве. За сега само с гушкане се оправяме, капки не съм му давала.
 Иначе за раждането, ами супер леко мина. По - леко и от предното секцио, сигурно заради вашата подкрепа  Grinning   Hug  . Вече само белега от раната ми напомня за него.
 Има ли още много чакащи мами? Момичета,малко остана. Пожелавам ви само с положителни емоции да запомните този велик момент.
Лек ден на всички.

# 179
Здравейте момичета, как сте?
Поздравления за всички нови мами - да са има живи и здрави дечицата. Да носят радост и щастие в къщи!
На мамите които са 2в1 - скоро ще гушнете своите бебчета. Имайте още мъничко търпение. Ще видите че си заслужава.
Ние вече сме на 16 дни и се справяме. Имаме нормалните за бебетата проблеми, но се справяме.
Пожелавам леко раждане и бързо възстановяване, и ви чакаме в Родени 2006.
УСПЕХ!!!

Общи условия

Активация на акаунт