Раждат се по две, по три, АВГУСТ щедър е нали!? - Епизод 2

• 12 848
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,момичета!  HugИма ли още 2в 1?Хайде- днес е последния ден на месец август,и от утре- вси4ки в РОдени 2006 Naughtyизвинения- не се приемат!Ех- и нашия месец свърши....Днес осъзнах колко бързо ни е минало времето.И то благодарение на това 4е сме били заедно през  вси4ките месеци на бременността.Ще бъдем заедно и занапред! Вярвам в това HugХйаде,моми4ета- кураж- много ина- малко остана.Вси4ки сме с вас и ви 4акаме с беб4етата Hug
Цунки от нас!  bouquet

# 181
Здраейте, момичета!
Аз чак сега успях да се добера набързо до компютъра. Засега малкото ми човече е спокойно. Много е лакома и скоро сигурно няма да мога да и задоволя нуждите от храна само с кърма и ще трябва да се дохранваме.
Общо взето раждането мина нормално, доколкото  може да е такова. Родих за около 2 часа, иначе контракциите ме хванаха от 2 часа посредннощ, но не бяха болезнени и се търпяха. Но на сутринта вече реших да отида в болницата, защото колкото и да се търпяха не спираха. Бях с 2 см разкритие, сложиха ми система за по-бързо разкритие в 7,30 часа и така родих в 9,25 ч. Имам два вътрешни шева, но се възстанових много бързо. Още същия ден на обяд слязох долу във фоайето на  родилното, за да си взема някои неща, които ми носеха. Нямах болки при сядане, движех се нормално. Чувствах се много леко.
Сега ще гледаме да използваме топлите дни за разходки, нищо че сме много мънички още. Аз не съм привърженичка на това да не се излиза до 40-ия ден.
Не съм ви чела всички и не мога да се включа в темата, но скоро и това ще стане.
Честито на всички майчета, родили скоро! Да са ви живи и здрави мъничетата и да ви растат щастливи! А на все още чакащите - скоро и вие ще си гушкате бебоците, бъдете търпеливи и всичко ще мине бързо!

# 182
elli78 и аз още съм 2 в 1. Снощи доста се надявах да се почне.Имах контракции на 20-15 мин. а после съм заспала и до сутринта спокойно. Днес цял ден си имам контракции но неритмични и леки. Дано тази нощ вече са почне. Май ще си имаме и септемврийчета в отбора на августинките. Hug Но въпреки това аз съм свикнала с вас и смятам да продължавам да споделям с вас.
Днес цял ден бях без компютър и чак сега успях да седна да ви почета.

Лека вечер на всички и дано скоро всички се прехвърлим в Родени 2006.

# 183
Здравейте Simple Smile
Хайде момичета, още малко ви остана. Чакаме с нетърпение последните августувски бебоци.
Kaili, разбирасе че ще продължиш да си пишеш при августинчетата, толкова време бяхме заедно, сега за няколко дни няма да се цепим я Simple Smile чакаме и теб и останалите в Родили 2006

целувки

# 184
Докато се рових във форума видях това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123288.0;all

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА TANDOORI! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА Я СЛУШКА! newsm51

Искам и аз вече да си гушна бебчето. Днес цял ден му говоря и го убеждавам че е време да излиза. Laughing Дано да е тези дни. Praynig
Гледам снимките на бебоците и им се радвам- много са сладки!
Нещо почна да ми се приспива и ще се приготвям да полегна. Надявам се бебчето да ме събуди по някое време през ноща. Mr. Green
Сладки сънища на всички бебчета, за да могат и мамите да поспят повече. Wink

# 185
Здравейте мами!
Честито на всички обебили се!  bouquet  bouquet  bouquetДа са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

Честит имен ден на патерица на всички именници!

Ние бяхме в СЗ за 5 дни,Ели вече навъртя 500км пътешествие! Wink

На нея пътуването не и се отразява зле,но първия ден се стресира от новата обстановка и цял ден се хранихме през един час.
Там направихме и първата разходка.

В деня в който заминахме си купихме количка Cangaroo Exclusive ,взехме я от м-н "Пакостник".Нямахме никакъв избор,в наличност беше само този модел,аз исках друг но трябваше да чакаме .Ние отидохме специално до там за да купим количка на тази марка,защото в болницата една жена в моята стая каза че там имало голям избор ,а се оказа че не е точно така ,но пък е на добра цена 240лв.Всъщност не е лоша ,малко са и широки гумите и трудно влизат в асансьора,но пък зимата няма да има проблем със снега Wink

Само дето си нямаме дъждобран и нямам представа има ли такъв за този модел newsm78.Ние мислехме да ходим до Илиенци ,но акта за раждане ни го издадоха от община Красна поляна и се оказахме близо до този магазин.

Иначе в Стара Загора почти се приучихме да ядем на 3 часа ,а вечер паузата ни е между 21:30 -3:00 ч.Вчера като се върнахме всичко беше наред но от 3ч тази сутрин като се разпъшка ,не плаче а пъшка и цял ден кисела спала е днес около3-4 ч само,взе ми здравето цял ден,храня я и заспи и след няма 15 мин се ококорва и започва да мрънка.А кърма имам,от едната гърда изцедих 180мл.Сега си направихме експеримент изцедих се и татито пробва да я храни с биберон,много трудно го възприема и с големи мъки изяде 60мл.и после го бута и реве,а сега уморена заспа. Shocked Rolling Eyes
Направо се отчайвам, тя ако изсуква по толкова нищо чудно че се буди на често и е кисела,а аз изхвърлям в мивката #Cussing out(не мога да намеря от къде да си купя бурканчета newsm78)
Не знам днес беше ад,затова не сме я и къпали нито разхождали,днес режима беше тотално объркан! А аз съм спала 3ч от  24ч,уморена съм,днес почти не съм яла нито пила гледах да свърша всичко,гладене,пране,готвене,стерилизиране,да се изкъпя и сега съм грохнала направо.
Аз от два дни ви чета но не мога да смогна да пиша!
А да ви споделя нещо,Ники видя сестричката си за първи път .Много и се зарадва,цял ден не се отдели от нея,но за жалост на следващия ден замина на лагер с хора на радиото и сега сме пак разделени до 10ти септември.Аз не съжалявам,защото ако и него трябваше да гледам #Crazy
Ами това е,колики нямаме или поне не силни,откакто не ям мляко,засега не давам нищо. Дупето мажа с Бочко,много съм доволна,пъпчиците по лицето с розова водичка и завяхват,засега сме си с Памперс от малките3-6кг,пропускат но само от време на време.
Много ме тревожи повръщането ,което понякога е като фонтан,и гадното хълцане,но разбирам че при много от вас е така,д-р Спок казва че е нормално,ама е много неприятно Tired

На всички очакващи мами -кураж малко остана! Hug
 LaughingСкоро всички ще сме в родени 2006!
Лека вечер на всички!
Целувки от нас с Еличка на всички бебоци навън и вътре Wink

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 22:57 от MamaMargo

# 186
Здравейте момичета и от нас!!!Вече сме септември,хайде почвайте да раждате и всички вече да се преместим в родени 2006. Grinning
Ние с Марти сме добре общо взето,само като почнат коликите настъпва кошмара,около две седмици след раждането не знаех къде се намирам.Всичко минаваше и заминаваше покрай мен без да мога да се осъзная.Но вече съм в час долу-горе.Не успявам да ви чета и пиша,но ще наваксам,само да поотраснем още малко. Simple Smile
Целувки от нас и леко раждане на всички!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
  • гр.Добрич
Мама Марго ние си купихме количка Кангаро Виктория, не е много зле. Дъждобранчетата са универсални за всички модели. Ние вчера взехме от един магазин. Струваше 8,90лв., но във Варна ми го предлагаха за 15лв. Така или иначе трябва да се купи, така че във секи детски магазин ще намериш и няма нужда да се разкарваш, е естествено ако цената не е фрапираща.
Лек ден на всички и хайде на бременните, че септември дойде. Laughing

# 188
ЕХО,КЪДЕ СА БЕБЕТАТА? Grinning
Здравейте мами,днес май няма още нови попълнения,а? Laughing
spinki благодаря много за инфото,ще потърсим!
Вашата количка със зимен кош ли е или с покривало?
Нашата е с покривало,не знам ,дано зимата не ни е студено newsm78
Ние днес пак сме кисели,без особена причина,но като че ли малко по-добре е от вчера.
Днес татито я записа в Здравната каса,а аз трябва да намеря време днес да я запиша при лекарката ни,защото утре искам да отидем на консултация,ама ще видим как ще стане.
Като цяло сме добре,само дето тази пауза от 6 часа при нас в най добрия случай е 5,а с това пъшкане ни побърква, като се разпъшка към 3-4ч сутринта,та чак до обед,явно така караме колики,не знам вече newsm78
Днес ми се вижда доста хладно и се чудя как да я обличам за навън.
Ами това е засега от нас!
Имате хилядите ни целувки  Heart Eyesи пожелания за успех на раждащите!

# 189
Здравейте и от нас! И ние не сме излизали от 3 дни.Вижда ми се доста студено.И аз не занм как да я обли4ам newsm78И за вкъщи се 4удя?В стаята е 25 градуса,а аз все си мисля 4е е студено.ПО едно време и беше студена ръ4и4ката и аз се шашнах 4е ще простудя детето.Вие как познавата дали му е топло или студено на детенцето?Че и аз съм една зиморни4ава.... ooooh!- все си мисля 4е ще настине.
Нашата коли4ка е от типа- ко мбинирани- без отделен зимен ко.Само с тези покривала тип 4увал4е.Не знам каква работа ще вършат зимата newsm78
Някой питаше за дъждобран- универсални по 10 лв . има в по4ти всеки магазин Peace

# 190
  • Sofia
Момичета здравейте!
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания! Чувството да си майка е невероятно и всяка болка си заслужава (въпреки, че на моменти когато много те боли не мислиш точно така)!

Честито на всички обебили се мами! Да са здрави  и щастливи бебоците!

Малко да влезна в час и ще пиша повече подробности!

Целувки!

# 191
Здравейте Party
Да се разпиша и днес,че все още си чакаме бебчо да си реши да излиза.То било много изнервящо да чакаш,като знаеш,че трябва да е всеки момент,а той пък все не идва Tired
Много целувки на малките бебчета Heart Eyes и на мамите по-малко притеснения  bouquet

# 192
  • гр.Добрич
МамаМарго количката ни е покривало, от комбинираните. За зимата не се притеснявам, защото къде ли ще ходим? Обаче има един проблем. За да стане лятна и се сваля козирката и там където е била главата, става за краката. В резултат на което количката не се изпъва добре и има голям наклон. И поради тази причина сега бебчо е като свит на две. Това въобще не ми харесва, обаче още не съм решила как да го променя. Уж толкова гледахме и избирахме, а накрая  Thinking
Днес сме много кисели, обаче като му дам да си дръпне от гърдата и се успокоява. Обаче така режима се разваля. Не може все да е гладен. И постоянно пръцка, но ако няма. Дали не е от АМ-то, което му давам от време на време?

# 193
  • София
Здравейте, августинки! Честито на новите мами! Много здрави и щастливи бебенца!  Hug  bouquetСвърши нашия месец, а? Хем ми е тъжно, хем хубаво! Отброявам всеки ден и с гордост казвам като някой пита - "Ние сме на 25 дни" примерно  Blush
Хайде, чакаме новини за последните бебнца в отбора!  Hug
И ние не сме излизали няколко дни, само на балкона за малко в количката, но този вятър ме вледенява мен и ме хваща шубето да не го простудя и хоп - пак влизаме вътре. За обличането - педито каза, че като е 25 градуса - едно късо ръкавче и едно дълго. Но и мен все ме е страх и само го навличам. Което май не е хубаво също.  newsm78
Мама Марго, ти си супер смела - такива големи разходки на бебка!  Peace А кърмата не я хвърляй - има едни пластмасови контейнерчета на Авент - може да я замразяваш в тях. Аз го правя понякога, но не съм толкова "щедра" - най-много по 70мл съм изцеждала досега.  Blush
За хълценето - и мен ме дразни много и ми става мъчно. Но скоро ми казаха, че хълцали от студ - и не знам дали си въобразявам, но като го поразголя да му сменя дрешки или памперс, почва да хълца. И като го позатопля - спира.  newsm78 Повръщането ни се случва отвреме навреме също. А пръцкането - доста. По тази тема - колко пъти акат вашите бебета? Ние понякога само 1 път на ден, друг път 3-4. Много странно.
Хайде стига, пак стана дълго!
Целувки от мен и Ивчо!  Heart Eyes

# 194
кърма може да замразявате и в контейнер4ета за стерилна урина .Продават се в аптеките и струват  стотинки Peace.Им а по-големи - 75/100мл.
Теди 79,ние акахме при абсолютно всяко сменяне на памперса,но от около седмица преска4а няой и друг път.В общи линии е редовна- не се притеснявам.За тези,които дават капки против колики да кажа,4е можело да запекат- така 4е- не се шашкайте.

Общи условия

Активация на акаунт