Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на предстоящото раждане?
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на предстоящото раждане?
-
Какви са препоръките за подготовката и след раждането?
-
Какви са някои от преживяванията на майките след раждането?
Майките споделят различни преживявания след раждането, включително емоционални моменти, изпитвайки болки, проблеми с кърменето и радостта от срещата с новородено. Важно е да търсите подкрепа и насоки от близки хора и специалисти. Майките споделят преживявания след раждането, включително изразяване на безпокойство, стрес и умора. Те споделят лични преживявания, които подчертават значението на подкрепата и грижите за новородените.
-
Какво споделя една от майките за своето раждане?
-
Каква информация споделят майките за раждането и адаптирането на бебетата?
Аз специално ще 4акам среднощно щъркел4е.Дано вси4ко мине бързо и лесно! Кураж!
Аз съвети отновно раждането не мога да ти дам много.За водата- абсолютно ЗА,но за шоколад- не ми е и минавало през главата ,а и възможност нямах- бях на диета
.НО - вземи за всеки слу4ай.Казва 4е действало много ободряващо.Хайде- стига с тия напътствия- вси4ко ще мине като по вода!
голям проблем изска4а- майка ми селд няколко дни ще си тръгне,а свекърва ми си прави оглушки
Мъжа ми - все да е диплломати4ен- и той не казва нещата в прав текст,а аз ще издивея ве4е.Майка ми дори предлага вариант да си тръгна с нея за Плевен,за да не оставам сама с детето - с тая операция не трябвало.Ох- спирам до тук,4е пак се разстройвам.Ще се оплаквам на 4асти явно
Аз си мислех че сме единствените роители с мъжо които плачат на изписването.

.Малко ли е това,че си носила това сладко същество в себеси?Възможно ли щеше да е съществуването му,ако не беше ти?Така че,това как то е поело първата си глътка въздух,не е толкова важно,важното е,че си имаш живо и здраво бебче и си една щастлива майка и съпруга.Сега може би малко следродилна депресия те люшка,но и това ще отмине,щом хормоните си отидат по местата.Повечето от нас ще минат през това,няма как
.Прегръщам те и изпращам целувки за твоето малко съкровище