Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 850
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
#Sunshine.s При мен е същото... и преди изпадаха парчета от тоя кринон, но само бели, а от неделя забелязах, че има като кафеви прашинки заедно с тях, помислих, че са някакви боклучета, но и като се забърсах имаше и по салфетката, по ежедневната превръзка нямам, но там си имам някакво белезникаво от време на време, докторката беше казала, че е от хормоните... после станаха малко по големи от прашинки и са върху кринона винаги... случва се, когато отивам до тоалетна да пишкам... отначало много се стреснах, но четох листовката на кринона, а и от други момичета тук съм чела, че се случва от кринона... би трябвало е да е застояла кръв, но не ми изглежда така... Притеснявам се и аз, но си казах, че няма да се шашкам... Само се чудя така ли ще е или ще спре по някое време и ще си останат само беличките парчета...  Някой, който е преминал през това, ако меже да сподели...  Днес пуснах кръвен тест повторно, както иска лекарката... на 13-ти ден, нямаше как на 12-ти, беше неделя... явно само от тая лаборатория Рамус излизат толкова късно резултатите...  между 11 и 12 вечерта... Дано да е нарастнало както трябва ЧХГ-то... Simple Smile
Извинявам се за гнусните неща, които ще напиша.. при мен нищо не изтича, ами направо изпада -гъста консистенция и по нея има кафяви петъна/участъци
[/quote]

Благодаря ти! Малко се успокоих!

# 121
  • София
Докторката ми каза, че самия тест не е болезнен. Не се налага прием в болницата, даже не настанявали в стая както при ЗЕТ. Протича като преглед - на магарето, с разликата че вземат едно малко парченце за биопсия. Забравих да питам за колко време ще стане резултата, но пък знам, че на следващия цикъл продължаваме със ЗЕТ, така че явно резултата няма да се забави много.

Стискам палци всичко да е наред. Ще пишеш ли после как е протекло, болезнено ли е и до колко време излиза резултата. ЗЕТ-а предполагам, че ще се прави на следващия цикъл след ЕРА-та нали? Събирам си инфо, а вътрешно се надявам да не се наложи и 3тия ми път да е късметлийски.

# 122
Много ви благодаря за отговорите! Аз, нали ви казах, че на моменти съм и с болки и като гледам този кринон много се шашкам, снощи пак не можах да спя... петък пак съм на преглед, дано имам хубави новини и се успокоя(ще ви споделя в петък) 😘❤🍀

# 123
Успех ти желая Hands Thumbsup
Много ви благодаря за отговорите! Аз, нали ви казах, че на моменти съм и с болки и като гледам този кринон много се шашкам, снощи пак не можах да спя... петък пак съм на преглед, дано имам хубави новини и се успокоя(ще ви споделя в петък) 😘❤🍀

# 124
Момичета, днес ми е 19 ден след трансфера и отново имам кафяво зацапване и болка като ПМС. Такова зацапване имах и на 9 и 10 ден, но тогава беше имплантационно зацапване. Някое момиче имало ли е подобни симптоми, които да са продължили с положителен тест?

# 125
Мои приятелки имаха такова късно зацапване. И на двете им казаха, че се загнездват бебеците по-дълбоко. Но се следи  да не продължи по-дълго

# 126
Ох и мен докторката ме предупреди за кървене и зацапване , защото се загнездвали , а аз нямам нищо такова 🤷🏼♀ . То хем да имам хем ми се иска да нямам вече и аз ще се побъркам .
От кринона предните пъти и на мен така ми ставаше въпреки ,че ходех по 20-30мин след слагането , сега с утрогестана е 100 по добре .
Тази сутрин ми стана зле за малко , и от там цял ден май имам киселини ,никога не съм имала нз от какво са не съм сменила храната 🥴

# 127
Ох и мен докторката ме предупреди за кървене и зацапване , защото се загнездвали , а аз нямам нищо такова 🤷🏼♀ . То хем да имам хем ми се иска да нямам вече и аз ще се побъркам .
От кринона предните пъти и на мен така ми ставаше въпреки ,че ходех по 20-30мин след слагането , сега с утрогестана е 100 по добре .
Тази сутрин ми стана зле за малко , и от там цял ден май имам киселини ,никога не съм имала нз от какво са не съм сменила храната 🥴
Пипи, с това зацапване днес така съм се изплашила, че ще лежа постоянно, докато не спре, а ако не спре, отивам отново на преглед Sad
Пожелавам ти безсимптомна и лека бременност на теб и всички момичета тук..иначе киселините са от бременността...дано изчезнат или най-много с тия симптом да си останеш.🙏💕💞💓💗💖♥️🍀

# 128
  • Варна
С дъщеря ми имах три пъти зацапванки -инплатационно, после към 8 г.г. и в 11- тя. В трите случая бяха кафеникави и  съм търсила веднага доктор. Не е за подценяване. Ако кръвта не е червена е много възможно да не се случи нищо с повече лежане, без път, секс, вдигане на тежко, стрес и малко помощ от доки. Но ако е червена.....

# 129
С дъщеря ми имах три пъти зацапванки -инплатационно, после към 8 г.г. и в 11- тя. В трите случая бяха кафеникави и  съм търсила веднага доктор. Не е за подценяване. Ако кръвта не е червена е много възможно да не се случи нищо с повече лежане, без път, секс, вдигане на тежко, стрес и малко помощ от доки. Но ако е червена.....
Много благодаря за информацията!!! Аз веднага се обадих на лекаря ми и ми казаха да пия Ношпа и утрогестан през устата, докато спре. Но е наистина кафяво и жена, която е бременна за пръв път,изпада в паника. Дай Боже да е добър симптом. 🙏🍀🙄😕

# 130
Момичета, днес ми е 19 ден след трансфера и отново имам кафяво зацапване и болка като ПМС. Такова зацапване имах и на 9 и 10 ден, но тогава беше имплантационно зацапване. Някое момиче имало ли е подобни симптоми, които да са продължили с положителен тест?

Здравей, аз съм 31ви ден след трансфер и съм с кафяво течение от седмица, като намалява и се увеличава, но не спира. Докторите казват, че се случва често и трябва само почивка и лежане. Стига да не е ярко червена кръв, не е опасно. Но е хубаво по-често проследяване.

# 131
  • Sofia

Здравей, аз съм 31ви ден след трансфер и съм с кафяво течение от седмица, като намалява и се увеличава, но не спира. Докторите казват, че се случва често и трябва само почивка и лежане. Стига да не е ярко червена кръв, не е опасно. Но е хубаво по-често проследяване.
Следи го, и под ръка се сдобий с ампули вит Ц. 🤗 Ние днес си чухме двете сърчица и най-после си взех болничен.. Чак на 06.07 могат да ме запишат на ЖК. То до 13гс не ни имат за мн бременни сякаш.. 😂Ако можех през седмица бих ходила на преглед 🤐 И след днешния преглед имам кафеникаво зацапване, но еднократно. 🤗 Стискам палчета на всички с предстоящи тестове 💋♥️

# 132
Tanya, всичко беше наред при тях, но си беше епизодично зацапване и кафяво. Като е кафяво означава, че се е оксидирало от престой във влагалището. Тоест не е кървене в момента.
Биеш ли Фраксипарин, взимаш ли Аспирин? Те също може да са причина.
Може и Прогестерон да изследваш.
Но ако е епизодично, според мен се загнездват.

# 133
Tanya, всичко беше наред при тях, но си беше епизодично зацапване и кафяво. Като е кафяво означава, че се е оксидирало от престой във влагалището. Тоест не е кървене в момента.
Биеш ли Фраксипарин, взимаш ли Аспирин? Те също може да са причина.
Може и Прогестерон да изследваш.
Но ако е епизодично, според мен се загнездват.
Тери, благодаря!!! 💖Благодаря на всички момичета, които ми помагате с информация!!!💖
Бия си клексан, което е като фраксипарин. Може ли той да допринесе за това? Нали само разрежда кръвта?

# 134
Еййй браво беее Simple Smile Simple Smile Simple Smile Пу пу пу честито, да са силни и борбени сърчица. ❤️❤️❤️

Следи го, и под ръка се сдобий с ампули вит Ц. 🤗 Ние днес си чухме двете сърчица и най-после си взех болничен.. Чак на 06.07 могат да ме запишат на ЖК. То до 13гс не ни имат за мн бременни сякаш.. 😂Ако можех през седмица бих ходила на преглед 🤐 И след днешния преглед имам кафеникаво зацапване, но еднократно. 🤗 Стискам палчета на всички с предстоящи тестове 💋♥️

Общи условия

Активация на акаунт