Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 867
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Наблюдавате ли при употреба на утрогестан да покачвате температура?

# 136
Здравейте, момичета. Пиша , за да ви дам кураж. Имам три опита ин витро. Два с отрицателен резултат, а от третият опит /2020г./имам дъщеричка . Почти през двата месеца от бременността имах кафяво течение и един ден бях с розово течение. Ходих на няколко пъти по спешност в Майчин дом, но така и не се разбра от какво е това течение. Ако много се притеснявате отидете на преглед. Успех на всички момичета и запомнете всичко си струва, когато погледнете детските очи. Всяка една заслужава да бъде майка и вярвам, че ще бъде.

# 137
Здравейте момичета, да се запиша и аз . Днес ми беше трансферът на едно 5 дневно бластотитче . Утре чакам да ми кажат дали можем да замразим нещо от останалите 4 .
Процедурата е Икси и я правим в Англия. Успех на всички ни 🤗

# 138
Здравейте, излезе вторият кръвен тест на 13-ти ден 455.61 mIU/ml, за 3 дена се е утроило от 141.39mIU/ml, почти по учебник ❤ Много се притеснявах, слава Богу нараства Simple Smile Дано всичко да е наред и скоро да чуем сърчице/а ❤ Развълнувах се, точиците си растат ❤❤❤ Утре ще звънна на лекарката, да каже кога да отида на преглед и за лекарствата, какво да спра и какви нови ще предпише Simple Smile Успех на всички🍀🍀 🍀🍀🍀

# 139
  • София
Да поне при мен се покачи и стоеше между 37,2  и 37,4, както и гърдите ми се надуха, но не ме боляха
Някъде в нета четох, че при тези симптоми означавало, че организма добре усвоява утрогестана.

# 140
От както си слагам Утрогестана температурата ми е покачена, варира между 37,2 и 37,5 и док каза, че е напълно нормално

# 141
Здравей, Нели Blush Аз имам такъв страничен ефект от употребата на утрогестан 2х3 дневно вагинално. Моята температура не се е покачвала над 37, но четох, че е възможно да достигне и до 37,3-37,6. И все пак, такава над 37, 7 знам, че не е полезна за ембрионите. Надявам се, това ще ти бъде полезно Wink Успех Hug
Успех, Теди Hug Пожелавам ти опитът да приключи с тупкащо Heart
Здравейте момичета, да се запиша и аз . Днес ми беше трансферът на едно 5 дневно бластотитче . Утре чакам да ми кажат дали можем да замразим нещо от останалите 4 .
Процедурата е Икси и я правим в Англия. Успех на всички ни 🤗
Страхотен резултат Hug
Здравейте, излезе вторият кръвен тест на 13-ти ден 455.61 mIU/ml, за 3 дена се е утроило от 141.39mIU/ml, почти по учебник ❤ Много се притеснявах, слава Богу нараства Simple Smile Дано всичко да е наред и скоро да чуем сърчице/а ❤ Развълнувах се, точиците си растат ❤❤❤ Утре ще звънна на лекарката, да каже кога да отида на преглед и за лекарствата, какво да спра и какви нови ще предпише Simple Smile Успех на всички🍀🍀 🍀🍀🍀

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 12:07 от AnMary

# 142
Момичета,
Задължително ли е да има "зацапване" при имплантация? Аз съм с замразен трансфер на едно петдневно ембрионче на 03.06, но досега нямам нито зацапване нито болки в гърдите, само ПМС. "Зацапването" ли е индикация за успех?

# 143
  • София/Севлиево
Не е задължително.

# 144
Не е задължително Blush Успех Hug
Момичета,
Задължително ли е да има "зацапване" при имплантация? Аз съм с замразен трансфер на едно петдневно ембрионче на 03.06, но досега нямам нито зацапване нито болки в гърдите, само ПМС. "Зацапването" ли е индикация за успех?

# 145
Благодаря!

# 146
Момичета,
[/quote

И аз това се чудя, защото единствения път, когато имах бременност, бях с леко зацапване. А сега няма никакъв помен от такова. И аз имах трансфер на 03.06, но съм с 3 дневни Е. Дори ПМС нямам, така че на нищо не се надявам.

# 147
Аз също нямам зацапвате, минах ЗЕТ на 02.06 с тридневни, но имам набъбнали и болезнени гърди, както преди цикъл и вече съм се разстроила много, защото само на едно място прочетох, че това може да е от утрогестана, в предишните теми четох, че това с гърдите е знак, че ще прокървя.

# 148
Аз пък днес имах някаква кафеникава слуз,  което при трансфер вчера няма как да е имплантационно  , та съм се попритеснила малко дали не е изпаднало бластотитчето ми.... Дали е възможно ?!? И друго ми се върти в главата  - вчера на трансфера ми се стори че док. каза че ще ми направи  ЦМ , но не му обърнах особено внимание  , че се бях ошашкала ( първи трансфер ми беше)

# 149
Теди, на инструкцията, която на мен ми дадоха след трансфера, пише, че е възможно да има зацапвания през следващите 24-48 часа, но не били обезпокоителни. Аз съм с трансфер от миналата седмица (05.06.) и нямах подобно зацапване. И все пак, ако се притесняваш, обади се на лекаря си и се консултирай. Успех Hug
Аз пък днес имах някаква кафеникава слуз,  което при трансфер вчера няма как да е имплантационно  , та съм се попритеснила малко дали не е изпаднало бластотитчето ми.... Дали е възможно ?!? И друго ми се върти в главата  - вчера на трансфера ми се стори че док. каза че ще ми направи  ЦМ , но не му обърнах особено внимание  , че се бях ошашкала ( първи трансфер ми беше)

Общи условия

Активация на акаунт