Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 036
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, аз да ви споделя една дилема с ранните тестове Престо, за да си имате едно на ум.

Този е от неделя с първа урина и втора черта появила се веднага. Даже не се е избистрил още като го снимах.
Вчера, понеделник, ЧХГ в кръвта - 0.5
Днеска, вторник, пак престо с първа урина ...
И пак бледа черта, която се появи веднага.
Направо не мога да повярвам какво засичат тези тестове. Пробвах в неделя през деня с непърва урина и теста беше напълно отрицателен, а с първата позитивира. Луда работа.

# 436
А при мен sure check напълно отрицателен при резултат около 3. Хайде, днес да има хубави новини!

# 437
Шуъра е с по ниска чувствителност и засича само по високите нива на ЧХГ. Аз тотално се отказвам от Престо. Аман вече 

Копирам линк към едно проучване относно късните имплантации, за когото му е интересно. Общо взето ако изобщо е възможно да се случи такава имплантация, шансовете ѝ за развитие са доста по ниски. Самото изследване обаче е правено през 1999 и не знам до колко е меродавно. Не намерих нищо по скорошно обаче.
https://www.verywellfamily.com/does-late-implantation-mean-highe … scarriage-2371734

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 09:01 от geizer

# 438
Мили момичета,
много съжалявам за всички отрицателни резултати от вчера, искрено Ви съчувствам! При мен мина повече от седмица от поредния отрицателен резултат и все още не съм на себе си. Просто не мога да свикна с мисълта, че няма да си имам детенце. Да не говорим, че ще се побъркам да мисля дали аз съм направила всичко както трябва, дали съм избрала правилната болница, т.н. Искам да Ви попитам имате ли усещането, че и може да не Ви се е приложило всичко възможно? На мен например никога не са ми пускали NK клетки, а само тромбофилиите. На своя глава си изследвах хомоцистеин, витамини Д, Б12, фолиева, ТСХ. Но все пак не сме лекари и не знаем какво точно може да се направи допълнително. При последния опит молих за възможни допълнителни методи- само калциева култивация и хетчинг. Не знам, сигурно търся под вола теле, но всички тези мисли ме побъркват...

# 439
Калина, аз изключително много харесвам лекарите си, но ще направя последния ми ЗЕТ (ако оцелеят до 5ти ден) и след това ще сменя клиниката. Лекарите ми са супер, но самата клиника не предлага ЕРА тест, имунологична биопсия, кокултивиране и т.н.
Ако имаш още Я и желание, помисли за смяна на клиника.
Иначе на мен са ми искали да пускам НК клетки, ембриотоксини, антифосфолипиди за имунологията. Аз ще си пусна тези дни отново НК клетки и HLA тест. Това за последния трансфер, след това ще пътувам към Турция и не ми искат имунология, но пък за там сме си пуснали кариотип и чакаме резултатите.
При теб много незадълбочено е минало май, щом дори витамини не ти искат, а например витамин Д е важен за имплантация. В някои големи софийски клиники и инсулинова резистентност не искат. Една позната така години е загубила в процедури, а се оказа направо с диабет.

# 440
  • Стара Загора
Аз съм доволна от клиниката, няма какво повече да искам - 1 стимулация по учебник без да кача грам, 2 трансфера (1 пресен и 1 замрезен) и съответно 2 бремнности. Трябва някак си човек да почувства, че това е неговия лекар и да се остави в ръцете му, без да подлага на съмнение решенията му. И на първия и на втория трансфер се страхувах, защото слагаме по 1 ембрионче (в клиниката не връщат повече от 2 по принцип) и питах доктора и той и в двата случая все ми казваше “Нали искаш здраво, добре износено и докрай бебе?” и аз каЗах “да” и двата пъти, а той отговори “Значи няма за какво да се тревожиш” и така ме успокои и повярвах, че и едно да е щом е писано ще се хване и наистина така стана 2017, така стана и сега. При нас няма никакви фактори известни на науката, но просто не става по естествен начин

# 441
sudju4e, така е, но ти си успяла при всичките си трансфери (и дано остане така).
Но такива като нас с N-на брой трансфери без успех, да стоим и да си казваме: "Аз вярвам на доктора си" може да се окаже губене на много ценно време.

# 442
  • Стара Загора
teri_90 да предполагам, че е трудно вече да не се изпълва човек със съмнения, когато толкова опити има неуспешни. Аз затова уточних, че нямаме проблеми и може би затова е по-добра успеваемостта

# 443
Според мен не трябва да се сравняваме,кой от кой път е успял и т.н. Всеки случай е индивидуален, хиляди са причините за неуспех. И съжалявам,но като се замисля ,когато всичко си направил като изследвания и процедури,а проблем не се открие и ти се каже така любимото им “неизяснен стерилитет”,забременяването си е чист късмет! Както беше и при нас. Дано споходи всички ви!

Geizer,съжалявам за неуспеха ти,знам историята ти още от предния път и не знам,но имах усещането,че този път ще ти се получи. Стискам палци третия трансфер да е твоя!! 😊 Тези тестове Престо просто НЕ си ги правете! Форумът е пълен с подвеждащи резултати. Според мен даже трябва да спрат да го произвеждат.

Sudjuche, имаме проблем. Щом не става по естествения път. 😊 Просто не могат да го открият.

# 444
Със Sudjuche сме в една клиника, подхода е един и същ, мнението ми също. Прекрасно протекли стимулация, пункция, трансфер, никакви усложнения и допълнително тъпчене с лекарства и ненужни изследвания. Да ама при мен успех няма след 2 ЗЕТ-а. Имам още 5 замразени ембриончета с качество АА и АВ и смятам да ги връщам по 1 или по 2 макс и да се случат нещата. С всеки следващ трансфер док предлага ново изследване. Той малко шеговито каза: Психиката на жената е страшно нещо, не можеш да се пребориш щом е решила нещо! Понякога се съгласявам на изследванията, които сте си наумили и за които сте прочели само, за да се успокоите! А понякога това е най-важното, пък било то и с плацебо ефект Simple Smile

# 445
  • Варна
В коя клиника сте?

# 446
Aми и за мен всичко приключи....и отново резултата е 0.110. Незнам какво да правя
Много мъка,много Sad

# 447
Ехх Чериии, аз така се надявах поне ти да имаш добър резултат. Какъв е този карък с тези тестове... Confused
    То е ясно че няма да се предаваме и че пак ще опитаме, ама бива ли всички да сме с отрицателен резултат... Angry

# 448
Незнам....много ми е мъчно мноого. Доктора вика да изчакам още до 16 ден ,но има ли смисъл...и предния път бях така и Нищо. Оффффффф Sad Sad

# 449
Много съжалявам Cherry15 Cry Поговорете с доктора ти, може да измислите някакъв друг подход.
Ще настъпи и нашият момент, няма да се предаваме Hug
Незнам....много ми е мъчно мноого. Доктора вика да изчакам още до 16 ден ,но има ли смисъл...и предния път бях така и Нищо. Оффффффф Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт