Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 047
  • 801
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета!
Следя ви от известно време и реших да се включа. Имам три опита ин витро. На 06.06 ми направиха свеж трансфер на два 5-дневни бластоциста и днес опитът ми приключи с отрицателен тест. Така и не ми остават за замразяване, но какво да се прави... няма да се отказвам все още. Пожелавам успех на всички!

# 451
  • София/Севлиево
Е,и аз съм в същата.При мен сценарият беше малко по-различен-бременност след ЗЕТ 1 и ЗЕТ 2,за съжаление приключи с мисед между 8 и 10 г.с.И после два трансфера без успех.Сега се готвя за 5-ти ЗЕТ и знам,че той ще е успешния.И да ,докторът ни е наистина страхотен-Явор Владимиров.За мен докторът с главно Д.

# 452
Ох момичета много гушки на всички с отрицателни тестове . 🤗🤗🤗
Кой остана да чака за тест освен мен? Аз съм в петък. 
Ту си мисля че съм бременна,  ту съм убедена че не съм , направо откачам вече. Днес ми е 8-ми ден на 5дневено , пикливите тестове са ми отрицателни .

# 453
Теди вече трябва да отчете на 5 дневни, аз на твое място нямаше да издържа и утре щях да съм в галоп до лабораторията Grinning
Дано дано да зарадваш групичката ни, стискам много палци 🤞

Ту си мисля че съм бременна,  ту съм убедена че не съм , направо откачам вече. Днес ми е 8-ми ден на 5дневено , пикливите тестове са ми отрицателни .

# 454
Според вас има ли смисъл да чакам още 4 дни и да се тъпча с хапове... Sad

# 455
Тедиии, и аз чакам, но ми е само 5 ден, другата седмица кръвен...Никакви симптоми, очаквам най-лошото. Дано да не съм права. Все се надявах на имплантационно зацапване, но не - нищо. Хайде да ни зарадваш скоро! 😍

# 456
И на мен ми предстои тест другата седмица. Днес ми е 7-ми ден на два 3 дневни. Имам още време. Чудя се евентуално в петък да пусна един кръвен.

# 457
Аз определено не съм от търпеливите,  но при положение че няма нищо на пикливия  ако отида утре и да не е 0 колко ще е -2? Само да се чудя още повече  😄
Пък и тука ( В Лондон)  е малко по- сложно с намирането на лаборатория.
Теди вече трябва да отчете на 5 дневни, аз на твое място нямаше да издържа и утре щях да съм в галоп до лабораторията Grinning

# 458

Аз чакам също! Днес ми е седми ден. Направих един уринарен сутринта, отрицателен! Нямам надежда 🤨

# 459
Ааа не , без такива.  Надежда винаги трябва да има . Както бях прочела някъде - " Бременна съм до доказване на противното "
🤣🤣🤣

Аз чакам също! Днес ми е седми ден. Направих един уринарен сутринта, отрицателен! Нямам надежда 🤨

# 460
И аз чакам за четвъртък да се разбере какво ще стана че с тази стойност 53 на 13 ден не много обнадеждаващо.

# 461
Момичета, идвам и на вас да ви досаждам в моите тестове. Писах в съседната тема, ще пиша и в тази, имах трансфер на 8. Юни на едно 3 дневно емрионче.
Днес са 8 дни от трансфера и 13 дни след овитрела.
 В клиниката ще ми направят кръвен чак другата седмица и няма как сама да го направя тук. Успях днес да говоря с акушерките и ме успокоиха, че нямало как да е овитрела вече, ама аз като си знам късмета.
Ето ги двата теста.:

# 462
  • Стара Загора
Ако наистина вече Овитрела не може да даде отражение са си положителни, още не е много високо ЧХГ, но сигурно е над 20единици поне

# 463
Ами незнам, аз много не им вярвам, тук във форума научавам много неща и със сигурност вашето мнение ми е важно.
Днес със сигурност обаче няма да се въздържа да не препишкам поне още един тест и вече мисля да продължавам утре.

# 464
Cinnamon cookie , според мен това са си положителни тестове. Стискам палци всичко да е наред.
На мен май ми идва ..... преди малко видях едно бледо розово- кафеникаво  , не мога да определя цвета зацапване... и рев... поразрових се из форума и видях че се случва  понякога след трансфер , при бременност ,но да видим кое ще е ...

Общи условия

Активация на акаунт