Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 039
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Хм...според теб дали е повлияла вливката за успешна имплантация 🤔 Или е било късмет съвпаднал с вливането 🤔

Междувпрочем аз правих вливки преди втория ЗЕТ,когато се получиха тризнаците Ами не ми помогнаха да задържа бременността(а аз очаквах точно това)...

И аз съм с завишени НК клетки ,Конова ми предписа влинка интралипид преди ЗЕТ и каза,че помагало за имплантацията.

# 481
CoolytoКакви са твоите стойности? Аз малко по-нагоре постнах снимка от изследването ми. Малко над горна граница. Като ми казаха, че това зависи и от сезона, и от това дали върлува грип, дали скоро си боледувал... Общо взето много лесно варира.

# 482
Аз 5 дена преди изследването бях с ешерихия,( макар, че в деня на излседването ми взеха отново микробиология и беше чиста) отделно ме дразнеше гърлото цял месец, и на мен общият брой беше завишен. Прилагам снимка.

# 483
Аз не съм правила вливки, но този път ще правя, то само това не съм. Моите бяха след втория трансфер леко завишени и Русев ми предписа вливки (стандартно). Този път бях с Кортикостероиди, сигурна съм, че помогнаха, защото имах наченки на имплантация. В това съм убедена. Дори на теста първо имах 0.27, след това <0.1, тоест нещо падаше. Усетих дращене в матката.
А по време на предния ЗЕТ съм си написала: "Втриса ме, или това е имплантация, или тялото ми уби ембрионите" Чувствах се точно така, сякаш тялото ми се бори с нещо.
Питала съм за Интралипида може ли да влия негативно и получих следния отговор: "Не, това е глюкоза, храна за хората в кома"
Иначе предписават АБ за НК клетки, защото предполагат, че има някаква инфекция някъде в тялото. На една жена в Надежда на имунологична биопсия са открили завишени НК клетки и са й предписали АБ.

# 484
  • София/Севлиево
Хм...според теб дали е повлияла вливката за успешна имплантация 🤔 Или е било късмет съвпаднал с вливането 🤔

Междувпрочем аз правих вливки преди втория ЗЕТ,когато се получиха тризнаците Ами не ми помогнаха да задържа бременността(а аз очаквах точно това)...
Не мисля, защото се разрових из изследванията си и се оказа,че и след първия ЗЕТ,който също бе успешен,съм била с леко завишен общ брой,а не съм правила вливка.То от тук във форума научих за НК, Тромбофилиите и всичко останало и се юрнах да правя изследвания на своя глава... Според докторът тези вливки имат плацебо ефект и дотам...

# 485
Момичета аз и 3те пъти бях с вливки на интралипид като първите два пъти бяха в деня на пункцията . Сега ги направихме в деня на транафера . ТъкМО се връщам от преглед днес също направихме вливки ,сега съм в 6г.с +3 дни . С тризнаци съм и 3те имат пулс днес ги чухме . Ще правим редукция на едното ,но ще се разбере кога и на кое след като си мина този важният скриининг .
Елисавета мога ли да попитам какво се е случило ,че не си успяла да задържиш бременноста , на мен все още ми е притеснено въпреки ,че за сега всичко е наред ,но от тази редукция се притеснявам много 😣
🍀🍀🍀🍀🍀

# 486
Браво, много се радвам, дано всичко да е наред Simple Smile Flowers Four Leaf Clover А този важният скрининг кога се прави, за този в 12г.с. ли става въпрос Simple Smile Щях да те питам имаш ли разминаване в г.с. и дните според посл.менструация и г.с. и дните, които ти казват лекарите Simple Smile Горе-долу еднакви ли вървят като размери или... Интересувам се понеже не ми стана съвсем ясно при мен... А и да питам на втория преглед пускаха ли ти кръвни изследвания Simple Smile
Момичета аз и 3те пъти бях с вливки на интралипид като първите два пъти бяха в деня на пункцията . Сега ги направихме в деня на транафера . ТъкМО се връщам от преглед днес също направихме вливки ,сега съм в 6г.с +3 дни . С тризнаци съм и 3те имат пулс днес ги чухме . Ще правим редукция на едното ,но ще се разбере кога и на кое след като си мина този важният скриининг .
Елисавета мога ли да попитам какво се е случило ,че не си успяла да задържиш бременноста , на мен все още ми е притеснено въпреки ,че за сега всичко е наред ,но от тази редукция се притеснявам много 😣
🍀🍀🍀🍀🍀

# 487
Това са ми стойностите

# 488
Олеее пипи тризнаци, инвинявай забравих колко ембриона ти върнаха.
Дано всичко мине наред. И скрининга и редукцията.

Успех 🍀 и пухкаф финал!

# 489
PureLove мисля ,че е в 12с да ,но към 10 вече ще знаем кои се развиват най добре и по това ще преценят кое ще редуцират . Нямам разминаване точно както ми е по календара така ми каза и док. днес ,въпреки ,че тя каза термин 10.02.21 ,а на мен ми излиза 5-6.02 , и въпреки това каза след нова година вече ще трабва да ги извадим (живот и здраве има време до тогава ) 🍀🙏🏻. Като размери всичките са различни едното е 5 и нещо другото е 6.3 и третото е 7.4 . Не са ми пускали кръвни изследвания днес ,а и не е споменала за сега да пускам . 🍀

Благодаря ви момичета дано всичко да е наред , пожелам ви го от сърце на всички много е вълнуващо още ми е малко като на сън всичко , нищо ,че си имам симтоми някак си е странно след 5г борба 🤗❤🤗🍀❤🤗🍀🍀❤❤🍀

# 490
Пипи не се ли замисляш за тройно щастие, ако всичко е наред разбирасе.
Предполагам се води много рискова такава многоплодна бременност, но за нищо гаранция няма в този живот.
Има жени с проблемна бременност и с 1 бебенце.
Каквото и да решиш, нека на бъде най-хубавото за теб. Заслужаваш го след толкова години битка.
Заслужава го всяка една тук ❤❤❤

# 491
На първичния ми преглед преди година и половина на гости на доктора бяха тризнаци с количка-автобус Grinning Още бяха доста мънички, дремеха си. Герои са всички - и те, и майката (без да омаловажавам бъдещата роля на бащата).

# 492
И аз много го мисля , но докторката е много категорична . Като цяло мисля ,че този път е взела случая ми много присърце и не мисля ,че просто ей така го казва това за редукцията .
Нищо не ме притеснява за отглеждане и т.н , но дали ще мога да ги износя , аз съм доста дребна , със сигурност ще трабва да са в ковиози защото ще трабвя да ги извадят доста по рано и нз много въпросителни ми изникват в главата . 🥴🥴🥴.
Имам още няколко седмици , ще видим и от скреенинга нека излезнат резултатите тогава и ще го мислим пак . Благодаря ви за милите думи 🍀❤😘🍀❤🍀❤🍀

# 493
  • София/Севлиево
Пипи,едните бяха двойка еднояйчни и с единия имаше проблем и спря да се развива в 6 г.с.После към 8 г.с.спря и другия и в 10 г.с.и последния.Беше голям шок за мен,т.к.бях с вливки,с терапия с фракси и съвсем не очаквах такъв развой.В последствие разбрах,че високите дози естроген от лекарствата при мен водят до ранни загуби.Затова сега не го вземам,а карам на ЕЦ.Но т.к.фазата до О ми е твърде дълга ще я скъся с прием на малко Фемара.

# 494
Понякога едно не иска да се хване, а понякога всички и отново те поставят пред трудни избори. Няма да е лесно решение, когато ги редуцират те са си оформени. Но в крайна сметка е важно да се родят здрави бебета.

Общи условия

Активация на акаунт