Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 028
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Пипи,едните бяха двойка еднояйчни и с единия имаше проблем и спря да се развива в 6 г.с.После към 8 г.с.спря и другия и в 10 г.с.и последния.Беше голям шок за мен,т.к.бях с вливки,с терапия с фракси и съвсем не очаквах такъв развой.В последствие разбрах,че високите дози естроген от лекарствата при мен водят до ранни загуби.Затова сега не го вземам,а карам на ЕЦ.Но т.к.фазата до О ми е твърде дълга ще я скъся с прием на малко Фемара.
Ох много съжелявам 😣😣😣😣. На мен днес ми намалиха лекарствата , аз също съм на клексана и аналгин , бях на 3х2 утрогестан и 3х1 дуфостон ,3х2 нош па , фолиева киселина и дехидрокортизон . От днес съм на 2х2 утрогестан , 2х1 дуфостон , нош па само при нужда ако имам болки (аз вече нямам) , фолиевата киселина , клексана и аналгина .
При теб имаше ли някакво отклонения и симптоми ,че нещо не е както трабва?
Аз освен гадене и умора друго нямам , запек също ,но докторката каза ,че е от многото лекарства и сега след намаляването се надяваме да се подправя малко . 🍀🍀🍀🍀🍀

Waterviolet явно лесно няма , наистина , надявам се само всичко да е наред и да стигнем до 9 месец и не само и след това разбира се ❤🍀

# 496
Здравейте, момичета Simple Smile За огромно мое съжаление, първият ни опит приключи с неуспех. Имало е опит, но явно нещо не е достигнало. В петък съм на преглед и ще видим какво ще правим. Поплаках си, поразходих се на чист въздух и малко ми се поразмина разочарованието. Дано следващият път да е нашият.
Успех на всички Blush

# 497
Много съжалявам Faith89 .
Аз нямам официално потвърждение на неуспеха, но с това зацапване и - пикливи  ми е ясен изхода . И аз си рева ама не минава .
Което ме води до следния въпрос . Колко след ЕТ може да се започне нов ЕТ , тъй като не успяхме да замразим .

# 498
  • София/Севлиево
Всичко с ембрионите бе наред на генетично ниво,т.к.им правихме изследвания и показаха,че са здрави.И аз се чувствах добре,но уви ...
Фейт,съжалявам Sad Другият път ще успеете.
Теди,ако е за ЗЕТ може още на следващия цикъл да се почне подготовка.Обаче ако трябва нова стимулация и пункция е добре малко да се почине...

# 499
Аз нямам официално потвърждение на неуспеха, но с това зацапване и - пикливи  ми е ясен изхода . И аз си рева ама не минава .
Което ме води до следния въпрос . Колко след ЕТ може да се започне нов ЕТ , тъй като не успяхме да замразим .

Аз починах 6 месеца между изкуствена инсеминация с лека стимулация и инвитро процедурата. 😊 Така ми препоръчаха.

# 500

Аз имах 3месеца между 2 процедури. Междувременно направих 1 курс физиотерапия.
Но все пак трябва да ти видят хормони, лигавица и състояние на яйчници. Както и психически дали си готова толкова скоро да се започне пак.

# 501
Благодаря за бързите отговори момичета.
Току що ми отговориха от клиниката,  да не се притеснявам ,кървенето можело да е от утрогестана  😳😳😳 и в петък да си отида на кръвен ....и пак надеждата се загнезди....

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 19:10 от Tedichka85

# 502
Момичета имам въпрос може би не е за тука, но ми предстои започване на процедура. Искаха ли ви PCR Covid 19? Мисълта ми е задължителен ли е?

При мен предстои трансфер, тестваха ме след като стана ясно, че всичко се развива добре и ще го правим.

# 503
Теди,втората си заповед от фонда получих 3 месеца след първата стимулация.По собствено желание стартирах втората процедура след още 3 месеца,за да дам почивка на тялото си поне половин година.
Знам,че си нетърпелива,но ако се налага отново стимулация моето мнение е да изчакаш поне месец,два.Все пак се консултирай и с лекаря си,за да видиш и той какво ще те посъветва.
Нооо не мисли  сега за това,а за положителния развой на нещата още този опит!
Желая ти успех,на теб и на всички момичета в темата☺.

# 504
На мен след стимулация ми казаха да минат поне 3 цикъла преди следващата, но е желателно да са и повече, ако времето не те притиска. Организмът трябва да се възстанови за да има и добра реакция при следващата стимулация. Няма смисъл да избързваш и после да изкарат яйцеклетки с лошо качество.

# 505
Момичета, колко време след слагане на прегнил (1000 единици) мога да направя кръвен, който да отчете вярно?

# 506
Прегнил 5000 се чисти напълно след 10 дена, или поне така пише в упътването. Логично този от 1000 да се чисти за 2-3 дена. Ама изчакай и други да се включат, че да не бъркам нещо.

# 507
Аз пък това, което съм срещала е, че Прегнил 5000 се чисти така:
1 ден - 5000
2 ден - 2500
3 ден - 1250
4 ден - 625
5 ден : 312
6 ден: 106
7 ден: 53
8 ден: 26
9 ден: 13
10 ден: 0-6
И по тази "схема" би следвало да се чисти 7 дена.

Овитрел 250, който е еквивалент на 6500 единици го чистих 11 дена, така че горе долу така ще е схемата наистина.

# 508
След трансфер док ми каза - кръвен на 24 юни, а ми е изписал последната инжекция прегнил за 23 юни...Каза също, ако е под 10 чхг-то е отрицателен, над 10 - положителен. Има ли как прегнила да вдигне стойността над 10, за да е фалшиво положителен резултата? Нещо не схващам защо ми е дадена имжекция за един ден преди теста...значи той знае, че ще има някаква стойност заради прегнила...

# 509
Значи като излезе резултата вадиш 10 и си преценяваш дали е добре.

Общи условия

Активация на акаунт