Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 970
  • 801
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
По принцип с Хориомон са ми предизвикали пукане на фоликул и си болят доста яйчниците от това,но другото което описваш не ми се е случвало...

# 601
Благодаря ти много за бързия отговор. Просто много се притесних, не са ме предупреждавали евентуално,че мпже да има болка, първа стимулация ми е, доста силна е болката, като лежа не ме боли изобщо. Тази болка колко време продължава.

# 602
Добро утро, момичета. Дали знаете как стоят нещата с изпращане на прегнил по куриер? Имам си рецепта от Цветков, но не съм в София в момента, а го свършвам скоро? Благодаря ви. Simple Smile

# 603
Здравейте,

както писах преди няколко дни, аз чакам да започне новия ми цикъл, за да започна подготовка за зет. Но ми закъснява, всички симптоми отшумяха. Обикновенно Ц ми е точен като шфейцарски часовник. Бях сигурна, че ми идва още в събота, защото всички симптоми бяха на лице, но от вчера отшумяха и вече не знам какво се случва. Имам едни китайски тестове за Б от алиекспрес, правих сутринта и беше отрицателен. Пункцията ми беше през май, на петия ден след нея ми дойде.  И след тези дълги обяснения да стигнем до въпроса ми GrinningVery Happy:D
Случвало ли ви се да ви закъснее след пункция, дали това може да е причината? Притеснявам се да не съм направила някоя киста или нещо друго.

Благодаря и успех на всички момичета!

# 604
Здравей. На мен ми закъсня  с 13 дена цикъла. Като говорих с док. каза че е възможно да има кистичка и ако не дойде до още няколко дена,  да се обадя да ме види. В крайна сметка ми дойде, беше и покрай извънредното положение  и не съм ходила на преглед. При следващите цикли не съм имала оплаквания.

# 605
Благодаря ти много за бързия отговор. Просто много се притесних, не са ме предупреждавали евентуално,че мпже да има болка, първа стимулация ми е, доста силна е болката, като лежа не ме боли изобщо. Тази болка колко време продължава.
На мен в края на стимулацията тригера ми беше Хориомон10000 В кракът-бутчето по точно (мускулно) ми го сложиха.Впоследстие ме наболяваше кракът няколко дни. За яйчниците нямам спомен,защото през цялото време си имах предърования в тях.

# 606
  • София/Севлиево
При мен каквато и да е болка отминава след като преспя една нощ.Та повече от 1 ден е мнооого рядко нещо да ме боли.А съм и с доста висок праг на поносимост...

# 607
Бети, ако в действителност болката е силна, обади се в клиниката за всеки случай. Иначе по лека болка като се притискат яйчниците и аз съм имала. Беше абсурд да седна с кръстосани крака например...

# 608
Много ви благодаря момичета, днес сравнително съм по-добре болките не са както вчера, имам съвсем лек дискомфорт. Днес и аз си мислех да звънна в клиниката,понеже ми е за пръв път и се бях притеснила доста.

# 609
  • Варна
Добро утро, момичета. Дали знаете как стоят нещата с изпращане на прегнил по куриер? Имам си рецепта от Цветков, но не съм в София в момента, а го свършвам скоро? Благодаря ви. Simple Smile

Sing, какво стана с резултата от теста? Силно се надявам да е положителен, щом търсиш Прегнил Blush
А иначе по въпроса ти може би е най-добре да се свържеш с манипулационната и да говориш с тях. Другият вариант е някой да ти го вземе от клиниката

# 610
Здравейте, момичета, бихте ли подкрепили тази петиция за отпадане на карантина за инвитро лечение в Турция. Много жени са/сме притиснати от тази наредба и чакаме уж нещо да се подобри, а то на по-зле върви
https://www.peticiq.com/274474

Благодаря Simple Smile

# 611
Здравейте , момичета.  Страхотна темичка и много полезна информация.  Прочетох всичко написано от Вас. Прочетох също и за болките по-време на бременост, но не намерих сходна с моята.... Аз съм в  6 г.с....Та искам,  да Ви попитам случвало ли ви се е да получите силна прорязваща болка  с времетраене  5-10 минути? Тази сутрин се събудих от тази болка..... Благодаря ви!!!

# 612
  • Sofia
Здравейте , момичета.  Страхотна темичка и много полезна информация.  Прочетох всичко написано от Вас. Прочетох също и за болките по-време на бременост, но не намерих сходна с моята.... Аз съм в  6 г.с....Та искам,  да Ви попитам случвало ли ви се е да получите силна прорязваща болка  с времетраене  5-10 минути? Тази сутрин се събудих от тази болка..... Благодаря ви!!!
Пийте но-шпа. Не знам колко е силна болката, защото всеки има различен праг на търпимост, но не трябва да позволявате да се засилва болката. Болки силни съм имала само при кръвоизлива, който направих в 6гс.

# 613
#4ervenaroza88
Aз съм 7+6 г.с  и от 5г.с. си имам прорязващи болки 4-5 пъти на денонощие , но траят най-много минутка, заже по-малко.Най-често са при завъртане или ставане ог леглото. Ходих на лекар 2 пъти специално ,заради тях, каза,че всичко е наред и че някои жени си ги имали и през цялата бременност. От 2 дни ми се случват все по рядко2-3 пъти на ден, дано минат, че си ме притесняват...

# 614
здравейте и от мен.
днес ми е 7 ден след трансфер на 3 4-дневни ембриончета. И вече търпението ми се изчерпва. Чудя се , утре би трябвало да покаже вече един кръвен тест, нали ...

Общи условия

Активация на акаунт