Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 982
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Ох Nosi много съжелеам 😣😣😣😣.

Момичета като ви чета и много се протеснвам , как така до 8,9 седмица всичко си върви добре о изведнъж приключва . Вие с какво фактори сте като цяло ? ❤🍀
Ами, за да приключи значи нещо не е наред. Едва ли е изведнъж. При мен три поредни миседа все около тези седмици. Все като отидех на ехограф не отговаряше на седмиците, все беше без пулс. И защо питах аз и отговор никой не можеше да даде. Всички знаем, че първите 12 седмици са най-рискови. После отново има рискове, но от по-различно естество. Всяка бременност е предизвикателство, изпитание. Докато не вземеш бебето в ръце, не спират страховете. Но, вие бъдете позитивни, че това е вашият щастлив опит. Нека неуспехите на другите не ви хвърлят в допълнителна паника.
и ние бяхме така... Изоставаше, после не се чу пулс в 6гс, оставихме го до 9-та и то даже беше започнало да се разпада тялото... Но без симптоми... Дори ме питаха дали искам кюртаж, защото пък беше голям плодния сак, но аз избрах медикаментозния, като по-щадящ... Иначе като фактор - аз съм просто с премахнати тръби и нещо не си изхранвам яйцеклетките като хората, все са едни кекави..

# 586
  • София/Севлиево
Ние сме с диагноза "Неизяснен вторичен стерилитет",отделно аз имам две неща от тромбофилиите(но пък живо и здраво дете,износено до термин без да подозирам за тях) и както писах по-назад се оказа,че високи дози естроген водят до ранни аборти при мен(имам три мисед-а,един преди синът ни от естествена бременност и два след ЗЕТ)...До днес не е открита причина защо става така(освен естрогените)...

# 587
А в коя седмица ви спират хапчетата Естроген и Прогестерон?

# 588
  • Sofia
А в коя седмица ви спират хапчетата Естроген и Прогестерон?
За естроген не знам, но прогестерона, ако нямате прогестеронова недостатъчност към 12-13гс.... Но ако сте с близнаци, може и до края...

# 589

Момичета като ви чета и много се протеснвам , как така до 8,9 седмица всичко си върви добре о изведнъж приключва . Вие с какво фактори сте като цяло ? ❤🍀
Ами, за да приключи значи нещо не е наред. Едва ли е изведнъж. При мен три поредни миседа все около тези седмици. Все като отидех на ехограф не отговаряше на седмиците, все беше без пулс. И защо питах аз и отговор никой не можеше да даде. Всички знаем, че първите 12 седмици са най-рискови. После отново има рискове, но от по-различно естество. Всяка бременност е предизвикателство, изпитание. Докато не вземеш бебето в ръце, не спират страховете. Но, вие бъдете позитивни, че това е вашият щастлив опит. Нека неуспехите на другите не ви хвърлят в допълнителна паника.
Ами нопротив, при мен всичко си отговаряше, и седмиците и пулс всичко си бе перфектно, това че при вас това е бил проблема че е изоставало е друго, няма общо с моя проблем!

# 590
  • Sofia

Ами нопротив, при мен всичко си отговаряше, и седмиците и пулс всичко си бе перфектно, това че при вас това е бил проблема че е изоставало е друго, няма общо с моя проблем!
Единият плоден сак нали не бил добре и сте чули пулс само на едното, което озн, че е изостанало? Според мен това, което не се е развило е повлякло и другото.

# 591
Много съжалявам за случилото се ! Нито една от нас не заслужава нещо подобно ,след всичко през което преминаваме !
Искам да ви попитам дали ви се е случвало да ви дойде цикъл ,докато приемате регулон.Приемам го,заради задържан фоликул.На 17 ден бях на преглед и видяхме ,че се е спукал и трябваше да го продължа още 5 дни ,да го спра ,да изчакам да ми дойде Ц и на 2ри ден да започнем стимулация ,но на 18ден получих кървене ,което продължава 2ри ден (по - тъмно и черно от друг път ,но го има)

# 592
  • София/Севлиево
Съгласна съм с Астромерия.Когато са близнаци и има проблем с единия често и с другия се случва нещо гадно...Това е още една причина многоплодната бременност да е рискова...За щастие обаче не винаги е така.Моят доктор ми е разказвал за негова пациентка,при която единият близнак умира в нея в 22 г.с.,но тя успява да износи и роди другия жив и здрав,без да вадят загиналия.Защо и как е станало не ми каза,но ми даде пример , когато бях с тричките,за да не губя надежда...

# 593
Много съжалявам за случилото се ! Нито една от нас не заслужава нещо подобно ,след всичко през което преминаваме !
Искам да ви попитам дали ви се е случвало да ви дойде цикъл ,докато приемате регулон.Приемам го,заради задържан фоликул.На 17 ден бях на преглед и видяхме ,че се е спукал и трябваше да го продължа още 5 дни ,да го спра ,да изчакам да ми дойде Ц и на 2ри ден да започнем стимулация ,но на 18ден получих кървене ,което продължава 2ри ден (по - тъмно и черно от друг път ,но го има)

Здравей. Мисля че хапчетата се пиеха въпреки кървенето. Водят го неменструално. Ама по добре се обади и питай, че да не бъркам нещо.

# 594

Съжалявам за случилото си. Вие при кой доктор сте в Селена?

# 595
Не твърдя, че проблема е бил един и същ. Аз своя не знаех, а какво остава за проблема на другите. Казвам, че проблем е имало и вероятно не е възникнал съвсем внезапно.

# 596
Noci, съжалявам много. Желая бързо възстановяване и хубави новини скоро!

# 597
Еххх, момичета... Толкова мъчно ми става като ви чета... Минаваме през какво ли не докато забременеем, а после и това... Cry

# 598
Здравейте, днес е 4-ти ден от дългото чакане и установих, че съм пропуснала да пия медрола веднъж, просто от толкава много хапчета и инжекции .. дано всичко да е наред, дано и с всички чакащи всичко да е наред, стискам палци

# 599
Здравейте дами, искам да попитам дали някой е получил страничен ефект от Хориомон 5000. Вчера в 21:30 ми поставиха инжекция и днес получих болка в единия яйчник и дискомфорт при сядане, като стоя на крак повече време и като ходя по малка нужда. Това нормална реакция ли е според вас.

Общи условия

Активация на акаунт