Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 006
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
Аз в четвъртък спрях лекарствата и още си чакам.

# 571
  • София/Севлиево
Миналата година след науспешния ЗЕТ спрях лекарствата на 17.07 и на 22.07 ми дойде,и то какъв цикъл.Рядко съм имала толкова обилен.И след това ми стана така да се каже редовен и обилен...Че и овулацията почнах да усещам кога е,жалко че по естествен път не се получиха нещата...

# 572
Аз спрях лекарствата в петък  и снощи си ми дойде с нечовешки болки . Пих нимезил - нищо ,после но-шпа 2 та ме поотпусна и заспах. Тая сутрин какво изпадна..... все едно цялата лигавица ми се е  отлюпила на веднъж ... изпаднах в ужас ,но предполагам че е нормално след утрогестана , все пак и без него лигавицата си ми върви към 12-13мм .

# 573
Някой може ли да ми каже мнение за клиниката на др Владимиров?

# 574
Аз спрях лекарствата в петък  и снощи си ми дойде с нечовешки болки . Пих нимезил - нищо ,после но-шпа 2 та ме поотпусна и заспах. Тая сутрин какво изпадна..... все едно цялата лигавица ми се е  отлюпила на веднъж ... изпаднах в ужас ,но предполагам че е нормално след утрогестана , все пак и без него лигавицата си ми върви към 12-13мм .
Теди,не се притеснявай!
И при мен беше абсолютно същото след неуспешния ЗЕТ.Първоначално и аз се ошашках ☺.

# 575
  • София/Севлиево
Някой може ли да ми каже мнение за клиниката на др Владимиров?

Заповядай в темата ни и задай въпросите си.Аз и другите момичета ще се включим.

# 576
Здравейте и от мен, след малко отсъствие но не се чувствах добре, в понеделник на 15 юни на прегледа видях 2 пкодни сакчета, обаче на мен от няколко дни преди това ми беше много лошо, с адско гадене, нищо не ям и вода не мога да оия, казах на прегледа на др че едва седя той каза осраваш направо. Таа оставиха ме с по 4 системи на ден до четвъртък, и реших че мога да си ходя почувствах се малко по добре, нооо момичета тук които пишем в темата вече се знаем коя кво що... И знаят че аз съм голяма шаш и паника и изпадам в шок направо от кръв.. Та трябваше да ми махат абоката аз прималях от сякъде че ще има кръв, ошашавих се много, махнаха го полежах, облякох се да си тръгвам, взимам дамската чанта и още на вратата в стаята ми осещам врели вълни и оодмокряне, веднага в тоалетната.. Алена кръв шурна, айде отидах казах им, казаха връщай се обличай си нощницата и лягай това става в 17ч, никой не идва да ме пигледне, 2 пъти путах за доктор нямало... В болница Селена по сред бял ден няма доктор, безобразие, и на 3 то излизане им вдигнах такъв скандал викам не ви ли е срам по 120лв ми искате на ден, бременна жена в специализирана болница да няма кой да ме погледне, полудях, обезумях, домъкна се млад др, прегледа ме, пусна пулс чух бебето за 1 път, каза обаче че на 2 плоден сак не го бива.. И това беше, на следващата сутрин слизам моя др да ме види, каза матката е пълна с кръв нз кво да оравим, викам ами аз ли знам??? Вика пусни чхг ако е високо продължавайте лекарствата, качих се пуснахме 20333,9 чхг, пуснахме системи. Събота никъв др естествено не ме гледа, система нош па и вит ц, казах с тея лекарства мога и в нас да си седя тук и без тва нищо не ми правите, отговора беше тук си под наблюдение и тва беше 1 системка. Така вчера сутринта минава дежурния вика кво става викам кървя си, вика слез после да те видя, следобед 15ч слизам вика ами съжалявам... Може да си ходите утре елате вашият др да ви види, изписаха ме снощи, пребрах се и след час адскиии болки в кирема не можах място да си намеря пих веднага 2 нош па, добре че ме отпусна че не ми се отиваше пак в болницата. Сутринта 7,15 бях пред кабинета, прегледа ме каза че нито 1 бебе не е там.... Попитах как до четвъртък нищо ми нямаше отидах на системи заради повръщане, и четвъртък изведнъж става, писле чуваме пулс на едното бебе, и след два дни кво се случва нито 1 бебе... Оф момичета незнам какво да кажа... Думи нямам. Успех на всички, сега съм си вкъщи и почивам, още не са взели да падат адските парчета меса... Като знам как е.. Дано сега не е така но се съмнявам, за сега не е страшно нормално тече... Ами успех на всички чакащи само мога да пожелая от ❤️❤️❤️

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 14:22 от Noci Pashova 655637

# 577
  • Sofia
Здравейте и от мен, след малко отсъствие но не се чувствах добре, в понеделник на 15 юни на прегледа видях 2 пкодни сакчета, обаче на мен от няколко дни преди това ми беше много лошо, с адско гадене, нищо не ям и вода не мога да оия, казах на прегледа на др че едва седя той каза осраваш направо. Таа оставиха ме с по 4 системи на ден до четвъртък, и реших че мога да си ходя почувствах се малко по добре, нооо момичета тук които пишем в темата вече се знаем коя кво що... И знаят че аз съм голяма шаш и паника и изпадам в шок направо от кръв.. Та трябваше да ми махат абоката аз прималях от сякъде че ще има кръв, ошашавих се много, махнаха го полежах, облякох се да си тръгвам, взимам дамската чанта и още на вратата в стаята ми осещам врели вълни и оодмокряне, веднага в тоалетната.. Алена кръв шурна, айде отидах казах им, казаха връщай се обличай си нощницата и лягай това става в 17ч, никой не идва да ме пигледне, 2 пъти путах за доктор нямало... В болница Селена по сред бял ден няма доктор, безобразие, и на 3 то излизане им вдигнах такъв скандал викам не ви ли е срам по 120лв ми искате на ден, бременна жена в специализирана болница да няма кой да ме погледне, полудях, обезумях, домъкна се млад др, прегледа ме, пусна пулс чух бебето за 1 път, каза обаче че на 2 плоден сак не го бива.. И това беше, на следващата сутрин слизам моя др да ме види, каза матката е пълна с кръв нз кво да оравим, викам ами аз ли знам??? Вика пусни чхг ако е високо продължавайте лекарствата, качих се пуснахме 20,333 чхг, пуснахме системи. Събота никъв др естествено не ме гледа, система нош па и вит ц, казах с тея лекарства мога и в нас да си седя тук и без тва нищо не ми правите, отговора беше тук си под наблюдение и тва беше 1 системка. Така вчера сутринта минава дежурния вика кво става викам кървя си, вика слез после да те видя, следобед 15ч слизам вика ами съжалявам... Може да си ходите утре елате вашият др да ви види, изписаха ме снощи, пребрах се и след час адскиии болки в кирема не можах място да си намеря пих веднага 2 нош па, добре че ме отпусна че не ми се отиваше пак в болницата. Сутринта 7,15 бях пред кабинета, прегледа ме каза че нито 1 бебе не е там.... Попитах как до четвъртък нищо ми нямаше отидах на системи заради повръщане, и четвъртък изведнъж става, писле чуваме пулс на едното бебе, и след два дни кво се случва нито 1 бебе... Оф момичета незнам какво да кажа... Думи нямам. Успех на всички, сега съм си вкъщи и почивам, още не са взели да падат адските парчета меса... Като знам как е.. Дано сега не е така но се съмнявам, за сега не е страшно нормално тече... Ами успех на всички чакащи само мога да пожелая от ❤️❤️❤️
Ох много съжалявам 😐 Но бъди силна!!! Следващия път ще е твоя... 🍀Не знам как се процедира при започнал аборт за това и няма да коментирам.. При моят мисед в 9гс, миналата година ме оставиха в болницата цял ден на окситоцин и постоянно ме гледаха дали съм се изчистила и дали има още... Но при мен нямаше първоначално кървене, а го предизвикаха.

# 578
  • София/Севлиево
Ноци,много съжалявам.Аз така бях с тризнаците.Първо едното не вървеше добре,после еднояйчния му близнак почна да изостава,но пък имах два пулса и накрая нито един не оцеля.Но аз отказах да вляза в болница,защото се чувствах добре и освен леко зацапване,което спря,нямах оплаквания...

# 579
Благодаря ви момичета, ами кървенето си го имам, не тече като река или поне не още, незнам така ли трябва да е. В 6г.с и 4,5д съм, бях де до вчера. Имала съм преди 2г биохимична бременност тогава беше страшно съсиреците хич не ги слагам, цели меса падаха а сега като няма чак се притеснявам нормално ли е, да не трябва да ходя да ме чистят. Никви лекарства не ми казаха да пия нищо. Казаха ми спирай всичко и тва беше.
Ели след аборта леко ли ти течеше???

# 580
Ох Nosi много съжелеам 😣😣😣😣.

Момичета като ви чета и много се протеснвам , как така до 8,9 седмица всичко си върви добре о изведнъж приключва . Вие с какво фактори сте като цяло ? ❤🍀

# 581
Ужасно е това, което се случва. Съжалявам, Noci, бъди силна Disappointed

# 582
  • София/Севлиево
След аборта ми правиха кюртаж,т.к.трябваше да се изследват ембрионите за генетични проблеми(бяха си абсолютно здрави),тече ми 4-5 дни като нормален цикъл,дори по-леко...

# 583
Ох Nosi много съжелеам 😣😣😣😣.

Момичета като ви чета и много се протеснвам , как така до 8,9 седмица всичко си върви добре о изведнъж приключва . Вие с какво фактори сте като цяло ? ❤🍀
Ами, за да приключи значи нещо не е наред. Едва ли е изведнъж. При мен три поредни миседа все около тези седмици. Все като отидех на ехограф не отговаряше на седмиците, все беше без пулс. И защо питах аз и отговор никой не можеше да даде. Всички знаем, че първите 12 седмици са най-рискови. После отново има рискове, но от по-различно естество. Всяка бременност е предизвикателство, изпитание. Докато не вземеш бебето в ръце, не спират страховете. Но, вие бъдете позитивни, че това е вашият щастлив опит. Нека неуспехите на другите не ви хвърлят в допълнителна паника.

# 584
Стегна ме гърлото като ви чета.Disappointed
Много съжалявам за това, което сте преживели, дано следващите ви опити да са успешни!
За съжаление никой не е застрахован, че няна да му се случи.

Общи условия

Активация на акаунт