Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 875
  • 801
  •   1
Отговори
# 150
Теди, на инструкцията, която на мен ми дадоха след трансфера, пише, че е възможно да има зацапвания през следващите 24-48 часа, но не били обезпокоителни. Аз съм с трансфер от миналата седмица (05.06.) и нямах подобно зацапване. И все пак, ако се притесняваш, обади се на лекаря си и се консултирай. Успех Hug
Аз пък днес имах някаква кафеникава слуз,  което при трансфер вчера няма как да е имплантационно  , та съм се попритеснила малко дали не е изпаднало бластотитчето ми.... Дали е възможно ?!? И друго ми се върти в главата  - вчера на трансфера ми се стори че док. каза че ще ми направи  ЦМ , но не му обърнах особено внимание  , че се бях ошашкала ( първи трансфер ми беше)
Благодаря ти  Faith89 ,
Много ме успокои.  🤗

# 151
  • Варна
10 дни след трансфер на 4 дневно резултат 0.1. Според вас има ли смисъл да чакам още 4 дни до събота? Доки беше казал тогава да пусна кръвен.

# 152
Според мен всички симптоми, които имаме в момента, се дължат на приеманите хормони, за другите просто ми се струва много рано. Това ми е първи опит и не мога да го твърдя със сигурност. Може би някое от момичета с повече опит, ще сподели повече. Успех Hug
Аз също нямам зацапвате, минах ЗЕТ на 02.06 с тридневни, но имам набъбнали и болезнени гърди, както преди цикъл и вече съм се разстроила много, защото само на едно място прочетох, че това може да е от утрогестана, в предишните теми четох, че това с гърдите е знак, че ще прокървя.

И при мен е за първи път, доста време чаках докато стигнем до трансфер, заповедта ми е от 10м миналата година и вече доста съм обтегната емоционално... намрънках се, олекна ми 😁.
Успех желая на всички, с които сме заедно в начинанието 👼👼👼

# 153
Аз лично бих се доверила на указанията на моята докторка Blush
10 дни след трансфер на 4 дневно резултат 0.1. Според вас има ли смисъл да чакам още 4 дни до събота? Доки беше казал тогава да пусна кръвен.

# 154

Кога ти беше трансфера

# 155
Момичета, да ви се оплача... отрицателен резултат! 9 ден от ЕТ(31.5) на 2 5-дневни...0,12 ЧХГ.
Тъжно ми е. Втори неуспешен опит, без имплантация...

# 156
Много съжалявам Cry Искрено се надявам да се съвземеш скоро и бързо да успеете да установите причините за неуспеха Hug
Момичета, да ви се оплача... отрицателен резултат! 9 ден от ЕТ(31.5) на 2 5-дневни...0,12 ЧХГ.
Тъжно ми е. Втори неуспешен опит, без имплантация...

# 157
  • Варна

Кога ти беше трансфера

30.05
Днес щеше да ми дойде Ц, ако не бяха лекарствата. Опита беше на ЕЦ и ми се иска още този месец да пробваме със стимулация. По-късно ми казаха да звънна на доки. Да видим дали ще разреши.

# 158
Здравейте,някой стартирал ли е инвитрото с амх 1.50 и 7 атрални фоликули и да е стигнал до +тест,днес стартирам с 225пурегон и съм много притеснена !

# 159
Здравейте,някой стартирал ли е инвитрото с амх 1.50 и 7 атрални фоликули и да е стигнал до +тест,днес стартирам с 225пурегон и съм много притеснена !

Аз стартирах с АМХ 0.92 и имах 8 АФ,само че замразихме ембрините и живот и здраве септември ще правя трансфер. При теб е доста по-висок АМХ. Моя доктор ми е казал да не го гледам много,много АМХ. През октомври имах 12 АФ,като АМХ ми е със стойности между 0.72-0.92 (последните година и половина)В една и съща лаборатория го изследвам. Имаш огромен шанс със 7Ф,нали в крайна сметка е нужен един,но качествен ембрион.

# 160
Има стартирали и с АМХ  0.50 и 3-4 АФ. Важното е Я да са качествени, а от там и ембрионите.  И не се притеснявай от сега, а си слушай доктора и пази фоликулите като нараснат, да не ги спукаш Flowers Four Leaf Clover

# 161

Аз стартирах с АМХ 0.92 и имах 8 АФ,само че замразихме ембрините и живот и здраве септември ще правя трансфер. При теб е доста по-висок АМХ. Моя доктор ми е казал да не го гледам много,много АМХ. През октомври имах 12 АФ,като АМХ ми е със стойности между 0.72-0.92 (последните година и половина)В една и съща лаборатория го изследвам. Имаш огромен шанс със 7Ф,нали в крайна сметка е нужен един,но качествен ембрион.
Благодаря Ти много!вдъхна ми надежда,много се стреснах днес,като ги изброи толкова и се отчаях .....

# 162

Благодаря Ти много!вдъхна ми надежда,много се стреснах днес,като ги изброи толкова и се отчаях .....
Стискам палци. Смятам,че големия брой Ф не е гаранция,че всички яйца ще са качествени и ще се получат ембриони. Имам позната от 16Ф само два ембриона се получиха. Всичко е до късмет и най-вече  правилна стимулация. Аз бях с няколко препарата, следяха ми стриктно хормоните понеже съм с високо ФСХ и ЛХ ми е към горна граница. Пожелавам ти Успех!!!

# 163

Стискам палци. Смятам,че големия брой Ф не е гаранция,че всички яйца ще са качествени и ще се получат ембриони. Имам позната от 16Ф само два ембриона се получиха. Всичко е до късмет и най-вече  правилна стимулация. Аз бях с няколко препарата, следяха ми стриктно хормоните понеже съм с високо ФСХ и ЛХ ми е към горна граница. Пожелавам ти Успех!!!
много благодаря!

# 164
Качеството на яйцеклетката не определя качеството на ембриона. Ембриона се образува от яйцеклетка и сперматозоид.

Общи условия

Активация на акаунт