Дългото чакане след трансфер - 83

• 38 011
  • 801
  •   1
Отговори
# 540
Cherry, аз говорих с докторката и ще чакаме последните ми два ембриона до 5ти ден. Ако оцелеят, оцелеят, ако не, няма да правя още един трансфер и да ми се смеят нулите от теста.

# 541
  • Стара Загора
Faith89 при д-р Явор Владимиров в неговата СБАЛАГРМ “София”
coolyto знам че при Стефанов статистиката и цифрите са много обещаващи, но мое лично мнение и на сегашния ми лекар е, че не е мн Ок и по книга при стимулация да произведеш 17-18 яйцеклетки и после след това без проблеми да ти връщат по над 2 ембриона. Малко съм предубедена, не бих искала да те отказвам, сума ти и жени са гушнали дечица благодарение на него, просто не одобрявам напълно методите за достигането на този резултат . Знам, че много от вас биха казали, че са готови на всичко, за да имат дете и са готови на това в името на каузата, но за мен винаги е стоял въпросът и с това какво се случва с тялото ми, има ли начин нещата да се случат по малко по-щадящ начин и по-разумно от към медикаменти.
Самия факт, че вече втори път д-р Владимиров ми казва да върнем само едно ембрионче ме кара да си мисля, че далеч не го вълнуват само %-ти успеваемост, а това да имаш една спокойна бременност, износена докрай с минимум риск. Пак казвам, изразявам мое мнение и не искам да обиждам или провокирам някого.

# 542
Относно нощувките и пътуването - след трансфер нощувахме в хотел в града ,в който правих процедурата и се прибрахме на другата сутрин.Пълен покой на тялото по препоръка на док -ставане до WC и хапване .Ограничаване на доста храни и хапване на модерни и полезни .Резултат - пълна 0.Моя приятелка при същия док.отново със същите препоръки - пътуване и прибиране веднага след трансфер,лежане на следващия ден само няколко часа ,прибиране и простиране на пране ,вадене на килими ,не ограничаване с нито една храна ...Положителен резултат.Според мен всичко е БОЖА РАБОТА -ако ембриончето се закрепи - нищо неможе да му попречи на това ,ако е в границите на нормалното,ако е решило ,че няма и 10дни да не мръднеш от леглото ,пак няма да му помогнеш.Късмет на всички бъдещи мами Heart

# 543
Голяма тишина днеска..... как сте момичета? Остана ли някой да чака ? Аз очаквам до няколко часа да ми потвърдят отрицателния резултат и да се приключи тая мъка ...
Дано някоя се похвали скоро пак та да повдигне малко настроението 🤗

# 544
Аз чакам, но днес се изкуших да пусна пиклив (8 ден без да броя деня на трансфера) и е напълно отрицателен. Освен това имам ПМС, след 4 дни трябва да ми дойде...Ще пусна кръвен все пак на 11 ден в понеделник, но съм се обезкуражила вече. 😟

# 545
Успех на вас, момичета. Дано вие да имате късмет! Аз чета, но днес вече съм на вълна нова прическа, ново начало Hug

# 546
И аз само си чета... И си чакам цикъла след някоя друга седмица за старт на ЗЕТ на ЕЦ. След неуспеха си ми дойде нормално, всичко точно, но се замислих, че тоя път не ме прегледаха с ехограф ей така да се види всичко наред ли е.
Иначе и аз се отдадох на фризьор, шопинг и другата седмица малко море. След толкова нерви и рев, малко да си доставим кеф викам аз Simple Smile

# 547
  • Стара Загора
Аз днес пуснах контролно едно ЧХГ и вече 1143, точката расте. Другата седмица ще отида на първи преглед тук в Созопол (оказа се че има репродуктивен акушер гинеколог даже) д-р Павлета Табакова (направила е третото бебе ин витро в Бг през 1988)

# 548
Една хубава вест да чуем. Много хубаво, суджуче 😍😇

# 549
Здравейте, момичета! Да се включа и аз в темата . Вчера беше моят теансфер на 2-ри ден . Изкараха ми 4 яйцеклетки, от тях 3 зрели. Като ми се обадиха на следващия ден ми казаха, че имам 2 оплодени ембриона. Нооооо в деня на трансфера ми казаха , че и този, който са мислели за не оплоден си е напълно нормален и се дели правилно . Таааааа.... сега си имам цели 3 ембриончета в мен . Някоя от вас имала ли е трансфер на 2-ти ден ? Предните ми трансфери са били все на 5-ти ден , но тогава имах много ембриони , може би за това. Много дълъг пост стана. Следя и ще се включвам Simple Smile успех на всички чакащи !

# 550
Официално - запис, момичета. Днес ЗЕТ на 2 ембриона на 5 дни, единия почти излюпен....ако правилно съм чула. Тест на 29 юни.
Стиснати палци на всички нас! Heart

# 551
Flowers Four Leaf Clover
Официално - запис, момичета. Днес ЗЕТ на 2 ембриона на 5 дни, единия почти излюпен....ако правилно съм чула. Тест на 29 юни.
Стиснати палци на всички нас! Heart

И аз съм така Animal Hatching Chick Flowers Four Leaf Clover
успех и от мен момичета и кураж на всички, които ще събират сили за нови опити

# 552
Друго се сетих да попитам . Днес цял ден ме наболява ниско долу стомаха, случвало ли ви се е ? Още първи ден ?

# 553
  • Стара Загора
Ако ти е бил днес теансфера може и от това, че ти се е пишкало много и си стискала, поне при мен беше така (нали трябва да ти е пълен мехура и да ти се пишка преди трансфер)

# 554
reni_555, на мен ми случи при трансфер на тридневни да имам спазми в самия ден. Казаха, че е от емоции и да пия Но шпа.

Общи условия

Активация на акаунт