Дългото чакане след трансфер - 83

• 37 887
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
Значи всички сме така. Досега не ми се беше случвало, но и не съм била на такива големи дози прогестерон (2*3 утрогестан и инжекция 100 мг).

# 706
И аз почнах от снощи утрогестан и днес в 17.00 като го сложих станах топла и ме заболя главата,мерих но нямам температура.Слагам го 4×2

# 707
Здравейте отново . Днес си пуснах кръвен тест - пада се 12 на 2-дневни ембриончета . Резултата е 283 . Това много ме зарадва , нооо ... тсх ми излезе 4,6. Аз сега съм на доза 50 мг ел тироксин . Казаха ми да вдигна дозата , мислите ли че ще влезе в норма ? Притесних се , но от болницата ме успокоиха , че ще се оправи. Имате ли опит с това ?

# 708
  • София
От естрофема ТСХ изкуствено се покачва, затова ти трябва да повишиш дозата на л-тироксина на 75 за да падне
Честитооо пожелавам ти успешни 9мес. и безпроблемно раждане Flowers Hibiscus

# 709
  • Sofia
Reni, честито🤗 Моята схема след пол тест е:
Пон-пт: 50мг
Съб-нед: 75мг
Моето ТСХ падна много, сега съм в 10гс и ми е 0,19, което за бременни първи триместър е ок, но естрофема този път ми го спестиха. Заради него се абониранах за мамолог.. и сега ходя на всеки 6м.
Бързо ще го свалите с терапия, не се притеснявай 🤗

# 710
Благодаря ви , момичета . Още не мога да се зарадвам , тъй като имам мисед в 9гс преди две години на два захванали се ембриона . Но се надявам този да е моят. Благодаря ви за съветите . Успокоихте ме Simple Smile

# 711
Здравейте! При ЕТ на 23.06 на 2бр тридневни насрочения от лекаря кръвен тест за 02.07 не е ли прекалено ранен? Пада се девети ден от трансфера. Притеснявам се дали ще даде реален отговор.

# 712
  • Sofia
Здравейте! При ЕТ на 23.06 на 2бр тридневни насрочения от лекаря кръвен тест за 02.07 не е ли прекалено ранен? Пада се девети ден от трансфера. Притеснявам се дали ще даде реален отговор.
не, е рано. Аз бях със стойност 420 Simple Smile

# 713
  • София/Севлиево
Да,добре си е датата.Ще отчете вярно.Желая ти успех Hug

# 714
Благодаря! Сега съм спокойна Simple Smile Успех на всички чакащи!

# 715
Привет момичета. Днес резултат 738.40, 12ти ден от ЗЕТ. Успех на всички, на които предстои тест!

# 716
Момичета на 10ти ден след трансфер на 2 ембриончета стойността е 5,43 има ли надежда или по-скоро е отрицателен?

# 717
  • Sofia
Момичета на 10ти ден след трансфер на 2 ембриончета стойността е 5,43 има ли надежда или по-скоро е отрицателен?
Историята познава и успешни бременности с ниски резултати. Повторете пак след 2дни... Аз лично при предишна бременност на 14-ти ден бях едва с 58, вярно, че завърши с мисед, но не ЧХГ-то беше причината..

# 718
  • София/Севлиево
Мис,ако миналия път съм забравила-честито!Лека бременност ти пожелавам.
Даяна,и аз бих повторила след 2 дни.Стиснати палчета за успех Hug

# 719
Здравей,  а каква е била причината за мисед-а, аз съм в 8-ма седмица с 2 ембриончета със сърдечна дейност, но много ме е страх... 
Благодаря ви , момичета . Още не мога да се зарадвам , тъй като имам мисед в 9гс преди две години на два захванали се ембриона . Но се надявам този да е моят. Благодаря ви за съветите . Успокоихте ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт