COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 435
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 12 915
# 12 916
Хора, отворихме "портите на ада" - 330 нови от само 3686 теста!
Хоспитализираните са 525.
[/quote
Много висок брой!Не очаквах такова число Cry

# 12 917
Много лошо! А в София цели 140.

# 12 918
Много са 330, днес в Швеция бяха 475, ще ни настигнете...

# 12 919
# 12 920
  • В офиса
9% от всички тестове днес са (+) Какво беше - мине ли 10% значи се тества изключително недостатъчно.
Излъжете ме, че е защото направиха клиничната пътека 1200 лв. Май в момента имам голяма нужда да вярвам на такива неща. (не говоря сериозно, но, знам какво е експоненциален растеж, видяно на живо обаче ме стресна)

# 12 921
Очаквано. Като изследват на 240 от вчера част от контактните лица...
Но не са от много голям брой тестове. Днес като изследват на днешните контактните, утре може и повече да са.

# 12 922
9% от всички тестове днес са (+) Какво беше - мине ли 10% значи се тества изключително недостатъчно.
Излъжете ме, че е защото направиха клиничната пътека 1200 лв. Май в момента имам голяма нужда да вярвам на такива неща. (не говоря сериозно, но, знам какво е експоненциален растеж, видяно на живо обаче ме стресна)

Пътеката нали уж от август ще се промени като цена, а не сега.

# 12 923
Как 330? Аз вече наистина съм разтревожена. Хора, казвам ви, дори когато тук горяхме с по 800-900 на ден и по 40-50 починали не съм се притеснявала толкова, колкото сега се тревожа за положението в България и близките си. Sad

# 12 924
Баловете. Може би. Или го правят нарочно, днес имаше протест.

# 12 925
Скрит текст:
Конспираторите ще кажат, че ББ ги плаши нарочно заради протестите

# 12 926
Koшмар, твърде бързо взехме да катериме. Утре министърът ако е мъж да излезе и да каже, че се затварят всички заведения, дискотеки и спортни мероприятия до второ нареждане ... това само като за начало. Вече е очевидно, че заразата набира скорост с бързи темпове ... нямало вирус.

# 12 927
  • Bulgaria
Ужасно бързо скочихме от 240 на 330. За два поредни дни постигнахме 2 антирекорда - 200 и 300. Ужасна тенденция, наистина.
Яд ме е на онзи, на когото не му споменаваме името, че нямаше смелост да наложи мерки по-рано, въпреки ще НОЩ е настоявал за затягане. Разбира му главата от пандемия, надявам се никога повече да не спечели никакви избори.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 00:50 от MK_

# 12 928
  • София
Нямах много възможност да чета днес, влизам и се чудя докога ще откарам до 865 страница и докато съм на 859 видях, че станали 860 Grinning
Поне успях да хвана линка на петицията за М. Благодаря, на потребителите, които я споделиха. Крайно време беше БЛС да реагира ( въпреки че това е най-малкото).

Докато четях някои постове ми се завъртя един въпрос.
Колко от вас ще се качат в пълен асансьор, за който има предупреждение, че въжетата могат да се скъсат?  Или ще се качите с увереността, че вие ще сте от 80-те % от ползвателите, на които може и да им се размине в този момент или които няма да имат никакви поражения, “най-много” някое счупване. Ама нали сте млади, бързо и без последствия ще мине. Това променя ли проблема на асансьора и дали, ако вие имате късмет днес, ще имате и утре.Ще рискувате ли или ще изберете стълбите?
Както се качваш в колата и шофираш или се возиш при реалната възможност да ти се случи катастрофа от която може да останеш инвалид или да умреш или да пострадат и трети - пети лица пешеходци... Ако ходят всички пеш, този риск ще бъде избегнат, ама всички са по колите.

# 12 929
  • София
Ще ми се да мисля, че този резултат има общо с протестите Sad....

Общи условия

Активация на акаунт