COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 379 489
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 3 450
Стадионите ги отвориха за да може да заразят повече хора - до този извод стигам. Просто властите решиха да минем на мангъровия модел по най-бързия начин за да се оцени доколко е голяма заплахата. Кунчев ще си почине седмица в Гърция ще изчакат още малко и следва извод за предполагаемите мерки.

# 3 451
Не знам случаите в Пловдивска област точно откъде са, но прочетох за 5 в Перущица.

# 3 452
Според мен има някаква уговорка да се чака до септември да се види колко хора ще го изкарат и да се осъществи така лелеяния туризъм и после пак по къщите. Такива сме циркаджии, че няма да се изненадам вече целия свят да е забравил за Ковид, а ние още да си го караме тука през 2021. Разбира се, ще има просто пик на смътност от дихателна недостатъчност. Никой няма да се обяснява кой е бил с Ковид и кой не. Пък и за лабораториите сега е оборотно, нататък вероятно ще се откажат да закупуват тестове.

# 3 453
  • Pierrefonds, CA

В Мексико и САЩ няма ли още обновяване в края на деня за тях?

Има обновяване. Преди 5 чАса в САЩ бяха  към  19 300, сега са 24 704

# 3 454
https://people.com/health/dallas-woman-tests-positive-for-coronavirus-again/ Жена от Далас отново положителна за ковид 4 месеца след първоначалното боледуване. Диагностицирана през февруари, оздравяла, след положителен тест за антитела дори дарила плазма. През този уикенд е приета в болница с главоболие и кръвно 216/147 , тестът за ковид е положителен. Не се знае дали е ново заразяване, или вирусът е бил латентен и се е реактивирал. Линк към фейсбук поста на жената https://www.facebook.com/meredith.mckee.7/posts/10221346975640684

# 3 455
  • София
Ами сега този уикенд предстои вечното дерби ЦСКА - Левски и в София се чакат най-малко 10 000 човека публика.
А пък следващата седмица са реваншите ЦСКА - Ботев Пд и Левски - Локо Пд
Очаквам нови пикове идната седмица и по-следващата както е тръгнало. А днес бе и егати студения ден.
Сякаш и природата нарочно ни се подиграва с поне за мен най-студения и мрачен Юни месец, който помня в съзнателния си живот.

# 3 456
  • Pierrefonds, CA
Аз така и не разбрах какво е "трета страна". Flushed

Испания "трета страна" ли е?

Не е трета страна.  Испания е в Европейския съюз. Трети страни са  САЩ,  Мексико, Канада, Русия, Конго, Тайланд  и т.н... за която и друга държава извън Европа се сетите. По-лесно им е да сложат всички  пристигащи от трети страни в карантина, отколкото да разгледат положението във всяка държава..

# 3 457
  • София
Въпросът е: Сезонен ли е?!

Да, сезон 2020/2030.
Като писах преди време, че Чорбанов ми е съмнителен с неговите ваксини,почти готови дето били, тук скокнаха, как, оооо, той такъв професионалист, еталон, етикет, ала-бала....портокала.
Според мен също пуснаха публиката на мачовете, за да пробват да видят какво ще стане. Апропо, очаквам да забранят публиката скоро....дали няма да е точно преди Левски--Цска тоя уикенд....

# 3 458
Интересно ми е каква ще е публиката на тези мачове?
Не се интересувам от футбол, затова питам.

# 3 459
  • София
Българи - запалянковци, ултраси, на Левски - Лудогорец даваха Наско Сираков, Тодор Батков, Спас Русев, седнали в ложата...май в началото през седалка (нали такива са изискванията), после седалка до седалка....

# 3 460

Всякакви хора ходят. Футболът е велик спорт. Не толкова уважаван в България. Тези, зад вратите, са от най-запалените фенове.

2 от случаите в Пловдив, би следвало да са в Перущица, обаче там чакаха и още проби. Вчера бяха писали за 5 там, един от предния ден уж обявен, вчера 2 обявени, ама не били 2, ами 4. По-късно днес, ще стане ясно, предполагам.

# 3 461
До нас има кръчма. Ще трябва да използвам друг маршрут.
Всъщност питах за таргетиране на тази публика.
Пол, възраст, местожителства, професии и други неща.
Хората ще трябва да избягват кръчми и барове. Защото там ще се събират футболните фенове след мачовете.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 07:29 от Дракарис

# 3 462
  • София
Хората ще трябва да избягват кръчми и барове. Защото там ще се събират футблоните фенове след мачовете.
Не мисля, че някой може да отговори на болднатото. Къде ще се събират запалянковците - не е ясно също. Най-вероятно преди мача - в близкия парк, след това...., ако са останали пари от пиене и викане, зависи.... Но възраст, професия, адреси - абсурд. Пол - и двата пола. За трети - не знам.

# 3 463
Хората ще трябва да избягват кръчми и барове. Защото там ще се събират футблоните фенове след мачовете.
Всякакви са, и мъже и жени, и млади и възрастни, и диваци и примерни, и с образование и без. Има доста хора, които пътуват за да идат на мач.
На един от мачовете гледах хора с маски, встрани стояха от масата.
Снощи гледах мач от английското, без публика, все едно е тренировка, не е работа без публика.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 07:18 от stasha_s

# 3 464
  • Пловдив
В Перущица затварят ромската махала, поредната. Няма справяне с тях. Ей затова на някои хора трябваше да им се забрани да обикалят телевизиите и да обясняват как няма вирус. Да ходят те сега да ги приберат по къщите им.

Общи условия

Активация на акаунт