COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 490
  • 29 195
  •   2
Отговори
# 12 015
  • Най-красивата страна
Служителка в детска градина във Варна е с корона вирус.
Сега затварят за дезинфекция,ще се тестват и други служители...
Това е втората детска градина в града в която има болен служител.
Имам познати,чието дете посещава въпросната детска градина.
Сърдят се хората и не искат да се затваря..Нали децата не са рискова група.
Да,ама тези деца могат да разнасят  вируса.

От една страна е опасно.От друга-няма кой да гледа децата.

# 12 016
  • София
Скрит текст:
Аз не съм убедена, че Григор Димитров е в добро здраве. За него инфо няма от две седмици.
Мислиш, че е в болница на апаратно дишане ли?
Е, надявам се да не е. Но той първо беше писал, че теста му е положителен, правили са му скенер на  бял дроб и чака резултата вкъщи. И малко по-късно се засили към болницата /явно след като е бил готов разчета/.  Убедена съм, че при него заболяването протича тежко. И не виждам каква друга би била причината да не се дава информация за него.

Аз по-скоро си мисля, че се покри, заради цялата негативна преса около случая. По-скоро ако беше зле, щеше да се шуми. Дано е така всъщност, и да се оправя.

# 12 017
  • София
Куре, Домусчиев лежа повече от седмица в софиямед с пневмония, с жена му - с двустранна. Ти на това ли казваш лека настинка????
Димитров игра с температура и се отказа и пропусна 1-2 мача. Странно, нищо не се пише

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 11:01 от Ronald

# 12 018
  • Пловдив
Аз не съм убедена, че Григор Димитров е в добро здраве. За него инфо няма от две седмици.
Мислиш, че е в болница на апаратно дишане ли?

Защо трябва да е на апаратно дишане? Той си беше вкъщи, в Монако, като много други хора, които не стигат непременно до болница. А и никой не казва какво му е състоянието в момента. Когато той реши, ще даде информация. Но е отказал турнир, значи не всичко е наред.

# 12 019
  • София
За бройките ни лъжат, вече съм сигурна, особено за тези по Черноморието. Многократно повече са, но не ги съобщават, за да не пострада сезона.

Не е точно да ни лъжат, но както казвах и предишните дни, познавам хора, които са се заразили на морето, но са си направили тестовете в София и затова излизат като софийски бройки. За щастие не са в моя район, но пак са на юг и очевидно си има и тук, то няма как да няма. Просто в статистиката влизат по място на установяване на инфекцията, не по място на заразяване, а  и като няма брифинги вече няма кой да каже, че Х бил в Лозенец и там се заразил, но се разболял на прибиране към София.

# 12 020
Австрия издаде предупреждение да не се пътува до България

https://nova.bg/news/view/2020/07/08/293199/%D0%B0%D0%B2%D1%81%D … ampaign=onesignal

# 12 021
Е как излизат ту по постоянен адрес, ту по място на тестване, ту в други дни, местят насам натам...скатават яко, дори вече не нарочно...

# 12 022
  • София
Сериозно ли така е казал? Хм, хубаво. Човекът си има други грижи.

# 12 023

https://nova.bg/news/view/2020/07/08/293199/%D0%B0%D0%B2%D1%81%D … ampaign=onesignal

На всички пристигащи от страната ни се налага 14-дневна карантина

Властите в Австрия предупредиха да не се пътува към България, Румъния и Молдова. Причината е разпространението на COVID-19, предаде "Ройтерс".

На всички пристигащи от трите страни се налага 14-дневна карантина.

На границите с Унгария и Словения ще се засилят проверките на пристигащите от Балканите, както и на всички автобуси

Вече тук към нас се реферира като към страна от Балканите, не от ЕС.

# 12 024
Те вече избягват тествания, да не вземат да се качат. Хората сами си ги правят. Какво спасяваме не знам, но чужденци няма да дойдат при този ръст.
Мисля, че хората не си правят сами тестове, защото ако излезе положителен, ще го карантинират, него и семейството му, пък помощ няма да получи (ЛЛ най-много да го прати на снимка). Помощ ще получи само ако стане зле и го хоспитализират. А като го хоспитализират, така или иначе ще му направят тест, евентуално.

# 12 025
  • Bulgaria

Една по една държавите започват да ни слагат в черния списък. Само така може да се усети някой, че нещата не са толкова розови, колкото той ги описва. Държавата отличничка, на която всички завиждат и затова ни слагат под карантина и отменят полети, ехх, на какво са способни политиците от завист... Smile

# 12 026
  • София
Да ни слагат! Може да се окаже, че ни правят услуга.

# 12 027
  • София
Да ни слагат! Може да се окаже, че ни правят услуга.
И Германия, ако ни сложи мисля, че на Бойко ще му просветне. Ама дали ще посмеят немците заради сезонните работници...

# 12 028
Той и неговия приятел Вучич - как може в последните дни се чувствам все едно сме в Северна Корея - така цензура на всичко не е било. Новините бълват за постижения ненадминати - които се вижда , че едно с едно не отговаря на истината . Като Бг политици гонят да спасяват сезон - Европа започна да налага ограничения и с право. Не може да седиш и да лаеш как всички ни завиждат - за кое ??? Има държави по света , които ги е грижа за хората им.

# 12 029
Чета, че ББ е казал, че финансовата и социалната системи, няма да издържат още дълго, ако трябва да има мерки 60/40, 80/20, така че не очаквам никакво затваряне. Насила никого не карали да ходи на ресторант, дискотека и т.н

Общи условия

Активация на акаунт