COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 378 771
  • 29 195
  •   1
Отговори
# 13 455
Скрит текст:
Сега показват картинка отгоре на протестите - дели ги началото на Дондуков. Изглеждат много странно, досега такова нещо не е било, с такава конфигурация. И като си помисля, че тези, организираните от двете партии, хубавичко ще се омангърят и ще си занесат вкъщи подарък - малък, но от сърце и за спомен от историческите протести.

Аз наистина не очаквах такава безмерна тъпота, изумена съм от последните събития в България по време на пандемия...

Въпрос на гледна точка. За мен пък е безумна тъпота да седиш и да умираш от страх вкъщи, докато плюеш по хора излезли да променят нещо в тая кочина, в която живеем.
колко да е умно присъствието по протести? Тия излезлите там, даже не знаят защо са излезли. И от двата протеста. Хайде холан!  Тъпотия до безумие.

Подценявате хората, какво знаят и какво не знаят и за какво са отишли. Когато проумеете, че има хора, които не се интересуват само за собствената си кожа и нищо друго може  и да разберете.
Колко да ги подценявам? В условията на пандемия, да отида да се блъскам с още безброй? Точно толкоз ги подценявам.

Особено пък във времена на пандемия и с дифузно разпространение на инфекцията, пенсионери да се натъпчат в автобуси от Варна и Бургас, за да участват в политически протести на жълтите павета. Нямам думи!

# 13 456
  • София
Мале, мила - искам протестиращите да се прегърнат!

# 13 457
Вчера четох постове във ФБ, че се подготвят протести, но мислех, че при цифрата 330 ще се осъзнаят и няма да идат.
Ама не, разум няма, там са ...

# 13 458
https://www.bnr.bg/varna/post/101307878/litva-izprati-prazen-sam … skoto-chernomorie

Докато някои си крещят като ямболската циганка   "няма вирос, лъжат, лъжааат", другите държави тихомълком си прибират хората, предупреждават ги че тук е опасно, изолират държавата и ни поставят в черните си списъци.
Пък нека на Дондуков си мерят ....

# 13 459
  • Пловдив
Анди, нищо не си разбрала от написаното. Ама нищо.

# 13 460
  • София
Аз пък се кефя на написаното от Анди. Анди, фен съм ти.

# 13 461
  • Сф
Нищо не гледам.Пътувам из Сф- кръчмите пълни, гръб в гръб,седянки, градинки, същото.
На един от басейните в Сф- фул макс.Не 50% а 150% посещаемост.
Таис, аз отдавна исках да се изнесем, ама не стана и вече ми се струва невъзможно по ред причини.
Не ми харесва беззаконието и липсата на ред и правила тук и много други неправди, но...винаги съм го виждала.Дано децата имат късмет! Влагам в образование колкото мога и другото божа работа.

# 13 462
Какво време искате да се даде при 330 заразени на ден, най-много на глава от населението в целия ЕС? Да станат 3 хиляди ли? Тези мерки не са ненадейни, те са закъсняли с поне няколко седмици. А всеки, който по принцип е планирал бал или сватба с 200 човека по време на пандемия като тази е идиот. Оплачете се на вируса, може пък и да се трогне.

# 13 463
Даааа, за близо 80! години не оправихме кочината, сега с някакво протестче ще я оправим.
В България протести, истински, неплатени протести, не е имало от преди комунизма!
Дори и тези през 89' са започнали дирижирано.
Думи нямам вече. Да идва короната, ако може и някоя Ебола да мине, че да се свършва.
Дано само им дойде акъла в кухите глави на някой хора.
Който иска да си живее с вирусите, както са живяли в 17-18 в. да си направи държава и да си живее на воля.
Недопустимо е, немислимо направо, това което се случва в момента. Пир на глупостта, дирижирана от разни партии.
Кухи марионетки, на които е заплатено със кебапчета и празни думи.
Това ли са протестите в България?
Закривай! Да идва някой с багерите да разчисти и да се свършва. От това държава няма да излезе. Язък за загиналите идеалисти през годините.
Два клоуна със смешни титли се изплюха на всичко.

# 13 464
  • София
Сега едни от президетския протест се вклиниха  в полицията. Тези нарочно се бутат, нещо от по-задната част на протеста  се хвърля върху хората отпред, полицията се прегрупира да ги спре, обаче те пак се бутат. Винаги има такива, а официално разпуснаха протестиращите и от двете места да си ходят. Мислех, че шоуто свърши, ама то продължава с агитката.

# 13 465
  • София
pehoko  - побъркал сте се и Вие с този вирус. Коронавируси има и ще ги има, вирусите са си около нас. Пък Вие се филмирайте и истерясвайте колкото си искате. Не виждате ли, че този коронавирус е измислица, за да ни затварят всичките и да се влезе в световна икономическа криза.
Няма световна пандемия, всичко е една лъжа. Пандемия е както е било при испанския грип, тогава за броени седмици умират над 600 000 войници.
А сега ни залъгват с неверна стъкмистика, да се всява само паника - на цяла планета от почти вече 9 милиарда души - били заразени видите ли само няколко милиона - около над 13 млн. последната стъкмистика на СЗО.
Как така имаше положителни проби на манго, на маса и подобни, пускани с имена на хора, а пробите от неодушевени предмети - президента на Танзания го направи този експеримент и бяха положителни.
Пък Вие си се самоплашете. Избора си е лично Ваш да живеете в постоянен страх.

Аз си спазвам правилата, но не се страхувам и не се паникьосвам, въпреки, че съм рискова група. Просто се пазя както от обикновен грип и взимам превантивни мерки.
Е нали ни лъжат според Вас, от какво се пазите? Нали нямало вирус?
Този, дето го лъжат по-горе, и твърди, че "нямало вирус", ще ми е интересно да чуя от него - кое друго лято, коя друга година е имало толкова много пневмонии? Или ще твърди, че всяко лято има, Едновременно, по целия свят!!!

# 13 466
pehoko  - побъркал сте се и Вие с този вирус. Коронавируси има и ще ги има, вирусите са си около нас. Пък Вие се филмирайте и истерясвайте колкото си искате. Не виждате ли, че този коронавирус е измислица, за да ни затварят всичките и да се влезе в световна икономическа криза.
Няма световна пандемия, всичко е една лъжа. Пандемия е както е било при испанския грип, тогава за броени седмици умират над 600 000 войници.
А сега ни залъгват с неверна стъкмистика, да се всява само паника - на цяла планета от почти вече 9 милиарда души - били заразени видите ли само няколко милиона - около над 13 млн. последната стъкмистика на СЗО.
Как така имаше положителни проби на манго, на маса и подобни, пускани с имена на хора, а пробите от неодушевени предмети - президента на Танзания го направи този експеримент и бяха положителни.
Пък Вие си се самоплашете. Избора си е лично Ваш да живеете в постоянен страх.

Аз си спазвам правилата, но не се страхувам и не се паникьосвам, въпреки, че съм рискова група. Просто се пазя както от обикновен грип и взимам превантивни мерки.
Нещо тотално си противоречите. Хем вирусът е измислица и лъжа, хем се пазите. Какво като сте рискови, като според написаното от вас просто НЯМА вирус и всичко е световна конспирация?
Не коментирам Бергамо и квартали от Ню Йорк.
За информация - не се плаша, просто съм разумна и взимам разумни мерки и пазя не само себе си. И не съм се затворила в къщи.

# 13 467
  • София
Бях ви казала, че имам приятел, който беше изолиран защото мъжът на колежката му, с която са в една стая беше положителен. Не е бил под карантина, но беше изпратен да е хоум офис. Днес стават 14 дни, от както не е имал контакт с колежката си. Няма никакви симптоми. Понеделник щели да правят тест на колежката му и тогава да преценят дали той ще се връща в офиса. Значи жената е живяла 2 седмици със заразен, може да се е заразила по всяко време. Има ли някаква логика според вас? Аз не мога да намеря?

# 13 468
  • София
Пазя се от грип, както винаги, от това се пазя, щом толкова Ви интересува.
И НЕ СЕ страхувам. Паниката никога НЕ води до нищо добро.

Пневмонии си е имало и преди и сега, и то не малко, но не е давана световна заповед на контролираните СМИ да изтерясват на тази тема, сега им е дадена такава и те послушно изпълняват.
Сериозно? ВСяко лято по толкова много?
Всяко лято пред Ню Йорк, в Швеция, в Бергамо са стоварвали хладилни камиони? Вие ме втрещихте, къде сме спали!?

# 13 469
Бе не че толкова ми пука за сватбите, но няколко пъти се пита кой си организира сватбата по време на пандемия. Ами ние сме в това положение от март, това са 4 месеца, а сватба се организира от много по-рано, поне в масовия случай и особено големите сватби. Т.е. когато хората са си организирали сватбите никой не е знаел какво ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт