"non-new coronary pneumonia" (преведено с Гугъл) какво точно ще рече? И къде пише "Смъртността от заболяването е много по-висока от тази на пневмонията от новия коронавирус."?
Плаче ми, че иска да излиза, да играе на парка. Какво разбира 5-годишно от карантина? Нищо! Като му кажа "не може, мамо, мама е болна сега" и като заплаче направо ми се къса сърцето. Баба му от Испания си дойде тази сутрин. И тя карантинирана в друго жилище. Той пак рева - искаше да я прегърне, не можа... С татко си пази дистанция, аз не го прегръщам, че ме е страх, да не го заразя с моята "кашлица"... Не ми харесва тая работа, ама хич...! А разните му пенсионерки, ще ми висят по цял ден пред входа, ще ни барикадират и ще се подиграват на детето ми, като ме видят с маска и как го побутвам да ги заобикаля... "Недей да се доближаваш до нас, ние имаме коронавирус" - му викат. Кухи пенсионерски лейки! Иде ми да ги набия!
(всъщност ми иде да им се изкашлям, ама съм на мнение, че Господ си знае работата) Препоръчани теми