COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 377 520
  • 29 195
  •   2
Отговори
# 14 940
Преди малко коментираха ваксините по CNN, експертите са обнадеждени, но ще трябва доста време да се проучат страничните ефекти както и дозата. Казаха, че в Китай вече имало одобрена ваксина и се прилагала на военните.

# 14 941
Ако утре не се събудя по-добре, бройте +23. Sad

Дръж се! Пий сега витамини, лекарства и един чай и лягай да се наспиш. Утре всичко ще е поотминало. А като ти мине съвсем след няколко дни обещавам да ти изпратя подарък Simple Smile

Нека се опитаме да мислим позитивно. Не си помагаме като сме се вгледали само във всичко негативно. Такъв голям брой тестове не е правен до сега. От тях не малко са позитивните, но все пак и по-голяма бройка сме имали. А от баловете и мачовете минаха две седмици. Дано са успели да тушират най-големите огнища.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 08:11 от bubanka

# 14 942
  • на пистата
Мнение на лекар за Ковид:
Това не е грип.Това е тихо и ужасно комплексно заболяване, с протрахирано действие...

# 14 943
  • София

Сестра ми преди малко се е тествала във Финикс, без да слиза от колата. Всичко става от гише, сама си е взела пробата и я е подала през прозорчето. Тя няма оплаквания, дано всичко да е на ред, че е рискова от всякъде.

Как така сама? Там трябва здраво да се рови в носа, имах чувството че лоботомия ще ми направят...Преди не си представях как са вадели мозъка на египтяните през носа преди мумификация, но ми се изясни...Дали го е направила както трябва, даже медицински лица се притесняват да го правят този тест
Сина ми също сам си е направил пробовземането през носа (каза лекичко) и е позитивен.
Само допускам, че сигурно са по-чувствителни вече тестовете там и не е нужно като у нас да се прави IQ тест през носа, нали. Вероятно на повечето от вас им е взиман обикновен секрет от носа за изследване на разни бактерии, знаете колко леко и лесно се взима....

# 14 944
  • TX

Сестра ми преди малко се е тествала във Финикс, без да слиза от колата. Всичко става от гише, сама си е взела ......

Как така сама? Там трябва здраво да се рови в носа, имах чувството че лоботомия ще ми направят...Преди не си представях как са вадели мозъка на египтяните през носа преди мумификация, но ми се изясни...
Сина ми също сам си е направил пробовземането през носа (каза лекичко) и е позитивен.
Само допускам, че сигурно са по-чувствителни вече тестовете там и не е нужно като у нас да се прави IQ тест през носа, нали. Вероятно на повечето от вас им е взиман обикновен секрет от носа за изследване на разни бактерии, знаете колко леко и лесно се взима....
Теста е правен в Бг през РЗИ

# 14 945
  • София
Хм, нещо не е както трябва.

Всички заповеди на министъра са до 15 юли. На практика след полунощ, ако не бъдат подновени днес, те спират да действат.

И ще отворим границите си за всички.

И ще отпаднат мерките които имаме до момента.

Нали уж,  удължиха извънредната епидемична обстановка до края на месеца, а заповедите са до днес.
Удължаването на епидемичната обстановка до 15 юли стана след решение на МС?
За удължаването на епидемичната обстановка  с още две седмици трябва ли отново  решение на МС?
Това би  обяснило , защо заповедите са със срок до днес.
В такъв случай, защо министъра след срещата със щаба, обяви удължаване на срока, но издава заповеди със друг срок?

Да разбирам ли , че ако МС не се съберат днес да гласуват удължаване на срока, ние официално ще сме преборили кови ?

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 06:57 от Алекс :)

# 14 946
Как се умира от ковид-19?
Аутопсии разкриват мултиорганна тромбоза дори в най-малките кръвоносни съдове в белите дробове, сърцето, бъбреците, черния дроб и костите и то въпреки терапията с антикоагуланти както и времето на заболяването, подсказвайки, че тромбозата се случва още в самото начало на заболяването.

https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370( … oc8t9pyDGvkfl5VBc

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 07:37 от LillyM

# 14 947
  • София

Сестра ми преди малко се е тествала във Финикс, без да слиза от колата. Всичко става от гише, сама си е взела ......

Как така сама? Там трябва здраво да се рови в носа, имах чувството че лоботомия ще ми направят...Преди не си представях как са вадели мозъка на египтяните през носа преди мумификация, но ми се изясни...
Теста е правен в Бг през РЗИ
Ясно, не бях разбрал. Похвално, ако и при нас са спрели да вкарват шишовете до мозъка, още повече - ако допускат и сам да си вземеш пробата.
Aпропо, и аз ги виждам като 283, а в worldometer и другите БГ сайтове вече са излязли цифрите 234. Ясно е, че се продължава с опити за манипулация на цифрите....

# 14 948
Сега погледнах статистиката за умиранията в НСИ, първата седмица на юли има 166 човека повече починали, в сравнение с първата седмица на юли 2019г.

# 14 949
Сега гледам кадри от протестите в Израел. Всички бяха с маски. А тук? 😃

# 14 950
Австрия спира полетите, добре. Какво става с австрийци, които са тук по работа, например? Или българи, живущи в Австрия, но дошли тук в отпуска? Ще чакат 14 дни?  Всички държави си прибрах хората от Ухан в началото.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 12:29 от W

# 14 951
  • София
Пак да попитам и моля за отговор!
Има ли статистика с броя на приетите в болница ден по ден?

# 14 952
Аз си задавам въпроса, какво стана с Ковид 19, преди поне слушахме за него? Сега-нищо.

# 14 953
Преди малко коментираха ваксините по CNN, експертите са обнадеждени, но ще трябва доста време...
Скрит текст:
да се проучат страничните ефекти както и дозата. Казаха, че в Китай вече имало одобрена ваксина и се прилагала на военните.
Тази новина от 5 месеца не е спирала да се върти Triumph

# 14 954
  • София
Нищо, жив и здрав си е, размножава се, печели нови територии. Човешките същества правят всичко по силите си, за да му осигурят комфортно съществуване. Всяко чудо за няколко месеца, хората претръпнаха.
Значи ако Днес няма промяна, от утре сме без маски.Заповедта нали е до 15 юли?
Днес трябва да има заседание на Министерски съвет и трябва да удължат ИЕО, за да се издадат нови заповеди.

Общи условия

Активация на акаунт