Общо взето доста мрачна картина нарисува, че с края на лятото си отива леката част от епидемията. Оптимистичното което можем да очакваме през есенно-зимният период, е че Грипа много сериозно ще бъде ударен от мерките срещу Ковид, и дори ще страда от тях повече от вируса, защото макар че се разпространява по същите начини като Ковид, е много по малко заразен, и в Южното полукълбо заради мерките срещу Ковид, се наблюдава безпрецедентен спад на болните от Грип, които били в пъти по малко в сравнение с предни години, което логично може да се очаква да се случи през зимата и в България. Възможно е и ние заради мерките през зимата да запишем златна грипна статистика и рекордно малко болни от Грип, което ще улесни и контролирането на Ковид.
Направо имам чувството, че се надяват да има затваряне.Това човешката психология е необятна вселена.
И ние не смеем "гък" да кажем, сакън да не ни се скарат големите играчи.
И ние не смеем "гък" да кажем, сакън да не ни се скарат големите играчи.
Направо имам чувството, че се надяват да има затваряне.Това човешката психология е необятна вселена. 
Препоръчани теми