ДЕКЕМВРИйските сладури стават много, много щури!!!

• 9 309
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
galaxy, по въпроса за киселото мляко (сега чак го видях) аз давам на Кати  лично подквасено от мен кисело мляко от истинска крава на село... такова мляко яде от 5 месечна.
 сутрин сме на адапте 210мл
 в 10- 10.30 на кисело мляко с плодово пуре и бисквитка (има едни бебешки на Нестле)
 в 13ч - аз лично си и готвя cook- зеленчуково пуре с мляко и жълтък, месно пуре, рибно или дробче (нямам много доверие на тези кухни)
 в 16- 16.30 каша или нишесте
 в 20ч адапте
м/у храненията пие сокче на Ганчев и мачка яко зрънчо..... smile3522

# 181
  • Добрич
Привет!
Яни, да мила, снимките са правени точно на Хоризонт след срещата ни в събота с вас.  Wink После ние продължихме с едни приятели.  Mr. Green
Нуше, твоя разбойник върви по стъпките на Стени на Елс.  hahaha Да ти е жив и здрав!  Hug
Хотмамче, как е Т. ? Свали ли я красивата Рада? Колко мъже ли ще въздишат по тези нейни красиви очи, усмивка и коси..... Laughing Наистина е много хубава! Ппупупу  Peace Hug
Вики, мерси за снимките.  Wink Дано си намериш страхотен тоалет за сватбата!  Peace
Фейче, дано скоро си решите проблема с жилището, че то така не е работа.  Praynig  bouquet
Коки, я вземи да драснеш някой ред, че днес те видях, че надникваш, ама защо не пишеш, мацко?  Wink Hug Heart Eyes Как е Симонка бонбонка?
Дани на Сиси, и ти ми се губиш някъде.  Hug Heart Eyes Зъбките още ли ви мъчат?
Ще ходя да се къпя и да лягам, че нещо съм изморена.  Mr. Green
Лека вечер на всики!  Praynig  bouquet

# 182
Момичета, обичам ви!!!!  Heart Eyes
Включвам се само да пиша, че сме добре! Утре - по-подробно!!!
Честито на Мирелката - сладката бонбонка!  Crazy
Дрисъка го пресякохме с оризова вода и варен ориз (с татито едвам пробутваме една-две лъжички, но явно е достатъчно). Много ви благодаря за съветите!!!! Особено за Хидрасек и нишестето (не сме ги приложили, но оне се успокоих, че има с какво да противодействаме на гадните дрисъци). Иначе останалите неща - чайве, компоти, глюкози и пр. не ни устройват - не сме захранени, а и не приемаме нищо (освен цица  Laughing). Така че всъщност няма опасност от обезводняване - суче си достатъчно...
Ели, стискам палци вече да сте оздравели с Борко и Наско!
Хотмаме -  и вие оздравявайте!!!!
Галче - никакви такива проблеми!!! Болежките аут!  Naughty
Лилилт, без депресии мацка. Вс. ще е О.К. Ще видиш!
Ох, Феята и аз като почна да гушкам, да мачкам... ужасТТТТТТ.
Айде чао, пък утре пак  Party
Цунк!

# 183
Мъни браво, че не ви тече дупето:)! Оризовата вода и на Рада помогна преди месец като се подриска.
Къдрокоске, Т си седи нормална. Обадих се на педито и каза, че е обикновена настинка. Натърках я с едни камфорови цапаници, цял ден й слагам Стеримар и после помпам (тя ми бие шамари). Голямо сополене. За цвят взе, че и пропусна памперса, та се омокрила до ушите и седи нахилена. Като я разкрих я метнах в една гореща вана и това доста я отпусна. Давам й хомеопатични хапчета. Щом има сили да беснее наоколо и да се катери навсякъде - ще се оправи. Сега малко хърка насън..А косата й нещо май се сменя, че ми се струва по-плешива хаха.
Дайте идея за някоя вкусна вегетарианска гозба, че ще готвя ухуу! Не сега среднощ де.

Вики, провери за покупки на www.zappos.com Май само от там взимам обувки..

лека нощ, отивам да паркирам до банцига Heart Eyes

# 184
Тази сутрин само малък коментар на снимките, че за сериозни неща не мога да говоря ... (Стени се събуди в 3ч. и заспа отново чак в 4ч., след което окончателно се събуди в 5ч., яде, дивя и сега подремва, но не очаквам да е повече от 30мин., така че няма смисъл да лягам и аз)
Варненската среща - страхотни сте всички Heart Eyes! И двете мацки как са награбили Жорко на едната снимка hahaha, с право се радва милият, че му е дошло подкрепление в лицето на Борко, на една от следващите снимки!
Нуше, твоя Сашо и моя Стени дай да ги пуснем в някой цирк, барем някой лев изкарат! Това с набирането на ръце и ние го можем, прави го обикновено на кухненската маса, а веднъж се пробва и на облегалката на един стол, столът естествено не издържа тежестта му и се катурна, Стени остана под него и така успя да си удари главата на и отпред (с облегалката на стола) и отзад (в шкафа зад него) едновременно. Няма смисъл да обяснявам какъв рев беше...
Рада по всичко личи, че е същото слънчево момиче като майка си! Хотмаме, вегетарианската манджа, която обикновено спретва, когато нямам никакви идеи е ориз с гъби и всичко друго, което намеря в хладилника под формата на зеленчук. А Рада щом е жизнена въпреки Т, може и нищо да не и даваш - нали това е средство за борба на организма срещу някой неприятел.
Айде, че вече съвсем давам заето...
А, щях да забравя - Стени вчера всичко си омаха от кухнята с голям кеф! Дано все да е така, голямо облекчение за семейния бюджет е!
И ник'ви болни и болести вече, чухте ли! Naughty

# 185
Здравейте!
 Аз не съм писала напоследък, но ви чета от време навреме постингите, та да не съм после
като в" небрано лозе" Wink
 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ НАСКОРО ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ!!!(рождени дни, нови домове, изпити и т.н)
  НА ВСИЧКИ ,КОИТО СА РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ ИЛИ РАБОТЯТ В СФЕРАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО-   
      ЧЕСТИТ 15-ти СЕПТЕМВРИ!!!!  Party Time
  Ние сме добре, имаме си нова детска стаичка, и от утре ще нанаме сами Confused
 Аз започвам работа в понеделник, и Симонка и баба й ще се гледат без мен EmbarassedА мен ми е едно такова от факта.....................ту се радвам че ще си поспивам добре през нощта, ту ми е малко кофти, защото свикнах с бебка( нищо че мооооооого ме тормози нощес). Та така, малко ми е такова, никакво. Ама ще видим как ще тръгната нещата. Confused
 Освен това се захванах да правя фитнес център и соларно студио, та мъж ми ме все ми бръмчи на главата, като опре въпроса до поредната сума пари, която трябва да ми даде. Абе изобщо ПЪЛНА ЛУДНИЦА Shocked Laughing
 В крайна сметка може да стане така, само аз да си стоя във фитнеса,щото тука е една скапана провинция...... ама НАЛИ АЗ ЩЕ СЪМ ХУБАВА (стегата и черна)Mr. Green Пък и докато не опитам, как ще разбера дали има файда от цялата работа или не.
  Оф, май го ударих на монолог Laughing
 СНИМКИ ГЛЕДАХ МНОГО  newsm44 И  С РИСК ДА СЕ ПОВТОРЯ ПАК ЩЕ КАЖА, ЧЕ ВСИЧКИ СА СТРАХОТНИ!!!!!! Heart Eyes Simple Smile Hug А пък колко ви завидях за срещичката.......не е истина Confused Rolling Eyes
 За киселото мляко аз давам на Симонка и тя го харесва много Simple Smile
   Хайде стига съм писала!
            ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ Hug Heart Eyes

# 186
Здрасти,
аз не пиша щот нещо ми е много смърцафърцано   Rolling Eyes  ама, на, ей сега ще се оплача. И вашите деца ли все искат на ръце? Вече имам чувството че сме залепени една за друга  Rolling Eyes Не че не си я обичам, ама има моменти, много ми се ще да имам минутка за себе си. Има ли други като мен? Айде оплачете се да не излезе, че съм единствената хленчеща, ама вече не ми издържат нервите. Наревах ви се  Confused
Много съжалявам за боледувалите - Къдрокоска и Борко, Маги на Мъни и ако има други (сори ама чета между редовете напоследък). Пожелавам от все сърце бързо оздравяване на всички   bouquet
Честито и на порасналите   bouquet

# 187
  • Добрич
Честит първи учебен ден специално на Кокита! Миличка, пожелавам ти една успешна и спокойна учебна година!   bouquet Hug Heart Eyes
Дани, не ти разрешавам такива настроения. Напоследък започна често да ги "прихващаш", а това изобщо не ми харесва.  Naughty Понякога и аз изпадам в такива черни дупки, но търся нещо, което да ме изведе и се сграбчвам за него. Ние този период с на ръце го минахме вече, а сега иска да ходи само или да е в проходилката. Е, и в ръцете на мама естествено, но вече сравнително по-малко.  Wink Дани, съвет от мен - седни и напиши някое стихотворение или разказ и си излей всичко там. Ще ти помогне!  Hug Hug Hug
Елс, много се радвам, че Стени е харесал кухнята. Дано все така и занапред!  Hug Heart Eyes  bouquet
Коки, браво за новите начинания и успех! Ти им покажи на вашите съграждани как изглеждаш след процедурите, а те сами ще дотърчат при вас!  Wink Peace Новите снимки в профила ти са чудесни!  Wink
Мъни, Хотмамче, радвам се, че сте овладели положението!   bouquet

Ние уж сме по-добре вече, но не смея да кажа нищо повече, че да не е на лош час.  Praynig Peace

Хайде пишете, мацета - много ниска активност днес!  Crossing Arms

Приятна вечер от мен!   bouquet

# 188
Коки...аплодирам те за смелостта  и аз искам да си правя фризьорски салон тука но все отлагам ...май ме е страх да се захвана Confused и честит 1ви учебен ден и то мене,дано дечицата много да те слушкат през учебната година .Не се тормози за Симонка, ти и тя сте щастливки че имате баба до себе си и знаеш че ще е в безопастност и ще я гледа почти така както ти ,ами аз не знам как ще се справя психически като дойде деня да я давам на градина.....със напълно непознати хора,от сега усещам каква трагедия ще се разрази Cry

hotmama73...аз обувките съм ги натъкмила вече,мерси за сайта ..тоалета ми е проблема  ooooh!,ама имам време така че не се шашкам.

Дани..на мен като ми е кофти се опитвам да мисля положително , мисли си че има и по лошо от това което те тормози,най вече нали всички сте здрави....от това по важно не мисля че има, всекидневно хора разбират че имат рак например ...представи си какво им е на тях,радвай се че си щастливка да имаш такава прекрасна дъщеричка .Горе главата! Peace

# 189
Ели, Вики, не съм се отчаяла, просто понякога ми се ще да имам някоя и друга свободна минута за себе си. Аз си изпадам в подобни дупки, но не съм от хората, които се оставят на лошото течение да ги отнесе (е, само за малко докато се съвзема и отново потегля срещу течението). Много сте мили обаче и благодаря, че ми вдъхвате кураж  Hug
Отностно мечтите по отношение на работата - аз също си имам една - искам да правя бижута. Това обаче е по-скоро мечта, която ще си остане мечта. Винаги съм искала да се занимавам с нещо творческо, но все не ми стига кураж. С една приятелка си говорим да направим агенция за организиране на сватби - тя ще се занимава с контактите с хора и всичко в тази връзка, а аз с творческите оформления. Честно казано ме засърбяват ръцете за работа като си помисля, но няма да стане в близките поне 2 години - тя сега е бременна, а аз с малко дете, което няма на кого да оставя (е, има баби мераклийки, но са ми далече, а не мога да си представя живота без да си виждам всеки ден детето). Е, две години са много време - нещата ще се променят, а аз съм оптимист (макар, че не винаги си личи  Confused)
Колкото до стиховете и разказите Ели - стихове вече някак не мога да се отпусна да пиша, защото не стигат до онази дълбочина, която искам да придам на думите (ако искаш ще ти пратя на ЛС някое и друго, за да видиш, че не са достатъчно добри). Колкото до разказите - не ми идва музата - почвам добре, после изведнъж незнам как да продължа и така вече незнам колко пъти. А и като знам колко съм критична - един разказ го преработвам стотици пъти стилово, докато го шлайфам, за да ми хареса - нямам това време вече. Но не съм преставала да опитвам да пиша  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 22:30 от Dani_na_Sisi

# 190
  • Добрич
Добро утро!  Wink
Дани, наистина в момента не остава много време за самите нас, но и аз съм оптимист и се надявам като поотраснат мъниците скоро това да се промени. Те в момента имат най-голяма нужда от нас и затова са така привързани и неотлъчни. Погледни го от другата страна, че когато поотраснат ние ще искаме да си ги мачкаме, целуваме и гушим, а те ще бягат и няма да искат. Сега им е времето да са в ръцете ни и да са ни обсебили. Аз всеки път когато съм нещо ядосана на Борис, че не ме оставя да си свърша нещо, което е само за мен се мъча така да мисля и всичко ми минава. Въпрос на гледна точка е. Погледни го от този ъгъл и ще видиш, че съм напълно права. После ще имаме много време за нас си. Е, поне така мисля аз!  Wink
А, за стиховете и разказите, ами разбирам те напълно и ти пожелавам в най-скоро време да те навести музата и да напишеш най-добрите си творби! Искрено ти го желая!  Praynig Hug Heart Eyes

Ние днес пак ще сме във Варна, че отворили Кауфланд. Да видим какво предлагат и на какви цени, че много го хвалят.  Wink

Приятен и спокоен ден!   bouquet

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 09:49 от kadrokosa

# 191
Те в момента имат най-голяма нужда от нас и затова са така привързани и неотлъчни. Погледни го от другата страна, че когато поотраснат ние ще искаме да си ги мачкаме, целуваме и гушим, а те ще бягат и няма да искат. Сега им е времето да са в ръцете ни и да са ни обсебили.

Дани, Къдрокоса е права! Сега му е времето да ги гушкаме...Моята пикличка не заспива без да я гушкам и някои майки с които общувам казват, че съм я научила кофти. Но аз не мисля така. Толкова ми е приятно да я гушна и да гледам как сладко се унася. А и това я кара да се чувства сигурна в мен и да е по- спокойна. Всеки човек иска да има някой до него, никой не обича да бъде сам. А тези малки същества сега започват своя живот и... не знам...трябва да ни усещат като подкрепа.  А и е нормално за тази възраст.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 192

newsm44Вече сме на 9м.!  newsm44Черпиииииим:

Новите ни мерки - виж по-долу!

bouquetИ да не забравим  Heart Eyes малката красавица Симона  Heart Eyes, която също става днес с един месец по-голяма!  bouquet
Ето един виртуален подарък от Стени:

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 12:53 от els

# 193
Честити 9 месеца на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet newsm67 newsm67

# 194
      И ние черпим за 9-тия си месец newsm44 smile3521

newsm67 ЧЕСТИТО И НА ЧАРОВНИКА СТЕНИ!!!! newsm67 Да е здравичък и все така сладичък! newsm67
   kadrokosa ,victoria БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ Hug Hug Hug

Dani_na_Sisi я не се вкисвай така Naughty то че ни е трудно сега е ясно Whistling , но пък като си представя колко скучен и безмислен би бил живота ми без моето палаво ангелчеееее Sad  А за творческото си начинание ще имаш време пре достатъчно натам Peace По моите приятелки съдя, като им бяха малки дечицата  направо ги съжалявах, а сега като им поотраснаха  имат достатъчно време за всичко. Даже съм сигурна, че ще си по амбицирана и по- богата на идеи от сега и преди Peace , защото нашите слънчица ни карат да се борим непрекъснато и ни  Peace Peace Peace
  Приятен ден на всички от нас!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт