Майското дете вече ходи на първото си море!75

• 7 558
  • 266
  •   1
Отговори
# 135
Силк,добре дошла!  bouquet
Льонеберя,не помощник, а майстор-готвач си имаш вкъщи  chefМного е сладък,браво!
Августа,вашите снимки са страхотни,а малкия добре си е похапвал....пясък Rolling EyesАкитата в черупка ли излизаха след това(майтапче) Laughing
Сиска,браво на Дени за постижението.И ти си човек бе,трябва ти сън.... Crazy
А сега да си кажа-Данчо явно не иска да си маха сутришния сън.Тази сутрин се събуди в 8ч. и след закуска веднага излязохме.В парка взе да премрежва очи,но реших ,че като се приберем и обядва ще го сложа да спи.Да...ама не....заспа в колата и така спящ го прибрах,сложих го в леглото и в момента продължава да спи.... ooooh!Ще имаме късен обяд днес. Tired
Нещо ми се загубиха няколко редовно пишещи мами-Калина господжа,Мартеа,Диана(адашке...май татито те ангажира плътно ...с планирани задачи Wink)

# 136
Льонеберя, невероятен помощник си имаш!Гладни няма да останете Grinning
Дидка-ръжената питка, благодаря за топлото посрещане!

# 137
Силк, добре дошла в нашата голяма и задружна компания  bouquet
Дидке(адашке), ами той много обичаше да се заравя целия в пясък. Давам му солета-първо я овъргаля цялата в пясък и тогава я яде. И после в кукуто подрънкваше... Laughing

# 138
 welcomeSilk
Льонеберя щом имате кой да ви чука пържолките не сте за мислене Wink браво на помощникът
Сиска браво и за вашето постижение.И аз смятам да си я погледам още (сега ми се е паднало) и май юни живот и здраве съм на работа Wink
Дидке голям сънливко този Данчо Tired Wink

# 139
Пък да се пофаля и аз ние официално проходихме на 25 август и сега чУвека бръмчи на прибежки и припълзявания  Mr. Green обувчици носим 18 номер на Капчица, много са му удобни и имаме едни на Денди, гуменки за повкъщи, ама май ще трябват и някакви есенни да се вземат.
Силк, ми айде де включвай се, аз скоро и в паркчето не съм те засичала. И ние сме на ясла от септември и на мен ми е много гадно Sad ама няма как. В коя ясла ще ходите?

# 140
Спешен въпрос - да купувам ли памперс-бански или може и без тях? Вероятно е ставало въпрос, ама нямам време да търся назад из темите...

# 141
Спешен въпрос - да купувам ли памперс-бански или може и без тях?

според мен може и без тях (особено за момченце), пък ако решиш, винаги можеш да купиш там на място.

# 142
Здравейте мами

Тиа, гледам, че и вие се гласите за море. Ние живот и здраве, в петък-събота заминаваме. Дано само да оправи колата половинката, че иначе как ще се пътува.. не ми е ясно.

Целта е на 2ри да сме на Приморско. ако някоя мама има път ната - да се обажда! Simple Smile
В тази връзка и при нас изникнаха въпроси... хайде за памперс-банския решихме нещата - сдобихме се с такива от една мила услужлива мама от форума Simple Smile  Heart Eyes

Сега ровя из нета за оферти за надуваемо басейнче и някакъв дюшек, ама нещо не ме кефят цените.. или пък - намерих едни които ми допадат, но с куриер си има естествено такса за доставка.. Та мисълта мие - препоръчайте някое магазинче моля ви, където продават такива неща. мерси предварително.

съшо ако някоя мама псодели с какви точно медикаменти сте се запасили при тръгването за морето - за повръшане, температура, диария и т.н. - ще съм много благодарна.

Днес мъжа ми води Зори на консултация сам, защото аз от една седмица само дето не спя в офиса.. и естествено не се е сетил да попита за някои така важни детайли като гореизброениете, които ще са ни нужни за морето.

bouquet мерси предварително Simple Smile

# 143
Льонеберя,  hahahaхубавичко се посмях с твоя готвач.Лесна е твоята вече имаш отмяна Joy.За обувките да кажа,че днес ходих да търся на Наси,мисля,че 21номер трябва да е Thinking,щото от тия сандали досега /19-20/ сега немога да преценя.Харесах му едни,ей голям зор докато ги вкарам,ама понеже бяха твърдички и не можах да напипам до къде му е пръстчето.Та по тази тема да ви питам според вас кои са по-хубави твърдите или меките обувки newsm78,на мен като че ли все твърдите ми харесват.Пък за яслата все повече се замислям и аз някаде към октомври,щото Наско изобщо не може в къщи да стои.Ще се подлудим взаимно,пък и много бели прави,събаря,драска по стените с колички,излива сокове по леглата,и това е ежедневие и то не по едно на ден ами накуп,вчера ми се пререва по едно време....жалнах се Whistling

# 144
Шуша,когато ние ходихме на море,се бях запасила с тези всичките неща,носих и капки за нос,спирт,марля,бинт,финистил,аутан,абе всичко.Не бях взела само капки за уши,и хоп още първата вечер Наси като ревна 1час не мога да го успокоя,заведохме го при доктора и се оказа точно възпалено ушенце.Та мисълта ми е-вземай всичко дори да ти се струва ненужно. Hug

# 145
Маlejna, благодаря   bouquet
Шуша, аз смятам да взема панадол, нурофен, смекта и ентерол, капки за уши и нос, сиропа за кашлица, термометър - поне това се сещам засега. За надуваемите - в Хит имаше доста неща - басейни, пояси. Също и кофи с лопатки и прочее. Ние не сме купували такива, мисля там да вземем.

# 146
аз май нещо несериозно съм била подходила - за морето не бях взела нищо друго освен един панадол и една хамомила. все си мисля, че положителното мислене не вреди, пък ако се наложи нещо (пу-пу) ще си го набавяме на място. такава е моята логика, но може и да съм нещо сбъркана   Crazy

# 147
съгласна съм с всички, но все пак ще си взема това - онова - да съм подготвена Simple Smile  Heart Eyes

а за надуваемото басейнче.. ще трябва да минем през ХИТ Simple Smile някой ако си е купувал отдругаде - казвайте? Simple Smile толкова елементарно нещо, а чак ме е срам като се замисля, че не знам откъде да намеря....

# 148
а за надуваемото басейнче.. ще трябва да минем през ХИТ Simple Smile някой ако си е купувал отдругаде - казвайте?
Шуша, и аз щях да ти казвам, че в Билла съм виждала (то Хит сигурно е по-добре)  Peace

# 149
Здравейте на всички!
Choparche, не си бяхме в София около месец и сега бързаме да се стягаме за яслите / тази до Т-маркет на Коперник/. А до парка по-рядко ходим, тъй като се подготвяме за първия учебен ден LaughingБраво на малкия сладур, е сега какво тичане те чака Wink
Patelina73спокойно можеш да караш и без памперс-бански. Маги беше нуди и много добре се държа на плажа. Като й се допишка най-културно си излизаше от басейнчето и отиваше до морето, вършеше си работата и пак в басейна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт