Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 38 621
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Мики, нали беше останала доволна от Колестон и беше взела втора опаковка... Защо сега пак тези експерименти?
Защото не мога да се боядисвам хубаво сама и ми е неудобно да ходя и да си нося боя Sad
В момента не мога да отида при това момиче ,което ми е приятелка и си нося боята . Пък тук имам чувството,че ще ми откажат ако им кажа,че искам с моя боя. Иначе да,имам си Вела, окислител и септември като приключи сезона ще си бъда пак с нея.

# 452
Във всички салони в ценоразписа си има и опция "боядисване с боя на клиента",изобщо не е проблем,стандартна процедура си е,още повече ако не харесваш боята,с която те работят. Труд,измиване,продукти,сешоар,те пак си печелят,не ги мисли Blush и аз тук в София боята си я нося,в Пазарджик не, защото там ме устройва

# 453
  • Варна
Абе...има си я услугата,но повечето се мусят като им занесеш боя. Аз по принцип си влача всичко от Шампоан и маска през финишите и четка. Дори сешоар съм мъкнала,но това при фризьорка,която познавам от години и ме знае що за откачалка съм Grinning.

# 454
Да, така е. Наистина повечето се мусят. Питала съм два пъти преди и както казаха,че няма проблем започнаха да увъртат колко часове имат,колко били заети Simple Smile и ми става много тъпо. Особено по морето малко по така стоят нещата Simple Smile Онзи  ден за един сешоар ми взеха 30 лв. Струват ми се много. А и в момента ми е толкова шарена косата,че и сама да се мъча с Велата сигурно резултата няма да е много добър. А и това изпиране е нещо ново за мен, та съм решила да го пробвам. Дано само ми остане коса.
Бръм с осмица е правен дълбокия корен. После смесвах с девятка,накрая само с 9 . Не очаквах,че ще бъде толкова трудно да си върна цвета след него. Ще пиша следобед като мине процедурата.

# 455
За първи път чувам. Тук даже при записване на час питат с моя или тяхна боя. Моята фризьорка тук в квартала работи с Наши,тя ми идва твърде слаба и нищо правеща,самата фр го вижда и ме насърчава да пробвам, докато си намеря моята си боя, място за цупене няма никакво,но..нищо всъщност не ме учудва.

# 456
Аз също от край време си нося боите за коса,дори при ходене при нови фризьори , никога не са ми отказвали , защото така или иначе ме таксуват за боядисване и сешоар.

# 457
Ето го резултата, пак не е точно това,което исках,но поне ми остана коса. И другия път няма никакъв проблем да си се боядисам с Велата Simple Smile
На живо леко корена жълтее.

# 458
Леле,супер е!!! Коренът сега е обезцветен ли?

# 459
Леле,супер е!!! Коренът сега е обезцветен ли?
Да,първо беше банята с блондор или там както се казва и после 11.20 на Алфапарф с оsp.

# 460
А какво съотношение беше osp?

# 461
.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 16:02 от Анонимен

# 462
А какво съотношение беше osp?
Колкото боя, толкова osp и двоен оксидант.

# 463
Момичета,днес четох някаква статия и попаднах на това:
30g избелващ крем (или прах) - 60g окислител 40 Обем - 4/5 тона избелване
30g избелващ крем (или прах) - 45g окислител 40V - 5/6 тона
30g избелващ крем (или прах) - 30г 40V - 6/7 тона
Нали уж колкото по-голямо е количеството на оксиданта,толкова повече се вдига нивото.Или аз пак нещо не съм разбрала Rolling Eyes Дали пък не важи само за обезцветяване,някой запознат ?

# 464
40 е много.

Общи условия

Активация на акаунт