„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Ех,че хубаво!🤩
https://m.youtube.com/watch?v=c5ekt4KN1ew

Хайде пък аз ще жертвам да ме вземе Демет,знам няма да ми е лесно-трябва да се припичам на този шезлонг,врът по гръб-врът по корем,да се правя,че ми е много смешно да ме дърпат с джет🌊,вечер да обличам коктейлната си роклА и да се започне коктейлче след коктейлче,обаче поне ще измъкна инфо,аз на втори,Демет на пети с много плод на клечка(все пак да запомня какво ми разказва)😁Ще обсъдим времето,после тя от къде си купува дрешките и при кого се боядисва 😂...лека-полека ще заговорим за мъжете,ще ги пооплюем,аз ще съм лесна на две на три за ММ,за да и дам повод да се отпусне и тя като започнееее,вс ще си каже...а аз на вас! 😘😋🥳

Ето,така ще съм на другият ден(отчаяна,да скоча или да не скоча),като Bff-то и!😂

# 421
Малко извън темата: аз така и не разбрах как може да се види какво е гледал някой (например Джан) и кой е гледал моите публикации в Инстаграм Thinking Май съм много боса с тази социална мрежа Flushed

# 422
Малко извън темата: аз така и не разбрах как може да се види какво е гледал някой (например Джан) и кой е гледал моите публикации в Инстаграм Thinking Май съм много боса с тази социална мрежа Flushed
За Инстаграм преди можеше да се вижда хората които ти следваш какво са харесали, вече я няма тази опция (отдавна всъщност я няма). На теб кой ти харесва публикация, виждаш в известия.
А за историите които са снимки видими за 24 часа освен човека който ги качва, няма как да се види кой ги е видял.

# 423
Нина Цветкова, благодаря за отговора! Flowers HibiscusВ известия получавам кой ми е харесал снимките, но питах дали може да се види кой ми е разглеждал снимките (без да ги хареса).
Тогава как разбират какво е гледал Джан?  Thinking Какво е харесал се вижда.

# 424
Само от сторитата виждат какво е гледал. А предполагам ги гледа, защото го отбелязват 🤷‍♀️

# 425
Именно, човека който е качил сторито вижда всеки който го е видял, а качена снимка няма как да видиш кой я е видял без да я хареса. Магия е права, най-вероятно ги гледа, защото е отбелязан в тях и му излизат известия.

# 426
Много ми се иска да ги гледа заради Демет, но сега разгледах всичко, което фен страниците качват, че е гледал.. ми той е отбелязан на тях. 🤷‍♀️

# 427
Загрях най-накрая - това, което феновете са отбелязали като гледано от Джан е от сторита на някой, който го е тагнал, а не от снимка. Пфууу, трябва да изкарам курс по Инстаграм Wink.

# 428
Феновете малко прекаляват - това, че Джан е видял сторито с розовата пантера Демет, в което най-вероятно е бил отбелязан и той самият, изобщо не го прави stalker (да не дава Господ!).

Да не говорим, че не е задължително самият той да си управлява профила. Може и друг да има достъп до него с административни цели, а има и автоматични ботове, които могат да вършат тази работа с рекламна цел.

Скрит текст:
Има такава функция даден профил да последва масово други и след 24 часа, автоматично да ги отписва. Целта е да видиш известието, че Х те е последвал, да разгледаш профила му и да го последваш и ти от своя страна. Същото може да се направи с поредица лайкове или гледане на сторита. В Русия масово се предлагат подобни "пакети". 

# 429
Според мен е по - вероятно да ги гледа, защото в отбелязан на тях, той не ми изглежда толкова активен, та чак да има нужда някой да му управлява профила с административна цел, ама знаеш ли пък?! 🤷‍♀️😃 това за автоматичното следване- отследване не ми св вярва, те са си достатъчно популярни и без това.

# 430
Ама Джан е харесал розовата снимка на Демо, която тя е качила в нейния Инстаграм.

# 431
Eeee, това е другоо ❤

# 432
Здравейте! Hug

Сутринта си оставих лаптопа на почистване!Взех го и влизам в темата,а вие пишете ли пишете,нямате изчитане....Wink

Според уебсайта на Socipol Trends, от 16 юни 2020 г. Джан  Яман зае първо място в световните тенденции. Hands Plus1
Искаме да отбележим,че новия сериал „МГ“, който зае първо място в класацията е от най-очакваните летни сериали.

Снощи започна 1-я летен  сериал-''Ах,моя младост''!Даваха и нов епизод от ДП,а също и поредния на ''Жестокият Истанбул''....Рейтингите са доста ниски!Да видим нашия как ще е?

Ето и рейтинга...

▪Total:
1. Survivor [TV8] - 8.74⬇(-1.31)
2. Дочь посла [STAR TV] - 5.96⬇(-5.81)
5. Ах, моя молодость [ATV]- 3.85🆕
10. Жестокий Стамбул [KANAL D] - 2.75⬇(-0.32)

▪AB:
1. Survivor [TV8] - 8.45⬇(-0.21)
3. Дочь посла [STAR TV] - 4.90⬇(-4.53)
5. Ах, моя молодость [ATV] - 3.24🆕
10. Жестокий Стамбул [KANAL D] - 2.02⬇(-0.81)

Приятна вечер! Hug

# 433
Добре,  прави впечатление, че тази мода да носят големи сребърни пръстени на същите пръсти присъства и при двамата -  значи сравнете страница 3 от книгата за Джан със снимките по-долу на Демет.

Допълвам - пръстените изглеждат еднакви или поне идентични - сега на черно-белите снимки не се вижда цвета на камъка, само тя ги е сложила в обратен ред и на дясната си ръка - дори е възможно да са същите.

Не знам тя ли го имитира или е съвпадение във вкусовете, или е някаква закачка, защото нейните снимки са по-нови.  Само за сравнение, колко от вас имате такива аксесоари и така ли си ги носите, че и в морето?  

И не знам, Магия, къде гледа Джан - може би е влязъл в Инстата да благодари на феновете за списанието и така е отворил нещата от нюзфиида си, но е факт, че аз като отворих, снимката на Демет беше качена преди час, а той вече я беше лайкнал.   А пък аз следя Демет отдавна, много отпреди Птичката,  но Джан явно по-откъсо я следи, но може да е и съвпадение де - влязъл да поства за списанието, тя му се мернала в това цикламеното и той - бам - лайк.

Между другото, много интересно това списание за Джан, за пръв път виждам такова нещо, че и много организирани фенове - предимно испаноговорящи, май.   И това е вид подарък, с който се изказва благодарност и подкрепа.  

АнаСтеф,  Джан - май от тишърти си прави потници, дето ги коментирате.  Джан изглежда пак ще се раздава креативно и за новата роля откъм гардероб.
Виж обаче, на снимката от Найк Демет как е закрила марката и е дала връзка с Панатен.

Злати, и за да благодаря за снимките, я в тези от последния ти пост бая кютюк от страна на Езги си хванала.  

и Демет....

Желая ви хубав и забавен ден в темата! WinkFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 19:40 от Prinx

# 434
Афиша Joy

Редакция!!! "Но, това са само рекламни снимки за канала, а не официалните"

Общи условия

Активация на акаунт