„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Наш Джан не се дава лесно, топ форма 😃

# 631
Ибо днес си е сложил две сторита с Деметка (на второто тя пее) : ))

И Деметка си е сложила стори с Ибо (той пее) : ))

още две сторита от Демет : ))

Днес всички на сета на ДЕК са били много музикални. Демет и Ибо се бъзикат нещо с прослувутата песен "Далга, далга" (пее я един като нашия Азис от женския му период), а актрисата, която играе Мюжгян се беше записала как пее на Нермин песента за Зейнеп - много хубав глас има.

Иначе на последните 2 гифчета от сторито на Демет се вижда, че са я спретнали в някаква синя нощничка, а и легло има зад нея - сещате се на къде бия Wink Дава ми се, че ЗейМех ще са се отскубнали от махалата за няколко дена, ама по закона на Мърфи дали няма да сложат финала на сезона точно на сюблимната сцена Stuck Out Tongue

# 632
Италианките окончателно полудяха след като им пуснаха РП и по тв.  Сега коментират прословутата снимка на Джан от Неапол.
Скрит текст:

# 633
И ние можем да я коментираме Joy Има много за коментиране...  ама, трябва червена точка, за коментарите Joy
За това ще се въздържим..като културни и сдържани момичета....  ние от клуб "мокри мечти" сме изискани и почтени дами!!

==================

На кафе..

и Анъл

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 22:59 от grozdence.

# 634
Аз нямам думи, така че ще се въздържа от коментари Grinning
Всъщност много ми харесва гледката и крепостта е доста симпатична Grinning

# 635
Италианките си ги бива - при тях шедьовър до шедьовър. Наложи ми се да проверя защо сравняват Джан с Riace Bronzes.

# 636
Момичета за петък вечер не се притеснявайте да припадате, да вдигате кръвно и да ви става лошо...!!

Щели да пращат този Доктор по домовете............................................... ДА НИ ДОУМОРИ Joy Joy

Така, че споко! ; )

# 637
Брей, Грозде, координати има ли на този доктор, че да си го запиша за личен лекар
Misc PillMisc Syringe Thinking

# 638
Звъниш на 112 и казваш: От клуб "мокри мечти" съм, много ми е зле.... и директно него щели да пращат (това само по време на епизода, ще е дежурен в спешното..)

# 639
Ма по време на епизода ММ още е буден, не е коректно просто Grinning

# 640
Че ти какво си виновна...че си "болнава" Joy Няма да казваш, че си знаела предварително за Фелдшера Joy

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 01:33 от grozdence.

# 641
Пак, че е от Спешното, а не е някой гинеколог, че отиде.. Не мой се отърве от пациентки Grinning

Междо другото ходи му бялата престилка. Следващия сериал, в който ще участва нека да е лекарски, малко по-разчупено така.

# 642
Ся с тоя вирус нема и да дойдат от спешното или кат дойдат ще ни теглят по една че ги занимаваме с глупости:joy:
Припадаме по мистър Джан .
Давам ви аповете и апарата за в петък.

Джан ко реши да се променя и стане шишко като Ча ша ви видя кО ша прайте.
Брада не ви плаши ,той като Тарзан изкара доста време пък му отива.

# 643
  • София
Джан ко реши да се променя и стане шишко като Ча ша ви видя кО ша прайте.
Брада не ви плаши ,той като Тарзан изкара доста време пък му отива.

Мен лично изобщо няма да ми пречи и да надебелее. Като се усмихне с онези прелестни трапчинки, като хвърли онези разтапящи погледи, дето само той си ги може и изобщо не ми дреме останалото мускули ли са или сланина, аз мойта доза опиат ще си я получа. И ръцете му.... ах, тези ръце....
Но като го знам какъв е хиперактивен и не се спира и за секунда, изобщо не мисля, че ще надебелее толкова лесно. И в този ред на мисли, в МГ дали ще му предвидят пак да премята нещо из ръцете си? В Пълнолуние подмяташе една топка, в Птичката - камъните, в Любов на инат не си спомням имаше ли нещо, отдавна го гледах.

# 644
Стори от Деметка Heart

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:01 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт