„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Тук като редактирах ми се е дублирал поста...... правя грешки нощем

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:00 от grozdence.

# 646
Добро утрооо! WinkHugHeart

Хайде не останаа....още 1 ден....Hands Plus1

Снощи до късно сте се вихрили!

Грозде Hug,благодаря за сторитата!

Феми Hug,и аз видях Чачо,едва го познах! Simple Smile

колажи от целия свят ....очаква се с нетърпение Джан и сериала...

▪ Според информация на един от феновете, най-големият арабски канал “MBC” вече е придобил правата за показване на сериала “Мистър Грешен”, въпреки че проектът дори не е стартирал в Турция.
Инфото го видях във ВК на руски ез.
Цитат
▪По информации одной из поклонниц, крупнейший арабский канал «MBC» уже приобрел права на показ сериала «Мистер Ошибка », хотя проект ещё даже не начался в Турции.
и в ТТ на турски ез.....
Цитат
Ortadoğu'nun en büyük kanallarından MBC, Özge Gürel Can Yaman'ın başrolünde yer aldıği #BayYanlış dizisini daha yayına çıkmadan satın alıp kataloğuna yerleştirdi. Dizi kısa sürede, Arapça dublajla Ortadoğu'da yayınlanmaya başlayacak!
MBC, един от най-големите канали в Близкия Изток, закупи сериала # BayYanşis, в който участват Özge Gürel Can Yaman, и я постави в своя каталог. Сериалът ще бъде излъчен в Близкия изток скоро с арабски дублаж!

и за Демет...роклята е на  Elisa @ 2winsdh (₺1999)

По данни на сайта  Turkey Diziler Magazin.....финалът на ДЕК по tv8 ще бъде в сряда-на 15 юли....

Приятен слънчев ден! Nature SunnyHugFlowers Four Leaf Clover

# 647
Ако сте прави, че в Джан има една осъзната и направлявана сексуалност от него самия, то аз си оставам старомодно обсебена от оня Джан, който не беше 100% сигурен, че точно неговата сексуалност направлява изключителното им интелектуално, душевно и чувствено привличане с Демет. Че той сега гледа по един и същ, разбира се,  крайно симпатичен начин, както в камерата, така и в Йозге... Абе, всичко е ясно...трябва да се долекувам аз...

Добро утро, момичета! Извън шегите как ни действа новата визия на Джан, ясно е че е такъв заради новата роля и той мнооооооого успешно се вписва в нея.  Когато беше Ферит трябваше да е обран и сериозен и беше, когато беше Джан беше влюбения албатрос, когато беше Ялън Арас беше смелия сладур, що удари отнесе. Тук човека ще го играе мачо, мистър грешен, и ще видим какво още, ясно е, че ще е повече от това, но докато е влязъл в тази роля ще му се наслаждаваме, какво да се прави. Пък следващата съм сигурна, че пак ще е съвсем различен. И съм сигурна, че пак ще ни изненада. Но мисля че самия Джан Яман едва ли чак толкова ще се главозамае от успеха или ще се промени, щото видиш ли и тая му роля му лепна като втора кожа и в социалните мрежи "припадат по него". Мисля, че тази му визия е заради ролята, за наше щастие, че ако беше в живота тия погледи и тая красота нямаше да знаем, че съществува даже.

# 648
Добро утро, идвам с промо снимки, грешни момичета! ❤😈

# 649
Магия HugHands Plus1

Най-после и новите снимки качени на сайта на Фокс тв.!Пускам ги по реда на качването!

Bay Yanlış 1. Bölüm Galerisi

озета на турски ез. за сега
Скрит текст:
1. Bölüm Özeti

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

Bay Yanlış Cuma 20.00'de FOX'ta!

===================

Превод на озета на руски ез.
Скрит текст:
🔻ОЗЕТ: Эзги решила устроить вечеринку-сюрприз для своего возлюбленного Сонера, но в этот день она узнаёт о его измене!🥳😱😭
Для Эзги вновь начались сложные дни😨 Она вынуждена переехать из дома, в котором жила с Сонером 🧳 В тот же момент она лишается работы😭
Тогда она принимает радикальные решения💬👌🏻👇🏻

Теперь она будет держаться подальше от «неправильных» мужчин, а искать только подходящего ей мужчину💪🏻
И человек, который поможет в реализации этого плана - Озгюр, ее новый сосед👏🏻🥰 Но он как раз и есть настоящее воплощение «Мистера ошибки»

.....и мой превод на бълг.ез.
Озет/Резюме....
Езги е решила да организира изненадващо парти за приятеля  си, Сонер, но в този ден научава за предателството му!
Тежките дни отново започнали за Езги.Принудена е да се премести от къщата, в която е живеела със Сонер . В същия момент тя губи и работата си.Тогава тя взема радикални решения
Сега тя ще се държи далеч от „грешните“ мъже и ще търси само подходящ мъж.
И човекът, който ще помогне за осъществяването на този план, е Йозгюр, нейният нов съсед. Но той е точно истинското въплъщение на „Мистър Грешка“! WinkSimple Smile

==============================================

Затрупват ни със снимки,клипове и инфо,а няма пост и трябва отново да редактирам!

Езги/Йозге и Джан?Йозгюр ни канят утре вечер да гледаме 1-ви еп.!Гледайте клипа...Hands Plus1

https://youtu.be/_Re1POW6P_4

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:00 от Zlatina3

# 650
  • София
Езги/Йозге и Джан?Йозгюр ни канят утре вечер да гледаме 1-ви еп.!Гледайте клипа...Hands Plus1

https://youtu.be/_Re1POW6P_4

Големи сладури са. Heart

Аз нищо ново не нося, но пускам поста само да улесня Злати да не редкатира, ако излезе нещо ново.

# 651
Лили Hug,благодаря за поста! Wink

Това е за Дъга Hug за новата тема! Обновиха сайта на Фокс тв.с нови снимки на актьорите!

ето-https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/oyuncular

Джан

Като се цъкне на снимката става по-голяма и отстрани е инфото за актьора....

https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/oyuncular/rol/872/Ozgur-Atasoy

Ето ги качени и във ВК
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23MirDizi&section=search&w … l-176425116_18667
и останалите герои....
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23MirDizi&section=search&w … l-176425116_18666

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:31 от Zlatina3

# 652
ааах , добре че Джан ни радва Heart Eyes

Злати , Мерси за всичко Hug
Докато любимата е заета , Серкан почива в Бодрум

Heart Eyes

ооох че красива гледка Heart Eyes

един забавен колаж с халата и кучето

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 12:34 от femmi2

# 653
Магия, Злати, благодаря за хубавите снимки, които донесохте Sparkling Heart

Утре вечер няма да се спи Wink

# 654
Добър ден момичета

Злати хиляси благодарности за новините, клипчето и снимките!
Магия Kissing Heart

Джан няма какво да го коментирам   ....Слагам му едно синьо око обаче .....

Йозге е просто страхотна...в началото имах някакви резерви за нея, но, сега я харесвам много! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 15:07 от grozdence.

# 655
Още една снимка нося! Heart Eyes

Може и да е качвана, но нищо повече Джан не пречи.
Нямам търпение за утре, аз ще гледам онлайна и ще коментирам тук с тези които ще имат възможност да гледат.

# 656
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още една снимка нося! Heart Eyes

Може и да е качвана, но нищо повече Джан не пречи.
Нямам търпение за утре, аз ще гледам онлайна и ще коментирам тук с тези които ще имат възможност да гледат.
Що не съм кучка! Crazy

# 657
Нинче Hug кученцето е мноооого сладко...... как искам и аз да го(?) гушна ...

# 658
Джан или кученцето, Грозде, ще гушкаш?
Аз май Джан 😃😃

# 659

Нещичко и от мен.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт