„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 48

• 47 096
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Която и от вас да описа преди време Джан като "ходещ секс", човека в този фраг ни го онагледи това и... ни прикова. Няколко секунди, просто свали един потник, аз не се прехласвам точно по тялото на актьорите, но начина по който го захвърли, за да развинти въображението, погледа... ах!!! погледа, походката, дъвката даже говорят - знам кой съм, знам какво искам, знам как да постигна повече. За мен Джан е не празно, а подплатено с всичко необходимо самочувствие на мъж, знаещ цената си. То не е харизма, то не е чар, неговото е направо вече неприлично флиртуване с фенските мечти.

Целия ти коментар ми харесва, но подчертаното най-много. Ще си го запиша в тефтерчето с цитати. Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Цитат
Лили няма ли СЕМ за тези момичета тук? Мен специално ме е срам да влизам в тази тема.... Направо ми е неудобно ...

grozdence, СЕМ ги няма тук. Като влязат се заглеждат в снимките и забравят за какво са влезли... Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 12:31 от Lilly Di

# 601

Спомени с Йозге. ❤ сега ги е постнала.

# 602
Видео зад кадър от промо-снимките....Hands Plus1

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240582%2Fc57a257d213c4ff27a

ПП  сега излезе и в ЮТуб

https://youtu.be/Pbp8O-379tY

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 14:36 от Zlatina3

# 603
Ако сте прави, че в Джан има една осъзната и направлявана сексуалност от него самия, то аз си оставам старомодно обсебена от оня Джан, който не беше 100% сигурен, че точно неговата сексуалност направлява изключителното им интелектуално, душевно и чувствено привличане с Демет. Че той сега гледа по един и същ, разбира се,  крайно симпатичен начин, както в камерата, така и в Йозге... Абе, всичко е ясно...трябва да се долекувам аз...

# 604
Видео зад кадър от промо-снимките....Hands Plus1

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240582%2Fc57a257d213c4ff27a

ПП  сега излезе и в ЮТуб

Злати, благодаря за видеото! Страхотни са ни главните герои - очертава се горещ летен сериал, а тук при вас, момичета, е още по-горещо! С удоволствие ви чета!
     За вас:

# 605
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Злати, благодаря ти! Сега си спомних, че съм го видяла, ама съм забравила.

Въъх, розовото тоалетче на Езги много ужасно!

Гледах днес Джан - по тв дават Пълнолуние. Ами по-хубав е сега. Там една замазана лъщяща  коса - хич не е секси (косата). Иначе той симпатяга, не чак толкова самоуверен, както сега обаче.

# 606
Еми Hug,чудесни гифчета си ни направила с ЕзГюр!  Hands Plus1

Мари Hug Светле Hug

нова снимка на Джан с малък фен...

кратко видео с Йозге и Джан....

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240583%2Fcfcd27a4dfb … l_wall_-176425116

# 607
Ново от Божествената и Греховният

# 608
# 609
Здравейте момичета, следя темата от доста време, но не съм активна в писането на коментари. На няколко пъти беше повдигана темата дали Демет има някакви корекции. Не че това има някакво огромно значение, но на гърдите при всички положения има. Сега обема на гърдите й е много по голям, докато по време на Птичката такъв абсолютно липсваше. Пиша го от личен опит, тъй като и аз имах такава корекция, въпреки че вече съм с премахнати импланти. Със сигурност, не е прекалила, седят естествено и и придават по-женствен вид и мисля повече самочувствие и увереност.

# 610
Hug Момичета много нови снимки и клипчета сте донесли Heart Нашите отнова са прекрасни Sunglasses
Лили Hug
Злати Hug
demo80 Hug
Еми благодарско за гифките джанъм! Hug

Джан е лайкнал новите снимки на Демет с котенцето Heart

Злате сега какво следва, какво чакаме? Joy Не съм била в очакване на нов сериал до сега, и не знам какъв е реда,.

jenykoleff съгласна съм с теб, Демо е повече от естествена и прекрасна Heart

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 22:01 от grozdence.

# 611
Цитат
Злате сега какво следва, какво чакаме? Joy Не съм била в очакване на нов сериал до сега, и не знам какъв е реда,.
Грозде Hug,след 3-те фрагмана остана да пуснат новите снимки и озета за 1-ви епизод! Wink Мислех,че днес ще ги пуснат тъй като излизат 2-3-4 дни преди новия епизод!

зад кадър....

# 612
  • София
Я аз да ви пусна нещо да си запълните дните до петък с него. За който го гледа, разбира се.

СЪРДЕЧНИ РАБОТИ 17 еп. BG subs

https://ok.ru/video/1454147766845

https://www.vbox7.com/play:7a35c89038

===================================================================
А така действат ревнивите фенки ... Ще ми ходи той гол да го гледат другите жени и да въздишат по него...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 11:08 от Lilly Di

# 613
Добро утрооо! WinkHugHeart

Лили Hug Алекс Hug,благодаря за поредния превод! Аз го гледам!

Време е да пуснат новите снимки и озета!Много се забавиха!

най-популярните актриси....за изминалата седмица

По информация на Бирсен,режисьор на ДЕК ще бъде Cem Karcı/Джем Карджъ!На доста сериали е бил режисьор!Гледала съм ''Езел'',''Карадайъ''(тук беше с Улуч Байрактар и се редуваха при заснемането на епизодите) и ''Черната перла''!
Скрит текст:

Желая на всички приятна сряда! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 08:30 от Zlatina3

# 614
Благодаря ти много, Злати!

Изненада ме с информацията за смяната на Байракчето в ДЕК. Явно режисьорите в момента са в някакъв трансферен прозорец, казано на футболен език. Дано да е за добро, защото и Езел, и Карадайъ ми харесваха много.

За озета и снимките на Bay Yanlış - надявам се да ги пуснат още днес, но не вярвам да ни (по)кажат нещо ново. Все пак трябва да останат изненади и за петък Wink

Прекрасен ден, момичета Heart

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Преди малко проверих, че финалът на Survivor е 13-14 юли, понеже бяха писали, че ДЕК ще се завърне след него...

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 11:24 от super_katia

Общи условия

Активация на акаунт