PANDORA - Тема 5

• 55 972
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • BG-DE
Значи за три купени неща подаряват тази сладка гривна 😍? Това докога е?

# 406
  • HH
Значи за три купени неща подаряват тази сладка гривна 😍? Това докога е?

Гривната я подаряват за покупка на стойност 149€ в Германия (може и оналайн, те затварят магазините от утре тук).

# 407
  • Варна
Много е нежна гривната, а летните мурано талисмани- 💙красота! Много ме е яд, че не поръчах!

# 408
  • HH
Много е нежна гривната, а летните мурано талисмани- 💙красота! Много ме е яд, че не поръчах!
Пандора така и не лансира цялата си лятна колекция тази година и някъде бях чела, че догодина ще я пуснат пак плюс нещата, които тази година просто не излязоха на пазара. С малко късмет може да успееш да си ги набавиш лятото ☺

# 409
  • Down south
Цитат
Гривната я подаряват за покупка на стойност 149€ в Германия (може и оналайн, те затварят магазините от утре тук)
Стои ти много нежно. Честита!
$125 е тук. И да, гривната е красива, дъщеря ми я получи с покупка на коледни подаръци.
Отбелязвам, като негатив, това че "луната" закачала дълги ръкави. Имам вече две дрехи, дадени ми за "оправяне"  Anguished

# 410
Аз от промоцията на Склвър корт поръчах три талисмана, на цената на два. Голям зор беше, че сайтът им яко крашваше, но важен е крайният резултат! Сега очаквам доставка, надявам се да ги получа преди Коледа, че единият ми е за подарък, но както дойде. Но не ми дава да прикача снимки. 😔

# 411
К@тя,уникална е гривната!
Не съм я виждала, обаче много ми харесва. Със здраве да си я носиш!

# 412
Здравейте!
Искам да направя поръчка от испанската Пандора, но във формата за поръчка има едно поле, което ми е непознато и нямам идея каква информация се иска. Ако някой е запознат, моля да ми пише.

# 413
  • Варна
Без звездичка е, което го прави незадължително поле. Иначе е следното- номер на лична карта:
DNI (Documento Nacional de Identidad)
Generally speaking, the Tax Identification Number (NIF) for Spanish citizens is the number on the National Identification Document (DNI). For Non-Spanish citizens, is the Foreigner Identification Number (NIE). Both documents (DNI and NIE) are issued by the Spanish Ministry of Interior.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:34 от Blue Turquoise

# 414
  • гр.Пловдив
Ето я и моята Yum

Лошотое, че ми стана  много тежка и се разшири, хвърлила съм око на Кралицата, но ще я взема с 1см по-малка. В сайта е 160лв, ще чакам намаление.

# 415
Днес търсех подарък, но пред магазина на Витошка имаше над 30 човека опашка.... А една поръчка я чакам вече 10 дни. Хем няма намаления баш сега. Накрая отидох и дадох пак заложената трицифрена сума в магазин на български бижутери...

# 416
  • гр.Пловдив
Весела Коледа ,дами!
 Simple Smile

Да сте здрави и много щастливи с новите придобивки и подаръчета  около Коледа Innocent

Виждам,че не е писано от доста време,ще се радвам да прочета и видя новите ви нещица Yum

# 417
  • Варна
Дами, моля за мнение относно тази гривна, ако някой я притежава. Пропаднаха ми всички пътувания в чужбина за тази зима и искам да поръчам някои неща от немската Пандора. Размерите са посочени като S, M,L. Не мога да се ориентирам в таблиците кой да взема . Отворена гривна досега не съм имала и се чудя. Четох ревюта, повечето стават.

# 418
  • Пловдив
Тук размерите са 1, 2 и 3. Предполагам аналогични на посочените. Размер 1 = 16 см, размер 2 = 17,5 см, размер 3 = 19 см. Нямам точно тази гривна, но съм я виждала при интензивно носене, че  Мики и Мини доста се оксидират.

# 419
  • HH
Моите твърди гривни от този тип са средният размер. Меките затворени са ми по 19см.
Не знам дали оксидират, но нослетата и ушичките на Мики и Мини сигурно постоянно ще ти се закачат по дрехите 🙈

Общи условия

Активация на акаунт